Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Nem kell mindenkinek egyet érteni......
Mindenkinek lehet véleménye és elmondhatja (szerintem).
Csak az nem mindegy, hogy milyen stílusban tesszük :)
Azért van sok negatív hír, mert nem túl nagy biznisz a kereskedőknek, ha nem fogy a sok egészségtelen, vacak kaja!!!!
Őszinte leszek: én Norbit és Rékát nem szeretem, nem vagyok egy "Norbi-fan", de nagyon sok okos dolgot leír és LE MER írni!!! Megérteti, hogy miért nem jó a sok cukor, a sok só, a sok finomliszt a szervezetünknek! Sajnálom, hogy aranyáron vannak a cuccai, mert nem tudom megfizetni.... DE! Ha már csak pár dolgot megfogadok a tanácsaiból az EGÉSZSÉGEM érdekében és jobban vagyok, már megérte :))))
A betegségéről én is úgy tudom, hogy veleszületett szívrendellenessége van/volt.
Remélem hogy nem baj hogy elmondtam szerény véleményem?
További jó fogyózást :)
Veleszületett probléma okozta a betegséget... de már jól van. :)
Pár millió embernek segített már, és volt akit a végzetes betegségektől mentett meg... úgy gondolom már megérte...
De hagyjuk is... :)
A módszernek táplálkozástudományi alapjai vannak, bárki megalkothatta volna, csak volt aki össze is foglalta, és leírta...
Működik a módszer... addig nem éri meg kritizálni, amíg nem próbáljuk ki...
Én például olyan témához nem szólok hozzá, ami nem érdekel.
Azért köszönjük az észrevételt. :)))
Köszönöm a véleményedet! Nem zavar......
Csak az csinálja, aki érti és lát benne valami okosságot, egészséget! Nem kötelező!
Még egy kérdés azokhoz, akik szoktak vásárolni Norbis termékeket. Hol olcsóbb? Tapasztalatok?
Én a Spar-ban vettem a 30dkg-os UP1 kenyeret 409,-ért. Most néztem Norbi honlapján, ott 499,-! Érdekes.....
Köszi!
Megvettem a "Titok" és a "2.Titok" könyveket, most olvasom :)
Tetszik!
Már nagyon sok mindent ezzel a módszerrel csinálok :)
Ja és megvan a 2006-os zsebkönyv is :)
Több könyv jelent meg...
Mindennek az alapja az első könyv... az évek során sok tapasztalat összegyűlt, és ez alapján formálódott a módszer, így előfordul, hogy az első könyvben egy-egy termék pl. 1-es kódú, a legújabb könyv a terméket már a 2-esek közé sorolja, vagy ami korábban 2-es volt, az 3-as lett... De ne görcsölj erre rá, mert az első könyv nagyon jó, és ha azokat a kódokat tartod, akkor is nagy sikereket érhetsz el... :)
Csak ügyesen!
Köszi!!!
És mi ez, hogy régi kód? Új kód?
Én még csak most olvasom az első könyvet (Norbi Titok).......
Az első könyv szerint a tk pékáru 2-es kódú, az új kódok szerint már 3-as...
De én úgy vagyok vele, hogy az első könyv szerint is működött, és ha reggel eszel 1-2 szelet tk. kenyeret, azt ledolgozod nap közben... arra kell ügyelni, hogy déután és este már ne...
Lécci segítsetek!!!
Van valakinek olyan kenyér receptje, ami UP1-es?
Kenyérsütőm van :)
Kérdés: Teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér hanyas kódú? Tudok olyat itthon sütni?
Annyira drága a Norbi kenyér..... sajna nem tudom megvenni. Vettem egyet valamelyik nap, 2 szeletenként lefagyasztottam, mindig annyit veszek ki, amennyit éppen megeszek. De ez így nem túl gazdaságos.....
ejjj:PPP
tudod erre norbi mit mond? ez a nap ugrott
szerintem az a csiga up1-es nem tettél rosszat, a zsemlét kellett volna leváltani - csigából kellett volna kettőt enned és éhes se lennél
Szia!ebedet rendeltem csak,amit epp kivantam!
Jo kerdes....kaptam a sok finomsagot a csaladtol,aztan vhogy elmaradt!:-(
De az anxagcseremet tuti atallitotta,azert nem folytam el!!!
De most november egytol eletmodot valtottunk,en -8,a ferjem -11 nel jar!en ajanlom boldog boldogtalannak!:-)))))
Szia!valentin napon lesznek 8 honaposak a cuncikak!
30 perc 15 km ezt reggel este lenyomom!most kezdtem a masodik edzeshonapomat!norbibol a 3.