Egy olyan verekedésben, ahol egy átlagos nő és egy átlagos férfi küzdene szabályok nélkül, ki nyerne? (beszélgetés)
Igen-igen csak provokálni akartam 😂 Sajnos a riportot nem találtam meg ahol elhangzott, de olvastam a linkelt boxoló zsokét...
Remélem önvédelem alatt nem arra tanítod a nőket, hogy álljanak csak bele egy küzdelembe egy férfival hátha épp "minden kedvező" lesz 🤦♀️
Mondom ezt úgy hogy támadtak már meg és "minden kedvező" volt, iszonyú nagy szerencsével fűszerezve. De látva/érezve utána az én testemet még úgy is hogy szerintem tisztán nem is tudtak megütni, pláne nem megrúgni és hogy én mekkora kárt tudtam nekik okozni minden erőmmel ütve, rúgva, kapálózva hát erősen egyenlőtlen küzdelem volt. Igaz ketten voltak. A yard szerint csak a támadásra adott reakcióm okozta meglepetés miatt "nyertem". Ami olyan nyerés volt, hogy ha a nagy forgatagban nem akadályozzák egymást, ha az egyik nem hagyja abba a támadâst, idegenek nem avatkoznak közbe és ha valóban "az életemre törnek" nem csak az értékeim érdeklik őket akkor valószínűleg ottmaradok. Míg én "végkimerültem" az egyik facinak még elfutni is maradt ereje annyira hogy ott, akkor nem is kapták el.
A súlycsoportokat ne vegyük ide, mert a tökönrúgás, a szem, nyak megsértése nem tartozik a sportszabályzatba és ezek előnyt jelentenek a súlycsoporttól függetlenül. Sok mindenen múlik a siker, de ismerek sok olyan nőt nemcsak Magyarországon, akik a normál férfiakkal elbánnak, főleg nem sportszerűen. Ehhez sok évnyi gyakorlás kell. De a siker akár elsőre is mehet, ha minden kedvező -gyorsaság, technika, a másik státusza, vakmerőség stb. Az a komment, amelyre reagáltál egyáltalán nem megalapozott. Lehet csak azért íródott éppen egy világbajnok példájával, mert így akarta megerősíteni az igazát vagy éppen provokálni akarta azt, hogy írjanak rá. Hát én is találkoztam női világbajnokkal és ő bizony simán elintézett egy normál férfit (cselgáncs). Nyilván ez nem releváns, mert nem tudom bizonyítani, viszont magam is oktatok önvédelmet. Ne írj olyat, hogy nem érdemes elmenni. Te ne menj el, mert mivel így állsz hozzá, nem is sikerülne. Viszont más nevében ne beszélj. Akit érdekel mégis, itt szétnézhet. Jobb inkább szakértők véleményét olvasni, mint ami kommentjeink alapján ítélni.
Jaja. Meg tök káros amúgy azt tanítani nőknek, hogy azért küzdősportoljanak, hogy megvédjék magukat. NE! Lehetnek bármilyen technikás fogásaik egy erősebb férfi simán szétszedi őket. Az erőfölény sokat számít, küzdősportokban is nem hiába vannak súlycsoportok…
A küzdősport arra jó h önbizalmat és tartást ad, kevésbé kötnek beléd.
A férfi nyer.
Anno egy bokszvilágbajnok csaj mondta, hogy egy full csúcsformájában sem állna ki egy átlagos férfival, mert csúnyán alulmaradna. A férfi test sokkal erősebb, masszívabb. A nők önvédelmi óráján is azt tanította, csak nyerj egy kis időt és fuss, mert ha megüt, földre kerülsz és "véged".
Tudod, hogy egy férfinak, ha nem csinál semmit, meg sem mozdult egész életében, akkor is negyven százalékkal nagyobb/több az izomzata?
Egy bármilyen nőnek semmi esélye, hogy leküzdjön egy férfit, harcban!
Hátulról fejbe vághatod... ha nem veszi észre!!! :))
De miért kellene verekedni!!!
Egy nemes szívű férfinek nem az a feladata, hogy megvédje élete társát és gyermekeiket????
Nem pedig az, hogy bántsa!!!
Tök védő mint az MMA-ban és a férfi nyerne98%-ban
Amugy marhaság a kérdésed, már megbocsáss. Bookméker irodát nyitottál?
Sziasztok, szokatlan, tabu kérdés, de érdekel mások véleménye.
Szerintetek egy olyan verekedésben, ahol egy átlagos nő és egy átlagos férfi küzdene szabályok nélkül, tehát érvényes pl a tökönrúgás is, ki lenne az esélyesebb? %-osan milyen arányban nyernének a nők és férfiak?