Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
ma
gyalog mentem a boltba és vissza is két megpakolt szatyorral kb 1 órát
most nyomtam le a ducitréninget:-)
és még megyek a rázógépre 15 percre
Csajok még a végén tényleg örömömben fogok mozogni! :-)
Szia!csak jotanacskent!rengeteget olcastam a szervezet mukodeserol mielott nekialltam a programnak!
ZERO TOLERANCIA KELL H LEGYEN!
Ki kell iktatni a feherlisztet meg a cukrot..de mondhatom drasztikusan is IRTANI!Az a vaj,h ha mar egy kicsit is kao a szervezet,megzavarod es nem aaz elraktarozoztt anyagokat veszi elo,hanem amit beviszel!
Gondolj ugy nagadra,mint egy drogosra!mondjuk lovod magad ami ugye a legdurvabb verzio....le akarsz szokni,ki akarod pucolni a szervezeted!
Ugye nem szivnal el egy fuves cigit????hiaba lightosabb azt mondjak??kezdhetned elorol az egeszet!
Vagy ez olyan,mintha egy leszokoban levo dohanyos magara ragassza a tapaszt!
Lehet fustot nem sziv a tudobe,de a nikotin ugyanugy bekerul a veraramaba!!!???
Mi ertelme?
???????
Csak segiteni akarok,h atszellemulj!
Hiaba csak egy kicsi...felboritasz mindent vele!!!!
Orsi!
Isteni lett a sütid! :-)
Nem tudtam hogy te is így kezdted, ilyen nehézkesen! Ez kicsit erőt ad megint nekem! És jó hogy itt vagyunk ezen a fórumon, mert az ilyen csajok, mint amilyen te is vagy, erőt adnak nekem!!!
Kiváncsi vagyok a holnapi mérlegedre!!!!Majd írj!!!!Minden nap 3x figyelem a fórumot!!!!
Reggel 4:10-kor kelek megint, 4:45-re megyek dolgozni...Lőttek megint a pihinek..
De most jöttem meg az edzésből:mell-hát-váll volt a mai napomon.Imádok edzeni is, meg futni is, meg aerobikozni is.
Jó éjt!!!
Szerintem nem ettél sokat és indulásnak nagyon jó.
Arra vigyázz, hogy a szénhidrátot ne vond meg teljesen. A fehér kenyér és liszt helyett legalább teljes kiőrlésűt használj.
Amire még figyelj, hogy soha ne legyél éhes és legalább 2-2,5 liter folyadékot igyál.
ha belenézel a naplómba ötleteket lehet szerezni az ételekhez - és mindet meg lehet csinálni csak nekem kevés rá az időm:-(
de most sül Orsi túrós sütije! :-)
Köszi! Igazából próbáltam összerakni, hogy az első napi kajám megfelel-e az u1-nek.
Reggeli: 2dl tejeskávé 1.5%-os tejjel, édesítővel, 2 tojásból rántotta,1 vékony szelet trapista, retek, 2 db zabkorpás keksz, amit a tesóm hozott kostolóba, U1.
Tízórai: 2dl tejeskávé a fentiek szerint, kicsi később 1db a zabpelyhes sütiből U1
Ebéd: párolt savanyú káposzta és répa, nagyon pici rántott karaj, 1 szelet egybefasírt. Sima prézlit használtunk és a fasírtban is fehér kenyér volt, de nem tudom, hogy az 1 szeletnél mit jelent. Desszert 1db zabpelyhes keksz.
Uszonna: 1db zabpelyhes keksz - húha, lehet, hogy ebből sok lesz így?
Vacsi: 1szelet fasírt, párolt sav.kápi + répa.
Ma már nem eszek többet.
Szerintetek? Kezdetnek? Mondjuk visszanézve nekem most egy kicsit soknak tűnik.
Eszedbe ne jusson feladni!!!!!!!!!!en ugy kezdtem,h nov1!elso honap 2,9 kg,ez kb viz volt!masodik honapban 0,5 kg !!!!!!4 het alatt!!!!volt,h hiztam heti 0,7-0,8-at!!!!!!pedig nem bunoztem,meg mikulasra is up1 kalendariumot vettem:-))))utana beindult!!!!!!!!holnap merlegelek,majd megirom,jo??
