Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Azért az nem semmi hogy milyenek a szomszédok...Menjen az ilyen a pi..ába...:)
Ügyike vagy hogy 2 gyerkőc mellett sem hagyod el magad, és van célod! Milyen idősek a gyermekek?
Szia terhesseg elott is elkezdtem 3 honapi meg teehesseg elso ket-3 honapjaban!ikreket szultem...14,5 kg -ot hiztam osszesen!!!!!!!!17 lement!!!!Tuti h azert nem folytam szet,pedig 80,5 voltam mikor teherbeestem es 165 cm vagyok!
Batran ajanlom!!!!!!
Nekem is van Rekam,de az en tervem most az,h fogyjak le a bicotol,aztan ha megvan acel,johet a formalodas!
Meg ket gyerek mellett csak reggel meg este tudnam mint most a bicot,de a szomszedok bizti nem dijaznak....foleg az alattunk lako!
A bico ala is takarot kellett raknunk,mert szolt,h zavarja!!!:-(((
Meg jo h igy kikuszoboltuk a dolgot,mert kiakadtam volna,ha meg bicozni sem tudnek!:-))))
Tegnap este voltam futni, szakadt a hó közben...! De szuper volt!!!Mindig úgy érzem olvad a zsír rólam olyankor....
Júliusban lesz hogy 2 éve Rékázom, így nekem nem gyilkos. Az új dvd-t nem a legjobbnak tartom...A 2008-as csípő+popsi, a 2009-es comb, a 2010-es 40 perc csípő+popsi, a 2011-es váll-kar-mell a kedvencem!!!Ezeket imádom!!!!Felpörgök tőlük, mint zeneileg mint gyakorlatokban nagyon jól megszerkesztett blokkok ezek!!!!
Igen, Réka valóban gyilkos... :)
Végigcsinálom, bár néha megállok, ez általában a fáradtságon múlik, egy-egy keményebb nap után nehezebb, amikor kicsit pihentebb vagyok, jobban megy...
Melyik DVD-t szoktad csinálni?
Többnyire Réka DVD-ire, nagy ritkán Norbi DVD.
Mostanában az új Réka DVD blokkjait váltogattam...
Tavasszal tervezem beiktatni a futást is, esetleg szobabiciklizést...
Igazan nics mit!:-))
Sok kicsi motivalas sokra megy!en is orulok,h megtalaltam szt a forumot!
Jo,h az ember nincs egyedul!:-)))
Nem kell sok időnek eltelnie, hogy hiányozzon a mozgás, ha néhány napig nem csinálod... Kitartás!
Hidd el, ez nálad sem lesz másképp!!!
Én most kényszerpihenőn vagyok, mer a hátammal van valami, hamarosan elmegyek dokihoz... A mozgás viszont iszonyatosan hiányzik... Alig várom, hogy meggyógyuljak és folytathassam...
Hjará csajok! :)
ez egy kicsit több, de kb. így oszd el a szénhidrátot
reggeli 25g,
tízórai 15g,
ebéd 40-45g,
uzsonna 15g,
vacsora 25-30g
Koszi csajok!:-)))
Szobabicom vaaaaaan!!!:-))))
Megcsinaltam!ora 10-kor raultem es lenyomtam a fel oraz!15 km!!!
Kesz vagyok :-pppppp
A kilófaló liszt összetevői: zabpehelyliszt, búzasikér, teljes kiőrlésű tönköly liszt, zabkorpa, zabpehely
Átlagos tápérték 100 g termékben: energia 379,59 kcal, fehérje 24,37 g, szénhidrát 55,29 g, zsír 5,8 g
Norbi liszt összetevői: búzafinomliszt, zsírtalanított szójaliszt, búzaglutén, szójafehérjeizolátum
Átlagos tápérték: energia: 322kcal, fehérje 33,9g, szénhidrát 36,3g, zsír 1g
Koszi!ari vagy!
Kene egy kis tamogatas ugyis!fel kene pattannom a bicora...de hulla vagyok!
Mondjatok h uljek fel!!!!!!