Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Norbi Update programja - tapasztalatok fórum

Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetős fórum)


2004. ápr. 26. 18:00
Ja! Én is azért feszegetem a témát, mert voltak olyan pillanataim, amikor már tele volt tököm az Atkinssel és át akartam térni. A családom lehurrogott, hogy a Norbival nem fogytál, ne csináld. Valahol tényleg az lenne a jó, hogy mindent ehetne az ember és testmozgással kombinálva fogyhatna. Nem azt mondom, hogy zabálnai, de én már elepedek egy kis gyümölcs joghurtért, gyümölcsért, jön az eper szezon!! A természetgyógyász Béky Lászlót hallottam (jó régen) beszélni arról, hogy milyen bolond dolog az élesztő nélkuli étkezés. Elmondta, hogy nekünk itt Közép-Európában iegn is szükségünk van az élesztőre, hogy megfelelően tudjunk emészteni.Na, szóval ilyenek kavarognak bennem. Meg az, hogy ha elérem a jó súlyt, és néha napján az ember lánya megeszik egy-egy péksütit, egy kis édességet, és visszaszedem a hájamat, akkor örök életemre a mérleget fogom lesni?? Akkor melyik a jobb, ha olyan diétát követek amiben minden megengedett egy bizonyos határokon belül, vagy a Ch"mentes", amit ha abbahagyok lehet, hogy visszaszedem. Tudom, hogy az Atkinssel vannak fokozatok, de akkor is itt mocorog a kisördög?
14. f954ece72f (válaszként erre: 11. - Punáni)
2004. ápr. 26. 17:59
Katinka rengeteget mozgott, több órát naponta elmodása szerint már egy vagyont költött a koonditeremre vagy talán Norbira?/jujj, de ronda vagyok/Délután csak salit és fehérhúst evett.Délelött meg biztos joghurtot vagy egy gyümit.Ő is a kitartásával vitte valamire.
13. Tacsi (válaszként erre: 11. - Punáni)
2004. ápr. 26. 17:57
Jajj, de jó, Norbi a vesszőparipám! Láttam a nőjét élőben a Plázában, apám csont és bőr (nem csinos!!!) egy piszkafa az egész, plusz tudvalevőleg anorexiás volt anno, nekem egy ilyen pár ne mutassa meg, hogyan kell étkezni, mert szerintem a Norbi sem eszik rendesen, DAGADT-ból sosem lesz izomdzsó simán a mozgástól és odafigyelt kajálással!!! Egész életemben edzettem, én már csak tudom! A Romantikázós Katinka is gyanús, ugyanis Győzikét egyszer bevitték lukadó gyomorral, mert édesen Adipexezett!!!!!!! (ő is sokat fogyott különben)
12. dóri
2004. ápr. 26. 17:54
Én a hétvégén hallottam az update programjáról néhány szót. Azért abban teljesen igaza van, hogy nem mindegy, hogy mit mivel eszel és az sem mindegy, hogy mikor. Az is igaz, hogy a teljes kiőrlésű liszt egészségesebb mint a finomliszt, de szerintem ez így együtt mozgás nélkül nagyon kevés. És az Atkins is tartósan úgy használ, ha mozgunk. Én már lefogytam 8 kg-ot, de innen nemmozdul, ill. ami lemegy, az fel is. Sajnos nemigenmozgok, nehézen tudom magam rászánni, kiválasztani a helyet, a módját, az idejét, stb. És ahogy abbahagyom, akkor kész, minden visszajön. Próbálok kitartó lenni, de nem ehetek egész életemben húst hússal. A Norbi módszere mégiscsak változatosabb. Azzal egyetértek, hogy a pénz mozgatja, nem a jószándék.
2004. ápr. 26. 17:02
Akkor hogy a túróba fogytak le azok a zsírfejűek...mint a Romantikázós Katinka meg ilyenek? Nem értem én már ezt az egész kavalkádot:o(
2004. ápr. 26. 15:57
Ha megnézitek az 1-2-3-as csoportot , persze, hogy találtok gyártóspecifikus termékeket! De ügyanez van a fogyinfo, vagy a hazipatika.hu -n is, itt még az étrendet is "sponzorálják" (foodexpress). Az indexesek csináltak egy összehasonlítást a házhozszállítók és az ún. fittness menük körében, hát enyhén szólva lehangoló.....
2004. ápr. 26. 15:23
Azért ez nagy csalódás! Én még a cerbonás müzli szeletes diétáját csináltam, nem vélt be.Megvettem a könyvét is, abban is vannak mintaétrendek. Ráadásul (ne röhögjetek annyira) Réka-igényes nőknek szóló kaziját is megvettem, és elkezdtem használni.Másnap visszavittem.Úgy mozog, mint 1 őrült, többször megbotlott, lazítés, nyújtás nincs a kazin. Pedig olyan sokan mennek el a tornabemutatóira is.Láttam róla képeket, egymástól mozogni sem tudnak, akkor miért nem lehet farnkón csinálni? Nyilatkozta a Jakupcsek műsorában, hogy egyetért Atkins-papával, de 1-2 dologban tévedett.Hogy mi az azt nem mondta.
2004. ápr. 26. 14:04
Régebben volt Norbitól étrendem. Akkor reggelire Danone joghurt volt a menü. Gondolom sponzored by Danone. Pár hónap múlva megint benéztem Norbi honlapjára mintaétrend ügyoleg. És Voila: eltűnt a joghurt, helyette reggelire akkor Cerbona müzliszeletet ajánlott. Milyen meglepô! És még sorolhatnám... Hát errôl ennyit.
2004. ápr. 26. 11:23

Szerintem a fogyás üteme nagymértékben függ a kortól.Harminc után jönnek a kilók, aztán negyven körül még nagyobb a gáz és igy tovább..Nem úgy működnek a hormonok egy ötvenévesnél mint egy fiatalnál.Igazából nehéz eldönteni, hogy mitől apadsz hisz annyi mindenben belelevágunk egyszerre.Most azt favorizálja,hogy elég napi 3o-4o perc mozgás de csak azért, hogy jólérezd magad és olyan mozgást kell választani amit jókedvvel végzel és örömöd leled benn.Reklámoz egy fagyit,elkezdtem enni esténként, persze nem láttam az apróbetüt,hogy cukor hozzáadásával készült.Bizony nem tett jót a súlyomnak:( Ő ezért a reklámért pénzt kap és nem érdekli, hogy mi a fagyi összetevője:(

Van egy diéta amiről régen olvastam, kisértetiesen hasonlít az Atkinsra.Annyi a változtatás, hogy sokkal több zöldséget szabad enni és naponta egyszer egy adag ch-bebihetsz,de mellé ugyanannyi fehérjét kell enned.Csak a tányérod kell gondolatban elharadolni.Egy adag fehérjéhez, egy adag ch és egy adag zöldség.Heti 1 kg. minusz.Még nem próbáltam,csak olvastam a könyvet.

2004. ápr. 26. 11:07
Szoktam olvasgatni a fórumjukon a hozzászólásokat, és vannak rendszeres látogatók, akik lassan mindent csinálnak csak nem az update-ot.Az egyikük eredménye - 0,5 kg/1 hét.Szerintem ez eléggé lehangoló. Mondjuk Katinka rengeteget fogyott, de mintha hallottam volna, hogy szedett valamit.A másik az, hogy Katinka mindennap 2 órát edz.Kérdezem én, hogy munka, háztartás, örök mozgó gyerek mellet hogyan csinálná? És ez a 2 óra meddig fog felmenni? Nyilatkozatában olvastam, hogy MÁR !! 2 óra. OKÉ, tornázzunk rendszeresen, de ki a fene akarja az adagját az egekig emelni, csak, hogy legyen valami eredménye.
5. f954ece72f (válaszként erre: 4. - 1d1ca5cb3a)
2004. ápr. 26. 10:56

Norbinak nem kell bedőlni.Láttam egy műsorát nem rég,az ő elve szerint mindent szabad enni csak a megfelelő időben.

Ha elmész hozzá tanácsért legalább négy alkalommal meg kell jelenned és kialakit egy személyre szabott diétát, amiben természetese vannak korlátok de bőven.Ötbenezerért:(( Oppá!

4. 1d1ca5cb3a (válaszként erre: 3. - Ata)
2004. ápr. 26. 10:07
Szerintem ez egyénenként változó! Van, akinek bejön és van akinek nem!!!
3. ata
2004. ápr. 26. 09:17
Mostanában találkoztam az update-tal a norbi.hu oldalon. Mi lehet az oka, hogy nektek nem jött be? Én is gondolkodtam rajta, hogy beépítem az atkinsbe. De ha nem használ?
2. 1d1ca5cb3a (válaszként erre: 1. - Blongyinka)
2004. ápr. 26. 07:00
Nálam is ugyanez volt a helyzet!!! 5 hétig csináltam Norbi étrendjét, tornával együtt és egyáltalán nem volt hasznos! MÉG CSAK MEG SEM MOZDULTAK RÓLAM A KG-ok!! Borzalmas volt!!!
2004. ápr. 25. 14:51
Bevallom ellátogattam erre az oldalra is, + láttam a Jakupcsek műsorában is. Az ott felszólalók azt mondják, hogy egyáltalán nem éheznek mindent esznek, és garantált a havi 5 kg.fogyás. Én 1x kpróbáltam, letöltöttem a mintaétrendet.Betartottam, tornáztam a kazettáira és alig volt valami eredménye.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook