Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Velem van baj, hogy semmi sem jó? fórum

Velem van baj, hogy semmi sem jó? (beszélgetés)

tegnap 09:44

Én nem értem mit kell ezen ennyit problémázni. Nem vagytok egy érzelmi szinten. Te bújós vagy, ő nem. Te szeretsz beszélgetni, ő nem. Neki a kikapvcsolódás, a pihenés a tv és, hogy ne szóljanak hozzá. Ilyen van.

Van külön lakásod, gondolom egzisztenciálisan el vagy egyedül is. Nem vagy rászorulva.

Ha tényleg nem oké neked így az élet (hiszen ez már nem az első fórumod a témában) válts. Keress olyat akihez hozzá tudsz bújni. Ezt nem lehet kierőltetni.

29. michelle.r (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:36

Mi mindent? A mosogatást? Ahhoz elég lenne egy mosogatógépet venni.

Ha hónapok óta semmi nem változott, ha nem is hajlandó megpróbálni változtatni valamit, hogy társnak érezd magad, ne lakótársnak, akkor valószínűleg nem kellesz eléggé. Sajnálom. Már csak rajtad múlik, meddig hódolsz be ennek. És hány lehetőséget szalasztasz el, ahol fontos része lehetnél valaki életének.

28. michelle.r (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:34

Attól, hogy hónapokkal később újabb fórumot nyitsz, nem fog semmi megváltozni.

Nem megbékélned kell, hanem konszenzusra jutnotok. Eléggé része vagy-e az életének ahhoz, hogy "hozzájáruljon" ahhoz, hogy otthon érezd magad az otthonában, vagy csak jó hogy mindig van kéznél egy nő?

27. libikóka (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 09:03

Mi ebben a jó? Így tulajdonképpen lakótársak vagytok.

Bár tudom te vagy benne,,nem is látunk bele.

tegnap 09:01
De apróságokkal igen mondhatni
25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Enissa)
tegnap 09:00
A sajátomat rendezgetem,amikor időm engedi ott vagyok. Itt változatlan a helyzet.
24. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 08:14
A lakásban már rendezgethetsz a saját ízlésed szerint is, legalább minimálisan?
23. andilaci (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 07:58
Véleményem szerint nem a ő a te embered!!
22. Alnisa (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 07:22
Miért kell megbékélni a szarral?
21. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 23:13
Nincs baj Veled ,Neki nincs annyira igénye az álltalad vágyott dolgokra.
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Fenevigye)
tegnapelőtt 23:11
Azt nem szeretném, nem nekem való.
19. fenevigye (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 23:07
Van aki elhagyja, és van aki szeretőt tart.
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Görögtánc)
tegnapelőtt 23:05
Igen, valószínűleg és tudom senki nem dönthet helyettem. Egy rossz embert "könnyű" elhagyni, de a jót ezerszer meggondolja az ember. És csak végső esetben szeretném.
17. Görögtánc (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 22:54
Hmmm. Akkor is tartom hogy nem veled van a baj csak mások vagytok. +ő makacs.
16. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Fenevigye)
tegnapelőtt 22:42
Kedves, figyelmes velem,amúgy a mindennapokban,tényleg mindent megadna, de ezt valahogy nem,
tegnapelőtt 22:37
Megette a fene azt a kedvességet amilyiket ki kell harcolni.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Görögtánc)
tegnapelőtt 22:35
Ezen már túl vagyunk, de szerinte ő mindent megtesz, el is mosogat,hogy pihenni tudják. Kb ennyit hall meg belőle.
13. Görögtánc (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 22:31
Nem, de elmondhatod neki hogy néha jól tudna esni.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Görögtánc)
tegnapelőtt 22:17
Igen, biztosan de nem erőszakolhatom ki a simogatást, kedves szavakat.
tegnapelőtt 22:16
Többször beszéltünk róla, mindig vitába torkollik, aztán minden megy tovább. Mindketten dolgozunk este 8 körül van mire Mindketten otthon vagyunk mikor melyikünk végez hamarabb. Tudom hogy kevés idő de én beszélgetni össze bújni szeretnék, ő tv-t nézni,mert fáradt. Hétvégén ha otthon vagyunk ugyanez.
tegnapelőtt 22:10
Ha ennyire zavar beszéljetek róla.
Más a szeretetnyelvetek talán?
8. Ágio8405 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
Nem megbékélni kell, hanem kölcsönösen kompromisszumot hozni.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Channa*)
tegnapelőtt 22:09
Igen, tudom de azt is hogy tökéletes ember, tökéletes kapcsolat nincs. Próbálok megbékélni a helyzettel több kevesebb sikerrel.
tegnapelőtt 20:12

Már nyitottál erről fórumot valamikor. Azóta semmit nem tettél?

Kaptál tanácsokat akkor bőven.

tegnapelőtt 20:10
Nem.
4. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 20:06
Nem, csak nem illetek őssze.
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 19:52
Nem túl sok amit vársz, csak más mint amit ő örömmel adni tud. Kétszer írtad le hogy jó ember. Biztosan az vagy te is, csak éppen nem vagytok azonos hullámhosszon. Ha valóban szeret, akkor figyelembe veszi hogy téged hogy kell szeretni hogy az neked jó legyen. ha szeretjük egy mást, akkor egymásnak kedvére teszünk. Ő inkább az a típus hogy itt vagyok, szeressetek. Ha nem ez van, akkor bocs!
2. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 19:43
Szerintem nem vársz túl sokat, az ő véleménye más mint a tiéd. Azt nem mondom hogy nem illetek össze, de mondhatnám.
tegnapelőtt 19:39

48 éves vagyok. A párommal 3 éve vagyok együtt, megvagyunk. Jó ember, szeret,gondoskodó,azt is mondhatnám sokaknak álom férfi. Az ő házában élünk/van sajátom/.Sok mindenben nem enged,pl a lakást szeretném otthonossá tenni,neki így jó..Én bújós vagyok mint egy kislány, de szépen lassan megváltoztam,nincs igény annyira amennyit szeretnék. Én beszélgetnék,Ő tvzne.Külön kasszán vagyunk félig meddig, Kedves, figyelmes,jó ember,tudom hogy szeret,mondhatni mindenem megvan, becsülöm is de nagyon hiányzik a bújás, szeretgetés, hogy valaki azt mondja hogy hiányoztam,vagy hogy alig várta hogy megöleljen.

Őszinte véleményt szeretnék, velem van a baj hogy túl sokat várok?Ennyi idősen már illene beérni ennyivel/ami nem kevés, inkább más/?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook