Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
jujj, de jól hangzik!
Ti honnan szerzitek a recepteket?
Vagy csak átkódoljátok a régi beváltakat?
Igy van!:-))
Most sutottem piskotatekercseket hetvegere nasinak!isteni lett!van baracklekis,vanilia meg csokipudingos!:-))))))
Elképzelhető, hogy izmot építettél magadra, ami többet nyom, ha pedig erős a csontozatod, akkor az 58 kg nem sok... :)
Nem lehet, hogy már nincs miből fogynod?
Hello!mi selyemsonkat veszunk meg spartrapistat,reggelire esszuk csak,szoval ha egy picit tobb a szenhidrat...sebaj!igy is fogyunk!ritkan eszunk virslit,de akkor fustlit szoktunk!
Neha ha nagyon megkivanom akkor egy lehelet vekony fustolt karavan bekerul a reggeli szenyoba a sok zoldseg es norbikenyer koze!:-))a szenyoba mindig rakok rengeteg ubrit,salatacukkini karikat meg kinai kelt v jegsalit!:-)))
cserpes Kapuvári félzsíros sajt 25% a zsírtartalma kb 2 ezer/kg
Lidl Dulano 20 dkg-os kiszerelésű főtt,füstölt, leheletvékony sertéssonka 97% hústartalommal kb 600,-
és Dulano 500g sertés enyhén füstölt virsli 87% hústartalom kb 1 ezres
Mindig Pick virslit veszek, nálunk a boltban 1299 kilója, Felvágottból csakis Pics párizsi, és Pick chillis-zöldfűszeres párizsit veszek! Sajt 90 %-ban mozarella, 10 %-ban trappista.
Ez mind U1-es, én ezekben bízom!
Te jó ég!!DE éhes lettem...:)
De ha már itt vagyok, kérdés.
Nem szeretnék már csak 5 kilót leadni. Jelenleg 162 cm/ 58 kg.
2 hete rendelem az Update ebédet, aminek a fele az uzsonnám. Vacsira szénhidrát csökkentett kenyeret eszem. Reggelire pedig amit megkívánok. A szülinapom tájékán pl. csokitortaszelet.
Minden másnap 40p, vagy minden nap 20p a mozgás mellé.
De nem történik semmi. A 13 kilót pedig Update ételek nélkül, csupán az elv alapján dobtam le fél év alatt. Úgyhogy ezt most végképp nem értem.
Ötlet?
Koszi a valaszokat.
Ha van koztetek kecskemeti segitsen legyszi. Elmentem oda ahol a honlap szerint van a bolt, de nem talaltam meg. Elkoltoztek, megszunt, vagy csak szimplan vak vagyok?
Azt hiszem marad az online rendeles.
Jajj de jó!!! Ezt nem is tudtam.:)
Nem mellesleg sziasztok ápdét hívek. Mi is ezt csináljuk a párommal. Nekem már -13 kiló, ő még csak most harapott rá.
Én is édesítőt használok,de nagyon gondolkodtam,hogy le kellene váltanom.
Köszönöm a választ:)
A nyírfacukrot cikorbetegek is fogyaszthatják, így úgy gondolom U1-es.
Aranyárban van ugyan, de természetes alapú, így teljesen egészséges...
Még sajnos nem szoktam le teljesen a mesterséges édesítőkről, de a kávémba nyírfacukrot teszek...
Nem lesz vizes, ne aggódj!
Én úgy szoktam fogyasztani, hogy kiveszem előző nap este az egész csomaggal, ezt hétfőn beviszem a munkahelyre, és egész hétre elég, mert csk 2 szeletet eszem naponta, reggelire...
Ha kiveszed az egész csomagot, hagyd kiolvadni reggelig, és már eheted is, ami marad, tedd hűtőbe, nem lesz baja míg el nem fogyasztod... :)
Remélem segítettem.
Sziasztok!
A nyírfacukor U1-es?
A Dr. O-er pudingok között vannak olyanok, amik nem tartalmaznak cukrot, nézd meg az összetevőket...
Ha ilyen pudingot főzöl édesítővel vagy nyírfacukorral, az U1-es lesz... :)
Én egyszer már csináltam csokisat.