Norbi Update programja - tapasztalatok (beszélgetés)
Hétvégén joghurtos szeletet készítettem. Nagyon finom, csak joghurt, gyümölcs kell hozzá.
Leírom a receptet, hátha valakit érdekel.
Joghurtos szelet
500ml natúr joghurt
2,5 dl cukrozatlan tejszín
5ek. update zero
1 cs. zselatin (Horváth Rozis)
500g gyümölcs (én lidl-ben vettem fagyasztott málnát)
A joghurtot a tejszínnel, cukorral és a zselatinnal össze kell melegíteni. (nem forralni)
Tűzről levéve, hozzáadni a gyümölcsöt. Majd püspökkenyér formába kell önteni. 2-3 óra múlva lehet szeletelni.
Koszi!kivancsi leszek...penteken nekigyurkozok!:-)))
szia Bea! a kilófalót "U1-esként" használod? 1:1-ben helyettesíted, mintha sima lisztet használnál? A norbi liszt sajna nekem is drága :(
Nem tudom pontosan hány darab. De elég sok, nálunk még másnapra is szokott maradni. Úgyhogy legutoljára nem is sütöttem ki mindet csak a felét, a tésztát beraktam a hütőbe és másnap még tudtam belőle frissen sütni. A család is megeszi.
Igen, arra gondoltam. Szerintem ugyanúgy meg lehet benne sütni, mint a gofrisütőben.
Nekem olyanom van csak 4 rekeszes!!!
A toastsütő alatt melegszendvicssütőt értesz? Mert azom van kettő is. Ha az jó, akkor kipróbálom én is.
A heten kiprobalom aztan meglatjuk!majd megirom milyen lett!
Hany db jon ki ebbol???
Szerintem igen. Ugyan olyan elven működik a toastsütő is mint a gofri.
:))))))))))) Ez nagyon nagy beszólás volt!!!!!:)))))))))))))))
Milyen tündibündi beszólás...! :)))
Na ma no mozgás...belázasodtam...ilyet éveken keresztül nem tudtam csinálni...na erre az elhatározás 2 hetében. Elvileg fogyogattam valamit mellesleg, meg ma egyik alkalmazottnak feltűnt, kisebb a fejem....
Cuki vagy!olyan jo motivacio ez am!!!!:-)))))
Nincs sajna gofrisütőm, de majd veszek , és kiopróbálom!!!!
Koszi!szerinted a toastsutoben is megtudom?ugyanolyan teflon,meg mintas melyedessel a kozepen!
Ügyes vagy! Gratulálok! Nagyon nagyon büszkék vagyunk rád!!!!!!!!!!!!
U1 gofri - gofrisütőben sütve
4tojás
4ek. zero cukor
1 cs. sütőpor
50 dkg Norbi kevert liszt
1 citrom reszelt héja
20dkg teavaj
0,5l tej (ebből több kell bele, de azt úgyis látod)
csipet só
Hozzávalókat a 4 tojás felvert fehérjén kívül összekeverni. Legvégén kell belekeverni a 4 tojás felvert habját.
Szia! Elárulod nekünk, melyik lisztet használod? Köszönöm :).
Tiz deka hijjan nekem is ez volt az indulo sulyom!:-))
En mar -9 nel jarok 3 honap telt el!csak ugyesen!:-)))
Nincs,csak ramkacsintott a naptarbol pont raneztem!gondoltam egy kis kedvesseg nem kerul semmibe!;-)
A konyvbol csinalod??ha nem akkor leirod a receptet?van gofrisutod,v toast sutobe rakod???
sziasztok, látom sokan bajlódtok a liszttel. tudom, nekem is meggyűlt már vele a bajom... ellenben kipróbáltam egy másik CH csökkentett lisztet (fele annyi mint az update) és azzal minden működik rendesen :))
Palacsinta nekem sem sikerült 1x próbáltam. Utána többet nem is próbálkoztam, viszont a gofri már elsőre jó lett.
Azóta gofrit csinálok, nagyon finom, és még olajszag sincs a lakásban tőle.
Gratulálok! Szerintem tökéletes a fogyási ütemed, ezt hosszútávon is lehet tartani.:-)
Hello mindenki!megvan a 9 kg!!:-))))
Nagyon jó eredmény!!!Gratulálok!!!!Ügyes vagy!!!
E heti mérlegelés:
Január 2. - 83,6
Január 7. - 82,6 - - 1 kg
Január 14. - 82,1 - -0,5 kg
Január 21. - 81,9 - -0,2 kg
Január 28. - 80,4 - -1,5 kg
Február 04 - 80,1 - -0,3 kg
Ha jól számolom ez összesen 3,5. Kicsit többet reméltem a héten, mert pár napja 79,9 is volt. De valahogy edzés után mindig visszamegy. Pedig nem eszem összevissza. Lényeg, hogy minusz az eredmény.
Ok, kitartok, mert más úgysem jött be, ennek be kell :)
Nekem is a gyengém, de most jól elvagyok az édesítős dolgokkal is. Csak az első pár nap volt nehéz, de azóta még csak meg sem kívántam semmit. Igaz el is kerülöm a csokis-sütis boltokat és polcokat.:-)
További ajánlott fórumok: