Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Egy olyan verekedésben, ahol egy átlagos nő és egy átlagos férfi küzdene szabályok nélkül, ki nyerne? fórum

Egy olyan verekedésben, ahol egy átlagos nő és egy átlagos férfi küzdene szabályok nélkül, ki nyerne? (beszélgetés)

24. 80ASIQ
tegnap 11:46
A férfi.
23. srcrss (válaszként erre: 22. - Timycat)
tegnap 08:00
Engem is megtámadtak. Lefogott hátulról, befogta a számat, hogy ne tudjak sikítani, berángatott egy sötét sarokba, és a seggemhez dörzsölte a micsodáját (ruhán keresztül), a mozdulataiból arra következtetek. Szerintem meg akart erőszakolni. Addig ficánkoltam, ameddig sikerült annyira kiszabadulni, hogy nagyon gyengén megüssem, de vissza is kaptam. Aztán nem tudom, miért, de elengedett... Így úsztam meg. Nem tudom, mi lett volna, ha nem enged el. Nem tudom megvédeni magam.
22. timycat (válaszként erre: 19. - Ruslan)
tegnap 07:01

Igen-igen csak provokálni akartam 😂 Sajnos a riportot nem találtam meg ahol elhangzott, de olvastam a linkelt boxoló zsokét...

Remélem önvédelem alatt nem arra tanítod a nőket, hogy álljanak csak bele egy küzdelembe egy férfival hátha épp "minden kedvező" lesz 🤦‍♀️

Mondom ezt úgy hogy támadtak már meg és "minden kedvező" volt, iszonyú nagy szerencsével fűszerezve. De látva/érezve utána az én testemet még úgy is hogy szerintem tisztán nem is tudtak megütni, pláne nem megrúgni és hogy én mekkora kárt tudtam nekik okozni minden erőmmel ütve, rúgva, kapálózva hát erősen egyenlőtlen küzdelem volt. Igaz ketten voltak. A yard szerint csak a támadásra adott reakcióm okozta meglepetés miatt "nyertem". Ami olyan nyerés volt, hogy ha a nagy forgatagban nem akadályozzák egymást, ha az egyik nem hagyja abba a támadâst, idegenek nem avatkoznak közbe és ha valóban "az életemre törnek" nem csak az értékeim érdeklik őket akkor valószínűleg ottmaradok. Míg én "végkimerültem" az egyik facinak még elfutni is maradt ereje annyira hogy ott, akkor nem is kapták el.

21. Ruslan
tegnap 05:50

[link]

(rosszul linkeltem előbb)

20. Ruslan (válaszként erre: 19. - Ruslan)
tegnap 05:47
[link] részletesen leírják hogyan boldogulna egy átlag férfi olimpiai bajnok női boxolóval. Lehet valaki nem boldogulna velük, de már sok példa volt az ellenkezőjére és nem Imandra Kheliff-ről van szó. Ha pedig a szabályokat sem kellene betartani, akkor simán kórházba juttatná az olyan férfit, aki csak jobbegyeneseket tud adni például és nem tud semmit a küzdősportokról, hacsak le nem szorítják a földre az elején. Olimpiai bajnok nem lesz akárki három-négy milliárd emberből. Gyakorlás sem elég, ahhoz gének is kellenek. Már a zsigereiből vagy a szeméből látják mit fog csinálni a másik.
19. Ruslan (válaszként erre: 18. - Görögtánc)
tegnap 02:03

A súlycsoportokat ne vegyük ide, mert a tökönrúgás, a szem, nyak megsértése nem tartozik a sportszabályzatba és ezek előnyt jelentenek a súlycsoporttól függetlenül. Sok mindenen múlik a siker, de ismerek sok olyan nőt nemcsak Magyarországon, akik a normál férfiakkal elbánnak, főleg nem sportszerűen. Ehhez sok évnyi gyakorlás kell. De a siker akár elsőre is mehet, ha minden kedvező -gyorsaság, technika, a másik státusza, vakmerőség stb. Az a komment, amelyre reagáltál egyáltalán nem megalapozott. Lehet csak azért íródott éppen egy világbajnok példájával, mert így akarta megerősíteni az igazát vagy éppen provokálni akarta azt, hogy írjanak rá. Hát én is találkoztam női világbajnokkal és ő bizony simán elintézett egy normál férfit (cselgáncs). Nyilván ez nem releváns, mert nem tudom bizonyítani, viszont magam is oktatok önvédelmet. Ne írj olyat, hogy nem érdemes elmenni. Te ne menj el, mert mivel így állsz hozzá, nem is sikerülne. Viszont más nevében ne beszélj. Akit érdekel mégis, itt szétnézhet. Jobb inkább szakértők véleményét olvasni, mint ami kommentjeink alapján ítélni.

[link]

18. Görögtánc (válaszként erre: 13. - Timycat)
tegnap 00:29

Jaja. Meg tök káros amúgy azt tanítani nőknek, hogy azért küzdősportoljanak, hogy megvédjék magukat. NE! Lehetnek bármilyen technikás fogásaik egy erősebb férfi simán szétszedi őket. Az erőfölény sokat számít, küzdősportokban is nem hiába vannak súlycsoportok…

A küzdősport arra jó h önbizalmat és tartást ad, kevésbé kötnek beléd.

17. Ruslan (válaszként erre: 11. - Fenevigye)
tegnapelőtt 23:55
Felér. Nem biztos annyira erősen meg tudnák rúgni, hogy szétmenjenek a golyók. Hatásosabb a kisujj hátrafelé húzása bátran, ha pedig átkarol a támadó férfi, akkor rá kell taposni többször a lábujjára. Ezután lehet szétrúgni a tököt például.
16. srcrss
tegnapelőtt 23:49
Szerintem az is szánalmas, ha egy férfi felemeli rám a hangját, nemhogy verekedjen velem.
15. fenevigye (válaszként erre: 11. - Fenevigye)
tegnapelőtt 23:14
Vagy tökönrúgással?
14. Ildi (válaszként erre: 1. - Zsersek)
tegnapelőtt 23:12
Amelyik krav magázik😄
13. timycat (válaszként erre: 1. - Zsersek)
tegnapelőtt 22:59

A férfi nyer.

Anno egy bokszvilágbajnok csaj mondta, hogy egy full csúcsformájában sem állna ki egy átlagos férfival, mert csúnyán alulmaradna. A férfi test sokkal erősebb, masszívabb. A nők önvédelmi óráján is azt tanította, csak nyerj egy kis időt és fuss, mert ha megüt, földre kerülsz és "véged".

12. Ruslan (válaszként erre: 1. - Zsersek)
tegnapelőtt 22:53
Jó a kérdésed, több ilyen kellene legyen. Nehéz egyértelműen megítélni. Mivel fizikailag a férfiak többsége erősebb, technikailag is, mivel jóval kevesebb nő tanul önvédelmet, küzdősportokat SAJNOS, az arány szerintem a férfiak javára 95 százalék.
tegnapelőtt 22:51
A gyomorszájonvágás felér egy tökönrúgáson.
tegnapelőtt 22:48
Még ha jól irányzott is a tökönrúgás akkor is a férfi
tegnapelőtt 21:37
Én ismerek egy nagyon vad, verekedős csajt. Csak egy pofont kapott a pasijától, és elterült.
8. Anyagi (válaszként erre: 1. - Zsersek)
tegnapelőtt 21:32

Tudod, hogy egy férfinak, ha nem csinál semmit, meg sem mozdult egész életében, akkor is negyven százalékkal nagyobb/több az izomzata?

Egy bármilyen nőnek semmi esélye, hogy leküzdjön egy férfit, harcban!

Hátulról fejbe vághatod... ha nem veszi észre!!! :))

De miért kellene verekedni!!!

Egy nemes szívű férfinek nem az a feladata, hogy megvédje élete társát és gyermekeiket????

Nem pedig az, hogy bántsa!!!

tegnapelőtt 21:18
Mi számít átlagosnak. Ha van egy férfi aki 5 napja nem evett, 3 napja nem aludt és be van rugva, akkor tuti elveszti egy rendesen felkészült nő ellen még box szabályok mellett is. Viszont egy edzőterembe járó férfi nyerne könnyen. De itt az a kérdés hogy mit értesz átlagosnak? A testsúlyt? Az edzettséget? A profizmust? Volt valamikor régebben ilyen meccsek ahol középsúlyú(69-75) férfiak álltak ki félnehézsúlyú(75-81) nőkkel, de inkább Ázsiában. Ma már ott se divat, de elvétve akadhat még ilyen meccs.
tegnapelőtt 21:18
Aki ért a küzdősportokhoz.
5. zsersek (válaszként erre: 3. - Regin_a)
tegnapelőtt 21:17
nem lehet herevédő természetesen, különben nincs értelme a felvetésnek
4. Regin_a (válaszként erre: 2. - Srcrss)
tegnapelőtt 21:06
Nono! Ha nem bontottcsirkét hoz megnézheti magát!
3. Regin_a (válaszként erre: 1. - Zsersek)
tegnapelőtt 21:05

Tök védő mint az MMA-ban és a férfi nyerne98%-ban

Amugy marhaság a kérdésed, már megbocsáss. Bookméker irodát nyitottál?

2. srcrss (válaszként erre: 1. - Zsersek)
tegnapelőtt 21:01
Ezt komolyan kérdezed? 🤦🏼‍♀️ Milyen egy átlagos nő, és egy átlagos férfi? Mondjuk 60 kg vs. 80 kg? Szerinted ki nyerne? Sok férfit ismersz, akit ver a felesége?
tegnapelőtt 20:50

Sziasztok, szokatlan, tabu kérdés, de érdekel mások véleménye.

Szerintetek egy olyan verekedésben, ahol egy átlagos nő és egy átlagos férfi küzdene szabályok nélkül, tehát érvényes pl a tökönrúgás is, ki lenne az esélyesebb? %-osan milyen arányban nyernének a nők és férfiak?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook