Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok
Ma ha minden jol megy eljutok egymupdate boltba. A kenyerrel kapcsolatban szeretnem kerdezni, mert meg soga nem fagysztottam kenyeret, hogy amikor kiveszek ket szeletet es kiolvad nem lesz vizes. Fagyobol kivetel utan mikor fogyaszthatom.
Elore is koszi a segitseget.
6-8 kg-ot!nevetseges!az egyik baratnom megcsinalta,lefogyott 6 kilot,amibol kb 4,5 viz volt,csak 10 jott vissza nem egesz ket honap alatt!no comment
Aztan csodaljozott
Ezt is leirtam ott....
Olyan a dieta,h reggeli 5 szelet parizsi 2 medvesajt,vacsi egy alma...stb!500 kaloria kb!ugy belasditja az anyagcseret mint a fene....
Az is egy barom aki ezt kitalalja,meg meg kozze is teszi!
A shakes dietarol nem is beszelek!azt meg a kolleganom ferje csinalta!120-rol lement egy honap alatt 105-re,aztan mikor abbahagyta 128-ra hizott o is 2 honap alatt!
Most norbiznak mar ok is!belatta,h eletmodvaltas nelkul nem megy semmire!
A fogyitabiktol meg eldobom az agyam!
Volt egy ismerosom az meg adipexet szedett 3 honapig es ugy felboritotta a hormonhaztartasat,h nem jott meg fel evig neki es egy ev kellett mig helyre hoztak gyogyszerrel!
Agyatlanok az emberek!
Köszönöm a puding receptet!
Én elkötelezett híve vagyok a Update módszernek.
Táplálkozás és mozgás a titok!
Én 1,5 év alatt 15kg szabadultam meg!
Buzdítok mindenkit,hogy a módszer hatásos!
Szia!
én vagyok az élő példa, hogy igen is használ, mert életemben ennyi idő alatt még kórházban sem tudtam ennyit lefogyni. Most pedig még ráadásul a 15-re emelkedett vércukor értékem is vissza ment a normális értékre.
Akinek meg nem használ, az továbbra is össze-vissza eszik....
Már olvastam hogy írtda ezt, de trehány mocsok voltam, és eéfelejtettem leírni....Bocsi...
Minden puding meglelel erre: CBA-s puding, Dr. Oetker puding...Bármi...
A lényeg: az édesítőszer!
A tej, a pudingpor, az édesítő: Update 1-es!!!!
Jó főzőcskézést!
Fogyózol te is? Hogy haladsz?
Egyébként én is 10-15 kg-ot szeretnék leadni... :)
Nem mozdul a mérleg a 75 kg +-1 -ről :(
Nem ismerem ezt az oldalt, de meg fogom nézni...
Köszi a tippet. :)
Persze, hogy nem sok a 8-10 kg, menni fog... Kisebb súlyfeleslegből nehezebb ugyan fogyni, de ha van elég kitartásod, és bízol Magadban, akkor sikerülni is fog... :)
En is eszerint probalok elni,h csak arrol mondok velemenyt,amit ismerek v kiprobaltam!
Leirtam ott azt is,h oke mondjuk vki lefogy a ket hetessel h tobbszor megcsibalja...ha utana visszater a regi kajalasra,akkor ugyanott lesz,ha meg onnanzol odafigyel az akkor mar eletmodvaltas,ugyan arrol beszelunnk,csak az enyemnek neve is van!:-))))
Igen, aranyos vagy. :) Tudom, és van kitartásom megint. Megcsinálom! Ha akkor sikerült, most is fog. És most csak 8-10 kg-ot kell fogynom. Az nem is olyan sok, ugye?? :) :)
Amúgy a kaloriabazis.hu-t is használom. Szerintem nagyon hasznos. Ismeritek?
A lényeg, hogy most már jól vagy...
Sikerülni fog most is, mint korábban...
Hajrá!
Jesszus! Hát, sajnos nagy az Isten állatkertje, s mint tudjuk, alacsony a kerítés. Rájuk kell hagyni, persze tudom, nem könnyű.
Én pár évvel ezelőtt Norbi Update-tel fogytam 3 hónap alatt 15 kg-ot, könnyedén, kitartással. Betartottam amit be kell, mozogtam, tornáztam, otthon futottam, nem jártam kondi terembe, teljesen önállóan a könyv segítségével fogytam le. Izmos és formás lettem. Ennek következtében pedig kivirultam, jókedvű, optimista, mosolygós lettem. nagyon jól éreztem magam.
Miután már nem tartottam be teljesen az előírásokat, nem moogtam annyit, azután is tartottam a súlyomat és nem jött vissza egy deka sem.
Sajnos később egy betegség miatt egy hét alatt fogytam 6 kilót, éhezett a szervezetem, (konkrétan semmit nem tudtam se enni, sem inni, kórházba, infúzióra kerültem) ezért amikor újra rendbe jöttem, jöttek szépen fel a kilók. Nem sok, de több, mint amennyinek kellett volna. Most 10 kilótól szeretnék megszabadulni 3 hónap alatt, amiből 3 hét alatt kettő már lement. :)
Én vállalom: Norbizom. :) :)
Tudod:
"Az okos embereknek kérdéseik vannak, a hülyéknek meg véleméynük. "
Ezt én valahogy úgy értelmezem jelen esetben, hogy az okos ember először utánaolvas, azután alkot véleményt. :)
En mar erre pattanok!feltevedtem egy masik fogyis forumra es konkretsn elkuldtek az anyamba a norbival....ja es olyanok osztottak az eszt,akiknek lovese nincs a programrol,es annyi eszuk van,mint egy marek lepkenek!ket hetes!!!!becsi dietaval akarnak fogyni,ott is a genetikai szivbetegsrgevel jottek!felforrt az agyvizem toluk...
En meg meg vettem a faradsagot es leirtam a modszert meg a sok pozitiv hatast...valasz az volt,h ne TÉRITSEK,az h en bevettem ezt a sok szart az en problemam!na ezert is orulok,h idetalaltam!:-)))
Agyatlanok...komolyan!
Koszonom!
Mi itt nem fogyozunk,hanem eletmodprogramot csinalunk!latod laikus vagy a temaban...
Pont arról volt szó mindenhol, hogy lesznek olyan gonoszak és nem kellőképpen felkészültek egyes emberek hogy a kettő dolgot összehozzák....Semmi köze a szénhidrátszegény, liszt és cukormentes táplálkozásnak a veleszületett szívbetegséghez....
Ha valaki átgondolja ezt, és talál összefüggést, annak megcsókolom a picsáját....!(elnézést a nyers kifejezésért...)
A bajai Update üzletben mindig 499- Ft!!!!Megéri ilyen üzletben vásárolni!!!!!
Andi
Igen, szerintem is akció lehetett... :)
A Tescoban legutóbb 575 Ft-ért vettem...
Én minden hónap elején veszek 5 csomaggal, azt lefagyasztom, minden vasárnap kiveszek 1 csomaggal, és az nekem 6 napra elég, mert csak a reggelimhez eszek 2 szeletet...
Érdemes figyelni az akciókat, mert néha olcsóbban hozzá lehet jutni...