Hagyj idot mig atall a szervezeted!
Egy speckó mérlegre kellett ráállni és két bigyót szorítani a kezemben. Beállították a magasságomat és hogy nő vagyok és a koromat. A mérleg megmutatta, hogy ? % zsír és izom van rajtam. 84kg vagyok, abból 49kg izom, ami állítólag kevés. A zsír és az izom aránya mutatja állítólag a biológiai életkort, de ezt a mérleg számolta ki. Azt mondta a csajszi, hogy nem is a fogyásra kell összpontosítanom, hanem hogy a zsírt izommá alakítsam. Ez pedig azt jelenti, hogy 70%-ban a kajára kell figyelnem és tornáznom kell. Mondtam neki, hogy nem értem, hisz én rendszeresen járok futni. Igen, csak a kajára nem figyeltem oda és futás után jól bezabbantottam. Ettől pedig nem az izom nőtt rajtam, hanem a háj :) Most a versenyen is nem a leadott kilókat nézik, hanem hogy az izom és zsír aránya milyen mértékben (%-ban) változik.
Egyébként én tényleg életmódot akarok váltani és már bele is kezdtem, mert ami a legjobban hiányzik, az a régi önmagam, aki tele volt energiával.
Megadom szívesen a receptet, de inkább ezt ne süsd meg! :D Ez egy kísérleti zsemle volt, bár én megeszem, de nagyon tömör lett. 30dkg tk.tönkölyb.liszt, 20dkg szénhidrátcsökkentő mix, 3 kanál joghurt, vízben futtattuk fel a fél élesztőt, só. De azt beszéltük anyummal, hogy egy pici fehér lisztet is fogunk használni, hogy könnyebb legyen a tészta. Jövő héten újra próbálkozunk. :)
Egyébként hol tudom megnézni, hogy minek mennyi a ch tartalma illetve az a bizonyos GI?
Szigorúan 5x eszem egy nap! Csakis 1-es kódúakat! Nem eszem sokat!!!Sőt....néha még talán keveset is...Nem tudom hol a gond, de tényleg nem szabad feladnom...
Köszönöm!
Mítea,
Miből állapították meg ezt az eredményt?
Mondtak valamit, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy közelítsenek az értékek?
Hidd el, hogy lemegy az a 15 kiló.
Ne lefogyni akarj, hanem életmódot változtatni!
ez is ám egy trükk! ha a fogyás szót bárki meghallja a szervezet tudatalattija védekezésbe kapcsol és zabálhatnékja lesz...
Meg az update tényleg egy életmód változás.
Türelem, türelem!
a szervezetnek is idő kell, amíg átáll az új étkezésre és kipucolódik a régi - ez alatt nem nagyon megy le...
Az is lehet, hogy nem megfelelő időben eszel.
5x eszel?
kicsit próbáld átvariálni a mennyiségeket.
Sajnos mindenki más és ezt magunknak kell kitapasztalni.
Ne add fel! hidd el, hogy megéri!
Szia, ez nagyon szuper!
csak arra figyelj, hogy a gyors fogyás sem jó
az 1 hét alatt majdnem 5 kiló nekem soknak tűnik, ezért nem mozdul most a méreg, de majd szép lassan elindul, ha "észhez tért" a szervezeted.
u1 a lúdláb torta - mást én sem szoktam az ebédhez rendelni, de ez csupa csoki és néha ha felhúznak melóban nagyon jól jön, hogy megehetem:-)- amúgy tényleg nem olcsók, de néha belefér... még nem csináltam, így nem tudom árban mennyi lenne a különbség.
Amúgy a medvehagymás kenyeret szoktam venni(sajna nekem a szénhidrátot számolni kell és ennek a legalacsonyabb), amit felszeletelek és benyomok a fagyasztóba.
Amikor kiveszem olyan, mintha most sütötték volna - azért jobb a fagyasztó, mert nem szikkad meg.
Milyen zsemlét sütöttél? Léccilécci a receptet:-)
Szia Csokimorzsa! Szerintem sem szabad csüggedni, hiszen annyi az élő példa, hogy a dolog működik! Kitartás!
Az előbb sütöttem meg életem első U1 piskótáját:). Kiváncsi leszek:)! Szép vasárnapot Mindenkinek:)!