Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Hasonló cipőben járok én is...a fórumos csajok biztatnak hogy ne adjam fel, és nem is fogom! Megmutatom annak a sok köcsögnek, aki mindig bánt, hogy :"jaj de erős lány ez az Andika...", meg:"jó nagy lány lett ez az Andi...", stb....Pedig nem vagyok kövér...
Neked is beindul majd, csak TE SE ADD FEL SOHA!!!!Nincs lehetetlen!!!
Sajnálom hogy így jártál...Tudom hogy esett...
De fordíts a magad javára ezt az esetet, és tényleg ezerrel több energiád lesz a folytatáshoz!!!
Mi büszkék vagyunk rád!!!
Na,ma kaptam egy nagy pofont!most jottunk meg a varatainktol a bavakkal!
Konkretan mindenki el volt ajulva,h a ferjem h le van fogyva...-11 kg,az en -9 kilomat meg eszre sem vettek!
Szarul esett...nem is mondtam,h en is fogyozok!:-(
De ez mosz ugy beporgetett,h csak na!!!!
Mindjart pattanok a bicora....
Ugy megcsinalom a -18 kg-ot,mint a huzat!!!!!!!
Hát most elmesélem gyorsan a hájtörténetem.
Szülés előtt kb 3 kiló súlyfelesleggel, egy jó adag narancsbőr a popón, combon és egy kis löttyedt zsír adag a hason 58 - 59 kg nyomtam úgy, hogy nem mozogtam semmit és zabáltam. Nem sok, de azért meglátszott.
Majdan terhes lettem, és feljött 26 kg. A szoptatással és a felesleges vízvesztéssel lement ebből 13 kiló. A maradék tizenhármat 2012.01.25 - től dolgoztam le, minden másnapi 40 perces tornával, és a kódok szerinti, de nem U termékek fogyasztásával. 2012. augusztusára 57 kg lettem. Majd elkezdtem kicsit lazázni, karácsony előtt egy hónapig nem edzettem, így lettem 55,5. Ezt nem nagyon tudtam hova tenni. Elkezdett sorvadni az izom??? Jöttek az ünnepek, sütizaba orrba - szájba, és újra 57.
2013.január 2. - től újra tornázom, és rendelem az U1 ebédet is. Vacsira eszem a Slimm kenyeret. Egy lazító wellness hétvége ugyan volt közben, de akkor is minden nap úsztam, futottam vagy bicikliztem a konditeremben. Amikor hazajöttünk, már 58 kiló voltam, ami azóta sem mozdul. :(
Lehet tényleg az izmaimat kezdtem megint visszanöveszteni? Másra én sem tudok nagyon gondolni, mert a popsim keményedik ugyan de még mindig karfiolmezős, a hasam meg löttyedt. Jó - jó, a szülés miatt megnyúlt a bőr is, de akad ott még azért hájacska is.
Szerinted?
Sziasztok!
Olyan jó ötletnek tartom,ha könnyen ,gyorsan elkészíthető recepteket cserélnénk!
Én mai nap gombapörköltet csináltam magamnak!
Gyorsan elkészül,több napig is tudom enni!UPDATE1!!!
Csőben sült karfiol is a kedvenceim közé sorolom!
Sziasztok! Mivel a mai mérlegelés is mutatta, hogy jó úton haladok, ezért megleptem magam egy extra adag U1-es csokipudingos piskótával. Múlt héten sütöttem 1 kicsi piskótát, apró kockákra vágtam, tálcán pedig lefagyasztottam. Hét közben ha a család pl. kalácsot reggelizett, és nekem folyt a nyálam, előkaptam 2-3 kockát és bűntudat nélkül megettem. Most meg készitettem dr5ker pudingból xilittel pudingot, és azzal nyakonöntöttem a piskótácskákat. Mindenkinek ajánlom a fagyasztott aranytartalékot:)!
Egyébként ki, mit főzött mostanában? Kicsit ötlet hiján vagyok, mert eddig a teletáltól rendeltem, de elég húzós, úgyhogy most már magam főzöm az update ebédet is.
Nagy-nagy gratuláció!!! Jól beindult a fogyásod! Szuper!
(Én minden nap mérlegelek.:-)
Hello Csajok!hetfon lesz a heti merlegelesem,de muszaly volt raallnom!kellett egy kis motivacio!:-)))
-8,9-nel jarok!holnap telik le a programom fele(180 nap/-18 kg)ugy nez ki ez alaphan meglesz a cel!:-)))
Hajra mindenkinek...hat az update!
Meg lelkesen tekerem tovabbra is a szobabicom!:-))))
Az alma 1-es, főleg a savanyúbb fajta javasolt. Nincs mennyiségi kikötés, csupán az ésszerűség határain belül kell maradni, vagyis este 8 után max 2-3 gyümölcs. DE az úgyis bőven elég!
Andi
Ez a gyümölcsön múlik! Mert ha nemcsak 1-es csümölccsel készítetted, akkor nem 1-es, vagyis nem eheted egész nap. Ha van benne banán, aszalt gyümölcs, stb...akkor nem 1-es süti.
De ha csak pl alma van rajta, akkor 1-es az egész süti!
Jó falatozást!
Gyümölcsel,hogy álltok?
Sajnos a narancs,és a kiwi is 2 kódu.
Köszönöm a sajtal,és virslivel kapcsolatos tapasztalaitokat megosztottátok!
Én reggilire szoktam juhtúrót piritós Update kenyérrel enni+ fekete retek.
Mindenkinek nagyon ajánlom! Finom,és laktató!
A könyv szerint minden 1-es lesz, amint csakis Norbi lisztet+ édesítőt használ az ember!
Holnap megint veszek lisztet, és TOJÁSOS NOKEDLI+ECETES SALÁTA lesz az ebéd!!!Már nagyon várom!!!
"sajnos" holnap reggel egy kicsi szénhidrátfeltöltést kell csináljak, mert már napok óta egyre inkább gyengébb és gyengébb vagyok, és naponta többször is megszédülök...Tökéletes jele a kritikusan alacsony szénhidrátbevitelnek. De már most bűntudatom van...Hülye vagyok...De muszály ahhoz hogy jól működjek.