Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Gratulálok a fogyásodhoz!!!! Sok erőt a továbbiakhoz :)))
Tudom, hogy nem fog lemenni 1-2 hét alatt, nem is várom ezt! Sőt! Nem is akarom! 2008-ban egy betegség miatt 1,5 hónap alatt fogytam 26 kilót.....brutális volt! Olyan szinten leépültem, hogy már felkelni sem tudtam, szédültem, zsibbadt a bőröm. Nincs értelme a hirtelen fogyásnak!
Igazából 1-2 évet adtam magamnak, hogy újra formában legyek. De már ezt a 2-3 kilót is megérzem, sokkal könnyebb mozognom :))) Hát még ha 20-30 fog lemenni :)))))
A fogyókúra szóra nekem is blokkol az agyam és egy deka sem megy le, állandóan a kaján jár az eszem....
Minden tanácsnak örülök :)
Igen, sokat kell fogynom!
2 hete 106 voltam, tegnap már "csak" 103,3.......
Szültem 2 gyerkőcöt, ami nem volt egyszerű, tömtek hormonokkal.... Sajna van egy alap betegségem, ami nem igazán hagy fogyni, de nagyon küzdök ellene!
Sikerülnie kell, mert akarom!!!!!
Ez nagggggyon szep!GRATULALOK!te vagy most akkor a pelda nekem!;-)
Nem semmi,h mar 23 kilot fogytal...gondolom motival ezerrel a dolog?mozogsz te is,v meg kimeled az izuleteket!
Milysn magas vagy?szules utan vagy te is,v mas oka volt a sulyodnak!remelem nem tolakodo a kerdes!
Elarulod hany eves vagy??en 30,a ferjem 38!
Ja,es 165 cm vagyok!igaz 9evig sportoltam kemenyen napi szinten,szoval izom is van ezert nem a 0-rol indultam,meg annyira nem is az a szetfolyos kover voltam!sokan el sem hittek,h 83,5 volt a kezdo,mert nem lehetett latni!ez mondjuk nyilvan nem nyugtatott mert en azert mast lattam a tukorben!a lenyeg jo uton vagyok!!!
Es meg veletlenul sem akarok leterni rola!!:-):-)
Koszi!ha nem is lesz meg a 18 kg minusz aprilis vegere az sem baj,mert mi is egy eletre tervezunk ezzel az eletmodvaltassal,csak akartam vmi celt,ami motival!de azert nyilvan ezerrel azon vagyok...aztan ha megvan irany a maradek ot kilo is!60 szeretnek lenni ev vegere!83,5-rol indultam,szules utan 5 honappal!elotte is ennyi voltam,szoval szerencse h az ikerterhesseg utan abbol a 14,5 kg-bol nem maradt meg semmi!jo fejek voltak a gyerekek,amit hoztak el is vittek!:-)
Most 76,2-nel voltam tegnap!en mar ennek is ugy orulok!
Meg igazabil a cm-eket erzem naggggyon!a ferjem minden nap megdicser,h milyen feszes a borom meg hogy kerekedik a popesz!ez is tokjo hajtoero!szerencsem van vele,mert mindenben partner!:-)
A lenyeg nyarra azert mar tenyleg latvanyos lwsz a dolog,nem akarom h azt higgyjek,h a babakat egy balna hozta ki a strandra!
Tobbszor probaltam mar fogyozni,es mindig kb majusban kaptam eszbe,h basszus lenge rucis furdoruhas ido van a nyakamon!
Ez most tenyleg szuper,h idoben elkezdtem!
Szia!koszi a biztatast!igyekszunk!
Mi tenyleg abszolut eletmodvaltast csinaltunk!
Nov.1.-el mindent ami nem update kisoportem a konyhabol es szetosztottam a csaladban!
Mindenki eszreveszi,h mennyivel jobban nezunk ki es jobban is erezzuk magunkat!
Mar a csaladot be is fenyitettem,h decemberbe ha jon a mikulas arra a picikeink is masfel evesek lesznek,mar ehetnek csokit esetleg,akkor amit ilyesmire koltenenek adjak oda es rendelek nekik is update csokit!abszolut ebben a szellemben skarjuk oket nevelni!
Nekunk is tok jo volt,h tudtam rendelni csokimikulast meg adventi naptart,szoval meg akkor sem csabultunk el!
Es olyan hamar atall a szervezet a cukorrol,h egy db szaloncukrot ettem a csaladnal karacsonykor ey kb 10 perc mulva ereztem azt a tipikus cukorkomaf!
Annyira fura volt,h azota meg sem fordult a fejemben,h bunozzek!
Imadom az updatet!!!
Abszolut tarthato egy eleten at es tok jo kajakat eszunk!
Penteken lesz centi mereszkedesem,mert akkor lesz egy honapja,h elkezdtem bicozni azzsl amit Jezuska hozott!kivancsi leszek!megvannak a kezdo centik,izgi lest!ha vkit erdekel,akkor majd beirom ide is!
Szia Szamó!
Üdvözlet a klubban:-)
Neked is sikerül!
én -23 kilónál tartok augusztus óta 140 kilóról kezdtem
Kitartás, türelem !
Ami fontos:
ne akarj 1 hónap alatt mindent leadni - gondolj bele mennyi idő alatt jött fel...
sok folyadékot igyál 2-2,5 liter
legtöbbünknek az 5x keveset egyél jött be
ez nem fogyókúra (erre a szóra a mai napig zabálhatnékom lesz), hanem életmód váltás
Frumilla!
Küldöm Orsi szuper piskóta receptjét:-)
Piskotatekercs
6 tojas
5 evokanal norbi up1 liszt,
zero cukor kb 4-5 kaveskanal!
Feherjet habosra verni,bele a cukor,tovabb robotgepezni,bele a sargak,tovabb verni,majd a liszt,azzal is kicsit keverni!
Gaztepsibe sutopapir 180 fok 12!!! Perc
A kakaos ugyanez ez csak plusz jet evokanal natur kajaopor!a simaba lekvart teszek,v pudingot,a kakaosba en kokusz szoktam(teavaj megolvasztva microvan,bdle 2-3 teaskanal zero cukor,abba kokzsz minnel tobb annal jobb!picit hagyom,ha dermed vissza a vaj,megkenem!
Ja,aki meg nem csinalt rekercset,fontos!!!!
-Konyharuhara teszem egy perc mulva lehuzom a sutopapirt,es feltekerem a konyharuhaval!konkretan beletekerem a konyharuhat is!ha kihult kitekerjuk es kenjuk amivel akarjuk!
Orsi!
Nagyon ügyesek vagytok! és igen sikerül:-)
Noémi ez nagyon szuper!
GRATULÁLOK!
kitartás mindenkinek!
Nagyon jó ütemben csinálod, ez szerintem a tökéletes fogyás mennyiség, én kb egy évre terveztem a -16kg-ot, január 1.-én kezdtem és -3,5kg-tól sikerült megszabadulnom eddig (a vége sajnos nehezebb lesz), de nem sietek vele, most egy életre tervezek.
Szerintem is csak élvezettel éri meg csinálni, mert ha elvonásként, frusztrációként élünk meg valamit azt előbb vagy utóbb feladjuk. (ebben nagy előnye van az update rendszernek)
Sziasztok!
Csatlakozhatok hozzátok?
Ma vettem meg Norbi 3 könyvét, most kezdem olvasni. Nagyon elszánt vagyok, fogyni akarok! Sokat! Minimum 30 kilót......... Norbi féle kajálással és mozgással :)
Szia. Gratulálok :)
Én salátát szoktam enni, főtt tojással és virslivel :) uborka, paradicsom.
Köszi :)
69,1-ről indultam és 57 a cél.
Köszönöm! Előtte durván sok szénhidrátot ettem és folyton éhes voltam...
Szerintem ez csak a kezdeti lendület, azt gondolom, a héten sokkal kevesebb lesz majd, mert el kell kezdeni valóban a zsirt bontani, nem csak takaritani:(. De nem adom fel:).