Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló) fórum

NuvaRing hüvelygyűrű (fogamzásgátló) (beszélgetés)

❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯
2010. nov. 5. 13:35

Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, jövő héten fény derül a kérdésre:D

Többször is levettem, h. kicsit "gyakoroljak", de néha épphogy elérem a végét és akkor úgy beparázok,h. jézusom, nem ééééreeeem eeeeeeeeel, most mi lesz??-hát igen, kicsit parázós vagyok az ilyentől:)

Amúgy olvastam,h. volt néhány eset, amikor emellett esett vki teherbe. Nem károsíthatja ez a magzatot? Nyilván csak addig használja, amíg ki nem derül a dolog, de nem okozhat ez gondot?

Ez csak úgy felmerült bennem:) Ha ne adj isten velem történne meg, tuti nem vetetnénk el a babát, de azért pár évet még várnék inkább.

És amúgy jó olvasni egy olyan fórumot, ahol nem egymás fikázása megy, hanem való segítségnyújtás történik (talán mert nincsenek itt pasik?!:) ).

Szép napot!:)

1173. szaszy87 (válaszként erre: 1170. - Tothlivi88)
2010. nov. 5. 13:24

én meg még annyit tennék hozzá hogy szex után-közben feljebb kerül de később mikor már nyugalmi állapotban agy akkor visszacsuszik a helyére...de olyan nagyon nem csuszik fel hogy ne érd el ;)

számomra is hihetetlen hogy nem érzi a párom de abszolut nem érzi,ha nem mondom akkor azt se tudja fent van...szerintem is probáljátok ki és ha mégsem megy ugy akkor vegyétek ki!van aki szárazabb tőle de azt megoldja a sikosito...szoval ha nincs lehet nem árt venni ;)

1172. szaszy87
2010. nov. 5. 13:20

Hüvelygyűrűt a feledékeny nőknek!

[link]

1171. vkatka (válaszként erre: 1170. - Tothlivi88)
2010. nov. 5. 12:30

Szia!

A levételtől ne félj, simán kijön. A zuhanyzóban le szoktam guggolni és úgy simán elérem.

Az együttlétet próbáljátok meg anélkül, hogy levennétek, és kérdezd meg a párodat, hogy zavarja-e. Ha zavarja, akkor leveszitek és nélküle folytatjátok, utána meg visszateszitek és ennyi :)

Nyugi, nem tud feltolódni, ahhoz túl nagy :)

2010. nov. 5. 08:33

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de rengeteg hozzászólás van, képtelen vagyok végigolvasni mindent:)

A napokban kezdtem el használni a NuvaRinget, eddig lekopogom, semmi bajt nem észleltem. A felhelyezés nem okozott gondot. A levételtől azért félek...mi van, ha nem érem el?:) Mi a tapasztalatotok?

Illetve együttlét közben nem hiszem el,h. nem fogja érezni a párom, nekem ez hihetetlen, pláne,h. ő azért nem az átlag paraméterekkel rendelkezik ott lent...:) De ez hamarosan ki fog derülni....

Felmerült bennem egy valószínűleg nagyon idióta kérdés: ugye ez nem tolódhat fel még csak véletlenül sem a méhbe, ezzel mondjuk légembóliát okozva...?

Egyelőre abszolút pozitív a véleményem a gyűrűről. A dokim már 3 éve mondta,h. próbáljam ki, csak én annyira idegenkedtem attól,h. vmi 3 hétig folyamatosan bennem legyen...kicsit természetellenesnek tűnt. Most viszont,h. használom, abszolút nem érzem,h. ott van. Higiénia szempontból én is kiveszem tusolás közben és leöblítem, biztos, ami biztos (remélem ezzel nem csökkentem a hatását vagy a hormontartalmát).

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, nagyon szépen köszönöm előre is a segítségetek és szép napot kívánok! :)

1169. genia (válaszként erre: 1168. - Cs24)
2010. okt. 29. 12:47

Szia !

Van akinek hat a libidojora van akinek nem,nekem sajna igen erossen csokkentette.

Kenyelmes fogamzasgatlo nekem be jott,egy probat meger,de ez is hormonos.

1168. cs24
2010. okt. 29. 12:28

Sziasztok!

Kérdéssel fordulnék hozzátok! Pár éve szedek Yadine fogamzásgátlót, de több okból is abba kell hagynom. Egyrészről van egy betegségem,és nem jó a májamnak a fogamzásgátló, másrészről sajna elértem azt, hogy a libidóm egyenlő a nullával. Szeretem a párom nem akarom elveszíteni, az orvos felírta nekem a nuvaringet, de nem tudom mennyire biztonságos, illetve életre-kelthető vele a libidó vagy ugyanúgy marad 0. ( azt már nem fogom elviselni) Tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek. Próbáljam meg a gyűrűt, vagy hadjak el minden hormon tartalmú készítményt??

Kérlek segítsetek, mit javasoltok.

Előre is köszi

1167. Nyunyu22 (válaszként erre: 1158. - Hayabusa001)
2010. okt. 29. 10:20

Szia!

Én is próbáltam,hogy a háziorvos írja fel a gyűrűt,de azt mondta, hogy ahhoz a nőgyógyásztól kell vinni egy igazolás féle lapot, hogy tényleg szedhetem-e a gyógyszert. Ez viszont így kicsit hülyeség,mert nem hiszem hogy a nődoki felírna ilyen papírt,mivel akkor tudni fogja,hogy ezentúl háziorvossal akarod felíratni a gyógyszert,és ő meg ugye így rosszul jár,mert nem fizeted neki a jó kis ezreseket egy receptért. Tehát azt is eltudom képzelni,hogy nem ad ilyen papírt a nőgyógyász. Úgyhogy vagy marad az, hogy fizetsz a recept felírásáért,vagy nemtudom. De lehet ez csak nálunk van így,meg kell kérdezni a háziorvost.

Én úgy tudtam megoldani, hogy amikor már 1-2 hónapja használtam,akkor a lakóhelyemen a gyógyszertárban kiadták recept nélkül is.

1166. genia (válaszként erre: 1164. - Anitram001)
2010. okt. 29. 08:27
Ok koszi!!
1165. anitram001 (válaszként erre: 1161. - Bujamaja)
2010. okt. 29. 08:22
Ma kereslek, tegnap nem voltam elérhető.
1164. anitram001 (válaszként erre: 1163. - Genia)
2010. okt. 29. 08:22

3 vagy 4 hétig tarthatod fent. Te döntöd el.

Én 4 hetet szoktam. Szerintem 1-2 nap már nem számít.

1163. genia
2010. okt. 29. 07:48

Sziasztok!!

Egy tanacs kellene:

Hetfon kellene kivennem agyurut es szombaton jonne meg,de 7 ven program van furodni mennek ha szerdan vennem ki gond lenne??

Mennyit csusztathatok??

1162. anitram001 (válaszként erre: 1161. - Bujamaja)
2010. okt. 28. 12:48
Engem érdekelne
1161. bujamaja
2010. okt. 28. 12:18
Sziasztok!
1160. vkatka (válaszként erre: 1157. - Nyunyu22)
2010. okt. 27. 12:03

Én most szüneteltetem egy hónapig, de elég gáz a helyzet :(

Amikor levettem a gyűrűt, előbb megjött, mint szokott, tovább is tartott (10 napig), két hétre rá újra megjött (ez is majdnem 10 napig tartott). A bőröm ki van ragyásodva, borzalmas.

Viszont újra van libidóm, és nincs gombás fertőzésem sem, száraz sem vagyok már annyira.

De azért jó lesz ha megint megjön és elkezdhetem újra a gyűrűzést :)

1159. Gyada (válaszként erre: 1157. - Nyunyu22)
2010. okt. 27. 08:40
Szia!Én csak 1 hónapot használtam,a 7 végén kell megjönnie...kíváncsi leszek,remélem megjön és nem lesz gond.A bőröm viszont gáz.A hátam pattanásos lett(nem mitesszer...) és az arcom bőre se a legszebb.A libidom is kezd visszatérni.Tabletta nem okozott ilyen gondot.
1158. Hayabusa001 (válaszként erre: 1156. - JudyM)
2010. okt. 26. 20:21

Szia!

Nagyon remélem, bár azt mondta a doki, hogy ez normális és az első 2-3 alkalommal előfordul.. Én ma vettem le az elsőt.. Nekem mind a 3 héten végig megvolt, igaz éjszakánként nem volt semmi, meg nappal se volt sok, de mégis zavaró. :S

Nah majd a következőnél.. :)

Egyébként nem tudja valaki, hogy a háziorvos is felírhatja, vagy mindig a nődokihoz kell menni?

Előre is köszönöm

1157. Nyunyu22
2010. okt. 26. 20:15

Sziasztok!

Nemrég írtam,hogy abba fogom hagyni a gyűrűt. Egyébként ezen a héten használom utoljára. Félek attól,hogy nem fog utána rendesen megjönni,összezavarodik a szervezetem,és hogy csúnya lesz a bőröm. Ti mit tapasztaltatok,ha volt már valaki hasonló helyzetben?

