Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Biztos finom lett a franciasalid!
Én szuper hogy egy hét alatt lement ennyi!!!!
Ügyes vagy!!!!!
Sajnos mérlegelte....Nagyon csalódott és szomorú vagyok....Még nem adom fel....
Kb 1.5 hete eszem csakis 1-eset, és egyetlen kg sem ment le.....Tényleg olyan elkeseredett vagyok, hogy sírni tudnék....
Valahogy nem sikerül mostanában semmi, kicsit idegileg nem vagyok topon...Kialvatlan vagyok....és elkeseredett....De akkor sem adom fel, mert egyszer csak lemegy az a fránye-a 6-8 kg felesleg.
Köszönöm hoyg rákérdeztél!
Andi
Sziasztok! Köszönöm a köret recepteket, végül egy hatalmas adag franciasali készült Norbisan, annyi, hogy sztem még holnap is azt eszem:).
Csokimorzsa, két hete 74,4-et mutatott a mérleg, egy hét alatt lementem 70re, viszont a második héten meg sem moccant a mérleg. Ami annyira nem aggaszt, világ életemben 65 kg körül mozogtam, tehát innen egyre nehezebben megy majd szerintem, és egyre több sport kell majd hozzá.
De!! ez az "eredménytelen" hét sem keserit el, bizom a módszerben, úgyhogy sikerülnie kell!:) Igazából nem szabtam határidőt,de májusra jó lenne közeliteni ahhoz a bizonyos álomsúlyhoz:). A kislányom akkor lesz három, a pici fiam pedig 14 hónapos, igazán büszke lennék magamra, ha csini anyukájuk lehetnék:).
Abszolut pozitiv!igazabol az update tenyleg azpknak lett kitalalva akik egeszsegesen akarnak elni,az csak egy szupi mellekhatas,h mindenko aki csinalja eleri mellette az idealis sulyat!nem leszunk cukorbetegek(vekony emberkek is azok attol a sok sz.rtol amit megetetnek velunk),nem lesz magasvernyomas,puffadsag,szekrekedes,aranyer,erproblmak...stb!nekem anyosom aposom is cukros,anyosom tok vekony,aposom kover!feltem a ferjem azert is orulok,h benne van adologban!meg a babainkat is ebben a szellemben akarjuk nevelbi es igy h 7 honappsak abszolut jokor valtottunk!szeretnenk ga ok is sportolnanak....en 10 evig versenyszeruen kosaraztam a ferjem kezizett,kick boxol meg kondizik!
Az alapok megvannak!:-)
A megszállottságot én is érzem.:-D Furcsa is, hogy ilyen elszánt és motivált vagyok. Ezt három dolognak tudom benne.
Egyrészt annak, hogy most jó előre elterveztem, hogy mikor és hogyan fogom kezdeni. (már december közepétől terveztem a január elsejei kezdést és lefektettem minden szabályt, hogy mit fogok csinálni)
A másik, hogy most egy egész életre tervezek, így olyan módon étkezem, amit egy életen keresztül lehet tartani.
A harmadik pedig, hogy soha nem csináltam csoportban előtte és nem is gondoltam volna, hogy mennyire ösztönzőek lehetnek ezek a fórumok. (Külön örülök, hogy rátok találtam, mert ez a fórum tényleg tele van olyan emberekkel, akik nem kifogásokat, hanem megoldásokat keresnek!!!)
A férjem is eszik azokból a dolgokból, amit "magamnak" főzök. Bár ő egy nagyon vékony emberke, de szeretném őt is átszoktatni az egészséges ételekre.
Koszi!en is ugy vagyok,h kituztem ugye 180 nap /-18kg-ot!de!!mi dig egy hetre kuzdok elore!minden hetfoi merlegelest varok es orulok minden dekanak mint majom a farkanak!:-)reszeredmenyekbol jo osszerakni a vegcelt!nem stresszelek,egy hetet nezek mindig es arra osztom be az erom!
Rengetegszer elkezdtem mar en is fogyozni ,de ez MOST MAS VALAHOGY!olyan lelki ero es kitartas szallt meg,h neha azon gondolkodom h ez eddig is bennem volt v most kaptam vhonnan????
Feltem mindig,h majd terhesseg alatt jol elhizok,szetfolyok es onnan mar nem fogok tudni visdzajonni....de olyan szerencsem volt,h az ikrekkel osszesen 14,5!!!!!!kg-ot hiztam es konlretan mire kijottunk a korhazbol 17 lement osszesen!talan ez is motivalt,h na ITT AZ IDO,MOST V SOHA!
Meg az is jo,h tenyleg eletmodot bvaltottunk es a ferjem is csinalja velem macimalisan!enelkul azert biztos nehezebb lenne!
Meg ugye a folyamatos bokok is viszik elore az embett a celja fele...:-)))))
ha sütök valamit,akkor abból le szoktam fagyasztani.
Szerintem a piskóta és a túrós süti is kibírja.
Ha norbitól rendelek az ebédhez lúdlábat (az a kedvencem) abból mindig többet kérek s bedobom azt is a fagyasztóba- majdnem fagyiként is jó:-)
Biztos menni fog, mert olyan örömmel és lelkesedéssel csinálod, hogy jó olvasni! :-)
Nálam se nagy események lesznek, de a kicsik is ösztönöznek.
Hat a turos nem,de azt ha megkostolod lelkierod sem lesz meghagyni;-)
Alma 10 perces elokeszulet,azt barmikor tudsz sos-ben csinalni!
Holnap mérlegelek...Elég gyomorgörcsöm van ilyenkor, de ez nem normális...Rettegek az eredménytől...Reggel méretszkedem, és majd akkor ugrik a majom a vízbe...(hogy a picskuba írom helyesen hogy "méretszkedem"?, tiszta hülye vagyok..)
Jelenleg csinálom a pizzát Norbi lisztből, de eddig elég gáron fest....nem úgy viselkedik mint a fehérliszt, az egyszer tutibizti...
Meg kell tanuljak megint sütni, főzni....!Kész röhely.......!(vagy röhej...)
Ha Norbit csinálsz, nem szabad számolni a szénhidrátot!!!!Ez benne van a könyvében!!!Csak sima Update1-es, vagy 2-es, és a szervezeted annyi szénhidrátot kap, amennyire szüksége van! Ezt Norbi mondta.
Fogyózol? Norbizol? stb...
Andi
szia,
ajándékba kaptuk a szőlőmagolajat, hát gondoltam kipróbálom...
Egyébként jelentem: elég hamar megéheztem a répás-almás köret után :)