Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Koszi!:-)
Csak el kell kezdeni!en pl naplot vezetek a heti fogyasrol,bmi-rol,cm-rol.most tartok a 12. Hetnel es bazi jo visszanezni!ez is fullra motivalja az emvert,h csinalja tovabb a dolgot!
A bicoedzeseimet is irom!de ugy vezetem,h elore megirtam a napokat a celig,es minden edzes utan feljegyzem a km-t,idot,kaloriat!arra is jo,h kuzdjek magammal es megjavitgassam a szintidomet,plusz nincs pofam egy edzest sem ellogni,mert magam elott lenne ego,ha latnam a kihuzott v uresen hagyott napojat!nekem ez a modszer bazira bevallt!es most pl h letelt az elso edzeshonap buszken neztem at,h mennyit dolgoztam ezert az eredmenyert!es ez visz tovabb a kovetkezo honapban is!ajankom mindenkinek!!!
Azt a betyár mindenit, de ügyes vagy!!!
Le a kalappal! Csak így tovább :))))
Én már boldog lennék a 75,6-tal is :)))) Na, majd "nemsokára"......
Be fog indulni ujra,ne add fel...ez teljesen normalis,h picit stagnalsz,megpihent a szervezeted!ezt tul kell elni!!sajna a legtobben ilyenkor adjak fel,mert elmarad a sikerelmeny a mrlegen!
Csinald tovabb es szupi lesz minden!!
Keress rá a jutubon :)
Pill. és belinkelem neked! Én is "kaptam" a linket innen a fórumról :)
Én az elsőt próbáltam :)
HAJRÁ!!!! Nem ugri-bugri..... Próbáld ki és ha bírja a térded, akkor csináld. Szerintem tök jó! Azért tetszik, mert nem kell elrugaszkodni a földtől, nincs benne olyan elem, amit ne lehetne sok-sok kilóval is megcsinálni :))) Csak egy gondom volt vele, hogy néha nem tudtam tartani az iramot velük. Nade először csináltam, még figyelnem kellett a gyakorlatokra is és ugyebár sok-sok éve SEMMIT nem mozogtam. Szerintem napról-napra könnyebb lesz! És tuti, hogy ma már nem csak 20 percet fogok csinálni, hanem picit többet, talán végig.....
En ugy vagyok vele,h nem parazok feleslegesen!tok sokat olvastam mielott kituztem a celt!ez realisnak tunt,kb heti 0.7 kg!az olvasottak alapjan ez tarthato!
Amugy a vegcelom 58-60 kg,mert 165 cm vagyok!de eloszor ezt akarom megvalositani,aztan johet a maradek 5-7 kg!!!!
Persze, hogy elindul, bízz Magadban! :)))
Szorítok, kitartás!
Ügyes leszel. :) Menni fog.
Igen, én is az utolsó 5 kg-tól félek a legjobban... de addig még el kell jutni :)))
Most megtorpantam kicsit itt a 75 kg körül és nem nagyon megyek lejjebb...
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, mert új vagyok ebben a témában. November óta szénhidrátcsökkentéssel diétázom. Nem eszek kenyeret, tésztát, rizst, édességet. Fogytam 7 kilót, de időnként nagyon hiányzik az édesség. Rátaláltam egy update boltra, de nem tudom mi az ami még belefér a napi diétába. Nekem elég soknak tűnik, hogy egy süti 15-25 gr. szénhidrátot tartalmaz.
Mit válasszak, hogy ne tegyem tönkre a fogyásomat? Melyik árt a legkevésbé az édességek közül? Ti esztek-e ilyesmit?
Még egy kérdés csak a hasznosuló szénhidráttal kell számolni?
Na,megvolt a mereszkedes!hetfon lesz a heti sulymeres,de azert alltam ra,h lassam egy honap mozgas utan mennyi ment le!83,5-rol indultam nov1-jen!ma 75.6 kg vagyok!osszesen 7.9 ment le azota,viszont az elso edzeshonap alatt -4,2 kg!jo lenne ha ez havonta igy menne!!
Cs:111/102
C:68/62
H:106/97
D:101/90
Az elso szam a novemberi indulo,a masodik a jelenlegi!
Sziasztok,
igen olvastam a KOVER EMBER NEM BUNOS CIMU KONYVET:-)
Szamó nagyon ügyi vagy, hogy már így beindult!
Azért szerintem a tornát is ugyanúgy mértékkel kell csinálni, mint az evést.
Nem ismerem a ducitréninget sajna:-( , de kipróbálnám:-) nem tudom, hogy gy "fémbetétes" térddel mennyire menne, de ha neked megy, nekem is menne:-)-na még emésztem:-P
Bizonyítékom van - két kolléganőm a sikereimen felbuzdulva január második hetétől egész napos norbikaját rendel - nekik is van sikerélményük!
Sokan szidják ezt a módszert, mert azt néhányan elfelejtik, hogy a rendszerességet és a mértéket itt is be kell tartani.
A kolléganőim is rájöttek, hogy náluk is a mennyiséggel és a rendszertelen evéssel volt a legnagyobb gond.
Ügyi vagy! Szerintem aki itt fent van a fórumon, annak a siker GARANTÁLT!!!!!!
Egyszer csinálunk egy "Fórumtalálkozót" azok részére, akik itt voltak, és fogytak!!!! Kb nyár végén!
Mit szóltok hozzá?!?
Na kérem szépen.....
Nyomtam egy kis Duci Tréninget!
"Férfiasan" bevallom, hogy 20 perc után kinyúltam, mint a gatyamadzag :)))) De baromi jól esett ez a 20 perc!!!!
Remélem holnap tovább bírom majd !
Állati jó volt végre mozogni!
Páromon múlik, meg a piszkos anyagiakon......
De rajta vagyok!
:)
Olyan ropi leszek 1 év múlva, hogy senki nem fog rám ismerni :)))
Szupi!nalunk nem alkalomra van ott ahova menni akarok,hanem a konditerem resze a ket gep,szoval erdemes berletet venni,nem napijegyet!
A 16 alkalmas berlet 6500 ket honapig el heti 2 edzesre jon ki,400/nap igy,de egy alkalommal annyiszor allsz ra ahanyszor csak birod!a korlatlan havi meg 7500!en ugy gondoltam eloszor heti kettot kiprobalok,mivel heti 7 orat ugye teketek mellette itthon!aztan ha beleszeretek,johet a korlatlan!
Ózdon.
3 helyen van a városban, én persze a legolcsóbba járok :)
1 alkalom 450,- (10 perc)
10 alkalmas bérlet 3500,-
havi korlátlan bérlet 9990,-
Én most a 10 alkalmas bérletet vettem. Heti 3 alkalommal majdnem 1 hónapig kitart.....
Eddig 4x voltam. Első 2 alkalommal csak az 1-es, laza programon, hogy szokjam, második2 alkalommal már 2-es, fogyasztóson. Háááát, nekem nagyon bejön!!!! Rezgett a hájam rendesen :)))) Szinte már fájt.... És viszketett a bőröm, bizsergett mindenem :))))
Most ki kellett hagynom pár napot, mert mensizek :((( De jövő héttől újra megyek! H-Sz-P szoktam menni reggel 8-kor. Ha tudnék, mennék többször is, de sajna nincs rá sem időm, sem pénzem......
Próbáljátok ki! Szerintem jóóóóó!