NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló) (beszélgetés)
Igen.
Csináltam egy tesztet, ami negatív lett és este feltettem a gyűrűt. Ha lenne is baba, akkor sem ártana neki ez a kevés hormon.
sziasztok!
lenne egy olyan kérdésem,h ha az elsö gyürüt csütörtökön raktam fel,akkor rá 3 hétre csütörtökön veszem le?és következö hét csütörtökén rakom fel az újat?mert már nem vagyok biztos benne..mert a gyogyszert ha csütörtökön kezdtem,akkor mindig szerdán fejeztem be és az most kicsit megzavart..
köszi
nekem is hasonló problémám van, hogy amikor felteszem az új gyűrűt, rá kb 1hétre begombásodom. Kezelés-elmúlik-kiveszem a gyűrűt minden szuper, és új gyűrűnél újrakezdődik...
5hónapja használom, és 3hónapig nem volt semmi gondom, utána kezdődött... biztos a hormonok miatt van, de mégis mit lehet tenni ellene? most azt próbáltam ki, hogy minden nap kiveszem és leöblítem, de ez sem segített...
ötletek?
sziasztok.
éppen ma jött meg a mensim tehát Hayabusa nem kell parázni tőle. :) mondjuk én is addig paráztam amíg meg nem jött.
sziasztok!
én egy hete használom a gyűrűt, és 2 kérdésem lenne.az egyik az ,hogy az normális dolog ha folyásom van azóta,vagy menjek orvoshoz? a másik,hogy a kis füzet nem irta,hogy kell tisztítani,de tényleg nem kéne a 21 napban párszor kivenni és átmosni azért mégis?
Köszönöm a válaszokat.
Remélem, hogy véd a szünetben is, bár kicsit furcsa, hogy 3 óra elteltével, ha leveszem, akkor már elvileg csökken a hatása, olyankor meg 1 hétig is hat.. De hátha nem lesz gond belőle. :)
Én a tablettától még jobba gombásodtam, mint ettől.
Ősszel tartottam egy hónap szünetet és azóta rendben vagyok a gyűrű körül is.
Sziasztok!
Már 1 éve használom a gyűrűt lassan és most felmerült bennem egy kérdés.. vasárnap tettem fel a gyűrűt olyan 9 órakor. 1 óra elteltével kb szeretkeztünk a párommal. szerintetek ebből lehet baj? vagy mivel régebb óta használom a gyűrűt a mentes időszakokra is hat vmennyit?
Sziasztok!
Nem régóta használok fogamzásgátlót és még kicsit tapasztalatlan vagyok..
Lenne olyan kérdésem, hogy a gyűrűmentes héten is véd a gyűrű, vagy akkor már nincs hatása?
Valamint, nekem mindig gondom van a felhelyezés után, 1-2 nap után a gyűrű körül begombásodok, kúp, borax, aztán elmúlik, következő gyűrűnél ugyanez. Kicsit már unok ezért dokihoz járni. Tablettánál gondolom nem lehet ilyen, érdemes volna arra váltani?
Teljesen biztonságos. Én is gyógyszerről váltottam át rá, de nem kellett kiegészítő védekezés. A gyógyszerszünet után tedd fel, amikor bevennéd a következő levél első tablettáját.
Az, hogy kiveszed-e együttlét előtt, egyénfüggő. Próbáljátok ki, hogy zavaró-e.
Sziasztok! én kipróbálnám de óczkodok egy kicsit...elegem van a köztes vérzésekből amit az előző fogamzásgátló okozott. Libidómnak is annyi..meg az állandó napi gyógyszerszedéstől is elment a kedvem...
Szerintetek nyugodtan belevágjak? Első hónapban még nem biztonságos? akkor is ha előző hónapban még fogamzásgátló tablettát szedtem? Közösülés előtt ki kell venni?
Köszi
Sziasztok!
Én is Nuvaringet használok már egy-két éve.
Holnap, hétfőn (27) kéne kivennem a gyűrűt és csütörtökön (30)kéne megjönnie. Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy mit tanácsoltok, ha azt szeretném, hogy a csütörtök helyett szombaton (1-jén) vagy vasárnap (2-án)jöjjön meg?
Köszi válaszokat előre is!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Szed valaki Yasminelle fogamzásgátlót? Mik a tapasztalatok?
- Mi a véleményetek a yadine fogamzásgátlóról?
- Ha a fogamzásgátló, az óvszer, és a hüvelygyűrű sem jött be mivel védekezzünk?!
- Milyen tapasztalatok vannak a hüvelygyűrűt tekintve? (hüvelyi fogamzásgátló)
- A Nuvaring hüvelygyűrű használat közben nem mozdul el a helyéről?