1156. JudyM (válaszként erre: 1153. - Hayabusa001)
2010. okt. 22. 17:39
Én pont két hete használom és nekem is meg van azóta is, igaz az elmúlt 1 hétben csak gyengén, de folyamatosan. Remélem, majd beáll ez a dolog mindkettőnknek, mert egyébként meg nagyon kényelmes. :))
1155. Hayabusa001 (válaszként erre: 1154. - 7230827147)
2010. okt. 20. 20:18
Rendben, köszönöm..
1154. 7230827147 (válaszként erre: 1153. - Hayabusa001)
2010. okt. 20. 19:59
Szia! Első alkalommal előfordulhat. Vedd meg a 3 havit szerintem, és be fog állni. Ha nem, akkor tényleg válst.
2010. okt. 20. 19:52

Sziasztok!

1 hóra 3543 Ft, legalábbis én annyiért vettem..

Nekem ez az első, de nem tudom, hogy merjek-e másikat íratni, semmi gondom nincs vele azonkívül, hogy már 17 napja menstruálok. Ez normális? LAssan le kéne venni, akkor 1 hónapig fogok vagy mi fene?

1152. 7230827147 (válaszként erre: 1150. - Anitram001)
2010. okt. 20. 19:38

Szia!

Igen, kicsit több, mint 9 ezer a 3 havi, de mindenképp azt vedd. Az 1 havi sokkal drágábban jön ki.

1151. vkatka (válaszként erre: 1150. - Anitram001)
2010. okt. 20. 16:29

Igen, az 9 ezer körül van, már nem tudom pontosan.

3 havit szoktam venni én is, de mindig kártyával fizetek, és így nem is jegyzem meg hogy mennyi volt.

1150. anitram001 (válaszként erre: 1149. - Vkatka)
2010. okt. 20. 15:58
Köszönöm. 3 havit gyártanak már? Régen nem volt.
1149. vkatka (válaszként erre: 1148. - Anitram001)
2010. okt. 20. 15:02

Szia!

Most az egy havi 3600 körül van.

2010. okt. 20. 10:40

Sziasztok!

Én teszteltem annak idelyén és használtam 7 évig. Csak pozitívat mondhatok. Mostmár nem szoptatok és ismét felirattam. Mennyi most az ára? Arra nem emlékszem, hogy a legelsőt mikor kellett feltenni. Mert a tabit a menstruáció első naopján kellett kezdeni. de majd ha kiváltom elolvasom a papírt. Én mindig 4 hetet hagytam fenn!

Imádtam. Ja és a férjem nem tudta, hogy ott van és sosem vette észre! Így kellett tesztelni!

Nem mondhatja ,hogy birizgálja, zavarja. Most is ha felteszem csak utólag fogom elmondani. :)

1147. Mézi79
2010. okt. 18. 21:25
Sziasztok, nekem van egy 4,5 éves kisfiam, a szülés óta nem szedtem semmiféle fog.gátlót, most viszont felírta a dokim a hüvelygyűrűt.Elég sok negatívumot olvastam róla, nem igazán tudom, hogy akarom e.Akinek van róla tapasztalata, kérem írjon!!Köszi
1146. szaszy87
2010. okt. 18. 20:06

van spirálban horomonmentes is mint például a golden lily!!de ennek a lilynek is van többfajtája eszüst,arany meg hormonos is!!!és néhány esetben már lehet használni spirált szülés előtt is de ezt a dokival kell megbeszélni!!

én átakartam állni spirálra (igaz én már szültem) de engem a dokim lebeszélt,meg hát én csak az ár miatt gondoltam meg hogy akkor nem kell a hormon,bár nekem nincs is problémám a gyürüvel. Kicsit csökkent a libidom de hát nem evvel foglalkozom és szexnél sincs probléma,a mensim is sokkal kevesebb nem görcsölök nem fáj a mellem ami nálam már elég sokat számit mert elég sok fájdalom csillapitot kiprobáltam de arra volt mind elég hogy valahogy átvészeljem a napot!

én nemis szedtem szülés előtt semmilyen hormonos készitményt de azt szerintem sajna ne is várjátok hogy lesz olyan amitől nem lesz sose semmi baj mivel hormonrol van szó...ami a testünkben a legbefolyásolobb dolog!!

2010. okt. 18. 11:37

Én most hagytam abba a gyogyót,és ugy döntöttem nem fogok használni semmi hormonális dolgot. már igy is 15-18 évig szedtem azt a szart. Csoda ,hogy a gyerekeimnek nincs semmi bajuk,vagy nekem,de mostmár érzem,hogy nem jó. Ideges vagyok, éhes, libidó nulla, lábdagadás stb...

Lehet,hogy ez amiatt van,hogy olyan sokáig szedtem és mostanra jött ki 36 éves koromra.

❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook