Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Na, akkor lesem Orsi receptjeit :)))
Jöhet bármi, mert egyébként ez a gyengém :( Baromi édesszájú vagyok és nagyon hiányzik a csoki, süti, édesség........
Tegnap sütöttem rendes bögrés-mákost. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem ettem belőle :( És sajnos este........ Volt is utána lelkiismeret furdalásom rendesen, hogy mi a francért nem bírtam ki reggelig! :(((((
Ja,megvan az esti bicoedzesem is!:-)))
A mai nap is egy pipa!:-))
Menni fog!ne aggodj!
En a 3 honapom vegenel jarok 1 ho -2,9,2 ho -0,5,3 ho most nar 5 korul jarok holnap merlegelek akkor telik le a 3.honap!
Osszesen 9 korul vagyok!:-)))
Szoval csak kitartas!:-)))))))))
Sziasztok,
1,5 hete kezdtem diétázni update 14-es menüvel, azóta folyamatosan tornázom is Rékára. Fogyásom eddig nincs :), de majd lesz. Nlam talán az a gond, hogy folyamatosan sportoltam őszig, aztán bekrepált a gerincem, amit 2 hónapja meg is műtöttek. Ja a terhességgel 45 kg-ot szedtem fel, fiam 1,5 éves, eddig 25 lement, maradt 20, ami nem mozdul.
M
Holnap lesz meg a programom fele!mindjart megyek tekerni,meg reggel is nyomok egy bicot aztan utaba merlegelek!szoritsatok,h meglegyen a 9 kg!!:-))))
Tesomeknal voltunk es bunoztem.......mannert ettem 3 honap utan!de este mar semmi,es folyt kov a kov 90 bapra!gondoltam 3 honap utan belefer!remelem nem bosszulja meg a merleg!:-((((
:(
Én már a reggelinél elakadtam.....
Olvastam egy tök jó tojástekercs receptet, gondoltam meglepem a családot reggelire..... TK liszttel.... Olyasmi lett, mint a Te palacsintád :(((
Aztán délelőtt jött a bögrés-mákos :(((
Ezek után már a levestésztát is csak óvatosan főztem......
Sziasztok!
Ismeritek a régi, hagyományos bögrés mákost?
Kipróbáltam TK liszttel és édesítővel......nagyon vacak lett :(((((((
Van egy baeatnom nekem is,3-4 eve 90 kg volt en is mindig szepnek lattam,mosolygosnak!aztan lefogyott 65kg-ra!
Nem hittem el mikor kepeket neztunk,h milyen volt!mondtam neki en is,h sosem lattam ilyennek amilyen a kepeken!
Szerencsere amosolygossaga is megmaradt csak o megjobban erzi igy magat es ez a fontos!!!
Erre az a válasz amúgy, hogy a barát pont attól barát, hogy nem lát kívűlről!!!Csakis azt látja, ami belül vagy!!!!És pont ettől jó egy barát!Hogy nekik mindegy hogyan nézünk ki, mert ők azt szeretik bennünk, hogy:sokat nevetünk, kedvesek vagyunk, őszinték vagyunk...stb!És ez biztos!
Van egy barátnőm, ritkán találkozunk, és kb 105-110 kg között mozog a súlya(175 cm magas).Soha nem vettem még észre hogy nagy darab!!!Soha!!!Gyermekkorunk óta ismerjük egymást, egymás mellett nőttünk fel, és a barátság nem "engedte" hogy meglássam milyen testet visel!Csakis úgy ismerem őt, mint aki őrületesen kedves és mosolygós, és mindig pozitív!
Megnéztem a képed. Hát nem tudom ki az a "sok köcsög", de üzenek nekik, valamit nagyon benéznek. Piszok jól nézel ki. Komolyan. Különben nem mondanám. :)
Feladni? Isten őrizz. Csak néha, de szerintem ez mindenkivel így van aki változtatni szeretne, hogy előfordulnak nehéz időszakok. Mert igen. Nincs lehetetlen!!! :D
Szia!
Boltban dolgozom, a vevők is mindig megdícsérnek, hogy milyen ügyes vagyok, hogy csinálom...stb.
Az egyik kolléganőm pár napja amikor kaptunk közösen egy bonbont megkérdezte, hogy miért nem eszek belőle, talán fogyózok? :P Hááát erre csak annyit mondtam, hogy nem, nem fogyózom. Pedig 17 kg-ot fogytam eddig.
Remelem!de mondom arra jo volt,h vegigcsinalom most mar csakazert is!
Bar nem fordult meg a fejemben,h nem igy lesz,de a 200%-hoz most meg jott 50%!!!!
Ezek a kedves megjegyzések jóindulattól fűtött emberektől....:-D Bár szerintem az még rosszabb, amikor burkoltan jön.
Nekem egyik barátnőm mondta kb fél évvel ezelőtt csodálkozva, hogy "Te nagyon elhagytad magad". Az az igazság, hogy én örültem, hogy figyelmeztetett, tudtam hogy nem kárörvendő megjegyzés, hanem szólt hogy "tessék összeszedni magad". Erre is kellenek a barátok, nem csak a pátyolgatásra és együttérzésre.