Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Néztem a mérlegelődet!!!Ügyes vagy!!!Gratula mindenért!!!
Köszönöm a segítséget, részletesen átböngészem majd összehasonlításban a két liszt összetevőit hátha okosabb leszek.
Azzal barmit megtudsz fozni,sutni!rantott husi a morzsajaval,palacsinta,fozelekbe rantas!nem kell kevergetni es tuti 1-es!!!:-)))
Nem tudtam, hogy van liszt is külön. :( Ááá, nem mondták a boltba. Mindegy majd legközelebb azt veszek. Köszi a receptet! :)
Én használtam, de annyit nem, hogy fogyjak is :) Semmi extra egyébként ízre.
Köszi, közben én is megtaláltam. :)
Finom ez a gersli, és még mindig jobb, ha ezt eszem, mintha rizst ennék... :)
Mintha valamelyik oldalon azt olvastam volna, hogy a kuszkusz, gersli 3-as. Közben megtaláltam:
[link]
Sajnos nincs :( Még nem is ettem nagyon kölessel készült ételt...
Van norbi majonez!en imadom?mindent majonezzel eszek,ugyhogy nekem kulon megvaltas!!:-))
Sziasztok! Barátnőm használja a kilófaló lisztet, ő azt mondta, hogy magasabb a szénhidrát tartalma, mint a Norbi-lisztnek, de nyilván milliószor jobb, mint a fehérliszt. Annyit mondott még, hogy van külön kenyér-liszt keverék, meg sima liszt is.
Franciasalátához megpároltam a zöldségeket, és kikevertem tejfölt édesitővel, sóval, borssal. Nem került bele majonéz. Nyilván nem olyan tuti, mint a hagyományos, de azért elég jól fogyott:).
Szia Karolina! Kilófaló lisztet most próbálgatom, sok eredményről még nem tudok beszámolni, mert nemrég hagytam abba a szoptatást (addig nem ment le egy deka sem, akármit is csináltam...) De úgy gondolom, már az is nagyon jó dolog, hogy a fehér lisztet ki tudom vele váltani pl rántásnál, habarásnál.
Leírod nekem hogy hogy készíted a francia salátát U1-esen? Köszi! :)
Valami jó kis köleses recepted nincs véletlenül? Annak az élettani hatásai is nagyon jók és állítólag remekül lehet sűríteni vele a leveseket liszt és zsiradék nélkül.
Még nem használtam, de olvastam róla... Jókat írnak, szerintem próbáld ki, nem veszítesz semmit, maximum kg-okat :)))
Árpagyöngy, régen rizs helyett használták, sokkal egészségesebb, mint a liszt, de a glikámiás indexe 40 alatti, és a vércukrot sem emeli meg nagymértékben...
Úgy kell elkészíteni, mint a rizst.
Az is egy szénhidrátcsökkentett liszt, mint az update-es, csak fele annyiba kerül. Majd összehasonlítom az összetevőket és megírom mire jutottam, de ha beütöd a keresőbe, akkor olvasgathatsz róla.
Én ma gerslit fogok enni pörkölttel ebédre...
A gersli hányas kódú? Tudja valaki esetleg?
46438 alatt megtalalod a receptem!9. Oldalra lapozz!!!
Bele belefer,csak azt a kevereket akkor fejlesztettek ki,mikor meg nem volt lisztje!most h mar van es en is mar csak azt hasznslom,sokkal jobban beindult a fogyas!en fullra kiiktatram mindkettot...lisz cukor!
Nekem bejott!de en 18 kg-ot akarok fogyni!
Ha te mondjuk csak 4-5-6 kg akkor oke szerintem!
En meg nem is hallottam rola!mi az??
Van valakinek tapasztalata a kilófaló lisztről? Használtátok már?
Elmenni nekem sincs időm, azt tervezem, hogy otthon fogok mozogni, egy időben jógáztam, azt akarom folytatni (vagy inkább újra elkezdeni.)
Szép jó reggelt mindenkinek!
Nem győzök visszaolvasni..... :)
Mai mozgás:
- 1 óra intenzív hólapátolás (jól beleizzadtam)
- 10 perc flabi (2-es programon)
Mérlegeltem is: 4 nap alatt -60 deka!!!!
Vettem UP1 kenyeret, zabkorpát, egészséges fűszereket :) Alalkulunk :)
Nekem nem hoz be semmit csak a youtube.hu főoldalát. :(
Igen, biztosan igazad van és a fehér kenyeret ki is iktatom teljesen. Viszont a szénhidrátcsökkentő keverékre az van írva, hogy fehér liszthez vagy tk. liszthez keverni. Akkor így belefér a fehér liszt, nem? Ma reggelire a tk. lisztből és szénhidrátcsökkentő keverékből készült zsemlét ettem, ami annak ellenére, hogy nagyon tömör lett, nagyon finom volt. De lehet, hogy a lazításhoz egy kis fehér lisztre is szükség van. Ezért is kérdezem, hogy akkor ennyi sem fér bele?
Látom, hogy van felszívódó és nem felszívódó ch. Akkor csak a felszívódóval kell számolni?
Megkaphatom én is a receptet? :)
Igen, tudom, hogy a fehér liszt nem jó, de nem tudok egyszerre mindent lecserélni, egyrészt mert hónap vége van, másrészt mert nálunk anyu főz és más is eszik belőle. Persze majd próbálom az ilyen kajákat elkerülni. Köszönöm a tanácsod és nagyon megnyugtató, hogy nem ettem sokat :) Néztem a naplódat, tényleg jó kaják vannak benne. Még próbálom kisakkozni, hogy hogy lenne a legjobb, hétvégén megfőzni nekem is előre vagy anyut rávenni, hogy hétköznap főzzön nekem külön :)
Szia!addig nem mozogtam!itthon vagyok a babakkal,csak este 7 utan tudtam volna vhova elmenni,de ahhoz mar nem volt lelkierom!ja,5 emeletes hazban lakunk 3 szor lepcsoztem,de az gazos volt..
További ajánlott fórumok: