Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Ugrálni nem merek , sőt, nem is tudok :(
100 kiló felett nem ugrál könnyen az ember lánya :(((
Állítólag a Duci Tréning pont olyan torna, ahol nincs ugrálás. Még nem láttam, azért kérdeztem, hogy itt a fórumon nem ismeri-e valaki!?
Egyenlőre marad a taposó, néha talán eljutok úszni és járok flabelosra is :) Így talán elindulnak azok a fránya kilók lefelé..... Tavasszal jöhet a bicaj :)))
Sziasztok!
Reggeli mérlegelés:
-0,5 kiló 3 nap alatt!!!!
Olyan jó érzés :))))
Szia!
Ez nagyon tetszik h ilyen elszant vagy!ezaz!a Norbi is leirja a konyveibe,h itt senkinek nem rrdeke h egy egeszseges tarsadalmat kovacsoljon osdze!fogyjon minnel tobb gyogyszer!
Olvastad a KOVER EMBER NEM BUNOS CIMU KONYVET???
ha meg nem,akkor azt feltetlen el kell olvasd!
Hihrtrtlen egy konyv en imadom!!mindent isszefoglal benne a Norbi az elelmiszeripari lobbikrol,meg h hogyan manipulalbnak bennunket!minden konyvet olvastam tobbszor is,de ez nem is konyv,hanem egy biblia!!!!
En nagyon sok pozitiv elmenyt kivanok neked,ami vigyen elore ezzel a programmal egy eleten at!
Irtam egy masik forumon a norbizasrol es vki uuuugy felhizott a butasagaval es tudatlansagaval,h este teljesen kesz voktam!utalom ha vki ugy mond velemenyt es fikaz masokat itt ugye a Norbit es programjat,h lovese nincs semmirol,mert kiprobalta kb ket hetig es lass csodat nem fogyott 10 kilot!
Nem is irtam vissza este,mert olyat rittyentettem volna,h kb kitiltanak a forumrol!
Atto aki mondjuk csinalja egy evig becsulettel es bizonyitjs h neki nem hat,azon elgondolkodnek(bar ulyen nincs szerintem!!!LEHETETLEN)De amikor tenyleg ilyen emberek fikazzsk urigysegbol,az felduhit baromira!
Szia,
Szerintem ne ugribugrizz, jó az a taposó, ha tudsz ússzál és sokat gyalogolj.
Az elején semmi pluszt nem mozogtam, aztán ahogy elindult a kiló először 1 buszmegállóval előbb szálltam le, amikor elértem a -10 kilót, akkor kezdtem kacérkodni a szobabicóval és most azt tekerem elején 5-10 most már 15-30 perc között mikor milyen kedvem van (meg mennyire fáj a kis popóm a nyeregtől), és a karácsonyi ajándékom egy reviber rázó gép, amire minden nap 15 percet legalább felpattanok.
Az biztos, hogy sokkal jobb a közérzetem, gyorsabb vagyok, nincsenek éhség rohamaim és nem fájnak a lábaim.
köszönöm:-)
lépnem kellett vagy gyógyszer/inzulin vagy egy utolsó próba, leadni minél többet....(az orvos rád néz "ez dagadt, úgyse tud lefogyni, nesze gyógyszer" na én összevesztem vele és bebizonyítottam, hogy kicsit nagyon nem úgy van az, ahogyan ő gondolja...) igaz tűpárnát csináltam az ujjaimból, de megérte...
a -23 kilóval már sikerült elérnem, hogy jó a vércukor értékem:-), de nem hagyom abba senki kedvéért.
163 hatalmas magasságom van,lassan 45 leszek, világ életemben gurultam, 14 évesen 96 kiló voltam, állandóan jártam egy időben a kórházakat, hogy leadjak pár kilót, de sorra széttárt kezek lett a vége. sajnos nincs gyermekem:-(
Gratula az eskuvohoz!
Akkor addig akarod a 60 kg-ot elerni??
Fel ev alatt siman lemehet a 15 kg!de gondolom ujjabb tiznek is bazira orulnel!!??
Ba,ez latod remek motivacio kell hogy legyen!
Igen, az egészség megfizethetetlen... :)
Én csak a szeletelt kenyeret veszem, ami nekem 6 napra elég, minden reggel eszem 2 szeletet...
Több terméket nem nagyon veszek, csak nagyon ritkán túrórudit vagy pudingot... így is működik a módszer, csak lehet, hogy lassabban mennek le a kg-ok...
2012. július végén szántam el magam, azóta kb 9 kg ment le... kisebb nagyobb bűnözésekkel :(
Lehetett volna ez már több is, ha néha nem csalok. Ilynekor általában cukros dolgokkal szegem meg a szabályt :)
84-85 kg-ról indultam, most vagyok 75 kg.
Még le szeretnék adni 10-15 kg-ot, az álomsúly 60 kg.
Az Uddate egy nagyon jó módszer, elszántság, akarat, kitartás és megfelelő motiváció kell hozzá... Nyáron lesz az esküvőm, addig szeretném ormába hozni magam...
A mozgás Réka DVD-re, de jelenleg egy hete semmi, mert fáj a hátam...
Elhiszem, hogy igazad van!
Ki fogom próbálni :)
Szerencsére gyógyszerre egy fillért sem költünk :)
Mar leirtam masoknak egy masik forumon,h globalisan kell nezni a dolgot!!
Minden honap elejen rendelunk a webshopjabol lisutet,lekvart,cukrot,ketcsapot,tesztat...es egesz honapban eleg!kb15-20 ezerert!de ebbol heti ketszer sutok,palacsintat,almaslepenyt,piskotatekercset,turotortat..stb es fogyunk,mivel up1-es minden!
A kenyere 600 ft/12 szelet!az kettonknek eleg egy napra,ami azt jelenti,h 300 fejenkent naponta,haaat elotte mi 1500-2000 alatt nem alltunk meg a peksegekben!
Eszonk minden nap bosegesen es mennek a kilok,olvadnak a centik!egy percet nem eheztunk!
Es iker babaink vannak 7 honaposak,szoval a penzt nekunk is be kell osztani rendesen!
Ez a 3. Honap es batran kijelentem,h kevesebbet koltunk kajara,mint elotte,mert olyan laktato a kenyere is meg amiket fozok,h ndm is birunk zabalni...pedig tudtunk ezt elhiheted!!:-)
Amugy a gyogyszerek tobbe kerulnek!;-)
A legolcsobb desszert pl,4-5 alma kicsutkazva,felvagva,meghamozva,fahejjal megszorod 180 fokon sutobe 15 perc!baromira csillapitja az edesseg utani vagyat es kb fel kilot is megehetsz egy ulto helyedben!
Szoval alternativak vannak,meg ez az en sajat tapasztalatom is!mi az egeszseg mellett dontottunk es nem terheli egy fillerrel sem jobban a csalafi kasszat,mint a sok szar amit eddig ettunk!;-)
Tök jó nektek!!!
És gratulálok a szép eredményért!!!
Csak így tovább :)
Mondd meg az uradnak,h mi is egyutt csinaljuk,2,5 ho alatt lement nekem 7,5 a ferjemnek 11 kg!tok jo,egymast motivaljuk,meg versengunk!
Igy egyikunk sem huzza vissza a masikat,sot bunozni sincs pofank,bocs a kifejezesert!:-)
Jól hangzik :)
Nekem már csak egy bajom van: ezek a Norbis dolgok baromi drágák! :((((
Sajna MÉG nem.....
Csináltam natúr sült csirkecombot (csupaszon, bőr nélkül). Én ettem zöldséggel, ő pedig krumplival.....
De igyekszek úgy csinálni, hogy egyre jobban áttérünk mindenféle kajával az egészséges dolgokra.
Most kezdtem el olvasni Norbi könyvét, még most tanulom a módszert.... Eddig csak innen-onnan hallottam pár dolgot, nem voltam biztos a lényegben.
Mai ebed!
Megneztem mi van itthon!tejfolt osszekevertem norbi majonezzel,bele so,bors,oregano,petrezselyem fokhagyma!
Ebbe beletettem tonhalat(konzerv)foztem egy negyed kilos update spagettit,meg osszevagtam ket salatacukkinit,de lehet barmit,paprika,brokkoli...stb.nekem ez volt itthon!mi dent osszekevertem!MENNYEI ES BAZI LAKTATO!
A masik resz,h mig megfott a teszta keszen lett a szosz is..mosogatassal egyutt 25 perc!!!:-)
Köszi a kedves szavakat!
Jól esik :)
Az én férjemre is nagyon rá férne a fogyás....
Újévkor volt egy nagy kijelentése: le akar fogyni, csináljak zöldséges kajákat! Örültem!!!! Megcsináltam, 1x evett, aztán azóta sem..... Egyedül maradtam.....
Abban bízom, hogy ha látja az én sikeremet, akkor ő is kedvet kap majd!
Veled vagyok en is!tenyleg jo ez a forum,itt mindenki hisz es tamogatja egymast!neked is sikerul csak csinald!
Nekem annyibol jobb,h a ferjem tamogat,sot csinalja velem!!:-)
Köszike! Igyekszek!
Párom sajna nem hisz bennem ennyire és ha hiszitek, ha nem most ez is motivál, mert "márcsakazaértis" megmutatom, hogy le fogok fogyni!!!!!
Kérdés: Gerincsérvem van. Mit mozoghatok?
Amit tudok: úszás.
Van itthon taposóm, az sem árt.
Szerintetek a Norbi féle Duci tréning jó lehet?
Szamó ha ilyen elszánt vagy, akkor semmi sem akadály!!!!
Nekem sokat segít ez a fórum, sok erőt és tanácsot merítek belőle-belőletek!!!!
Biztosan sikerül minden!!!!Csak ügyesen!!!!