Velem van baj, hogy semmi sem jó? (beszélgetés)
Én nem értem mit kell ezen ennyit problémázni. Nem vagytok egy érzelmi szinten. Te bújós vagy, ő nem. Te szeretsz beszélgetni, ő nem. Neki a kikapvcsolódás, a pihenés a tv és, hogy ne szóljanak hozzá. Ilyen van.
Van külön lakásod, gondolom egzisztenciálisan el vagy egyedül is. Nem vagy rászorulva.
Ha tényleg nem oké neked így az élet (hiszen ez már nem az első fórumod a témában) válts. Keress olyat akihez hozzá tudsz bújni. Ezt nem lehet kierőltetni.
Mi mindent? A mosogatást? Ahhoz elég lenne egy mosogatógépet venni.
Ha hónapok óta semmi nem változott, ha nem is hajlandó megpróbálni változtatni valamit, hogy társnak érezd magad, ne lakótársnak, akkor valószínűleg nem kellesz eléggé. Sajnálom. Már csak rajtad múlik, meddig hódolsz be ennek. És hány lehetőséget szalasztasz el, ahol fontos része lehetnél valaki életének.
Attól, hogy hónapokkal később újabb fórumot nyitsz, nem fog semmi megváltozni.
Nem megbékélned kell, hanem konszenzusra jutnotok. Eléggé része vagy-e az életének ahhoz, hogy "hozzájáruljon" ahhoz, hogy otthon érezd magad az otthonában, vagy csak jó hogy mindig van kéznél egy nő?
Mi ebben a jó? Így tulajdonképpen lakótársak vagytok.
Bár tudom te vagy benne,,nem is látunk bele.
Már nyitottál erről fórumot valamikor. Azóta semmit nem tettél?
Kaptál tanácsokat akkor bőven.
48 éves vagyok. A párommal 3 éve vagyok együtt, megvagyunk. Jó ember, szeret,gondoskodó,azt is mondhatnám sokaknak álom férfi. Az ő házában élünk/van sajátom/.Sok mindenben nem enged,pl a lakást szeretném otthonossá tenni,neki így jó..Én bújós vagyok mint egy kislány, de szépen lassan megváltoztam,nincs igény annyira amennyit szeretnék. Én beszélgetnék,Ő tvzne.Külön kasszán vagyunk félig meddig, Kedves, figyelmes,jó ember,tudom hogy szeret,mondhatni mindenem megvan, becsülöm is de nagyon hiányzik a bújás, szeretgetés, hogy valaki azt mondja hogy hiányoztam,vagy hogy alig várta hogy megöleljen.
Őszinte véleményt szeretnék, velem van a baj hogy túl sokat várok?Ennyi idősen már illene beérni ennyivel/ami nem kevés, inkább más/?
További ajánlott fórumok:
- Igazam van, hogy 9 hónapos kisfiam semmi pénzért nem hagynám senkire 8 napra? Vagy túlaggódom?
- Hogyan bizonyítanád be valakinek, hogy nem akarsz semmit a párjától?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?
- Hogy éled meg, hogy a baba mellett nincs magadra időd? Én teljesen ki vagyok fáradva, semmire nincs erőm!
- Miért van, hogy egyes emberek szájából soha nem fogy el a panasz? Miért nem tudnak örülni semminek?
- Minden nap azt éreztetik velem, hogy nem vagyok semmire sem jó!