Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Miért nem akarok gyereket? fórum

Miért nem akarok gyereket? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért nem akarok gyereket?

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
973. leviatan (válaszként erre: 970. - 51ba54e3b2)
2011. jan. 16. 20:36

No jo a csecsemo siras is mas teszta (amugy a folottunk lako csecsemo hangjat sem hallom, kb. 2 honapos ergo a szulo jol kezeli a sirast, de komolyan megcsak ejjel sem sir fel... hehe :D vagy nincs hangja... na jo viccelek, van neki, de ha ketszer hallottam eddig, akkor sokat mondok), meg a lakasajto elott rohangalo, uvoltozo, majd nemtetszesnek ellenszegulo, visszabeszelo gyerek is mas.

Nalunk a szomszednak egyszer szoltunk, aztan valaki mas kihivta a rendoroket, azota csend van. Ugyhogy mondhatom, hogy a gyerekek ellenere, meg a zajos szomszedok ellenere nyugi van mostanaban (persze mert mar nem ejjel dolgozik a ferjem... :D). Csak azert szolaltam meg, mert teljesen egyutt tudok erezni avval, aki leirta nem staniolba csomagolva a reggeli elmenyet.

2011. jan. 16. 20:17
Nagyon édes a kutyus:D
971. gerbil (válaszként erre: 952. - Buschne)
2011. jan. 16. 20:08
Ez a kutyus nagyon-nagyon cuki! :) És a cicusok is! Na az ilyen kis állatkáktól el tudok olvadni, pontosan úgy ahogy mások a kisbabáktól.
970. 51ba54e3b2 (válaszként erre: 969. - Leviatan)
2011. jan. 16. 20:04

Persze, hogy nem.Én sem szóltam soha a szomszédnak, hogy fejezze be az anyázást és üvöltést a férjével.

Nyilván ők sem szólnak, hogy ha sír Máté. Értelmes ember megérti, hogy egy csecsemő nem tud máshogy kommunikálni...

969. leviatan (válaszként erre: 966. - 51ba54e3b2)
2011. jan. 16. 19:59

Hm-hm-hm... sajnos nem mindig adatik meg, hogy oda koltozz, ahova akarsz. Vagy elkoltozz a hanzavarbol, gyerekricsajbol.

De nehez azt elkepzelni, hogy a gyerekteleneknek ez inkabb kinlodas, marmint a gyerekzsivaj, mig a szuloknek ez a napi rend, igy van jol, naluk mindig megy a nyuzsi.

En sem ropdosom, ha zaj van korulottem, fuggetlenul attol, hogy a rohangalo, uvoltozo gyerekek csinaljak, vagy a szomszed, aki szereli a kocsijat es a zene razza a haz osszes ablakat.

De egy tuti, mindenki azt az idopontot talalja meg pont, amikor pl. a ferjem tudna aludni valamennyit az atdolgozott ejszakak utan - szerencsetlen pont nappal aludna...

Ilyenkor en sem kimelem a szamat az elhangzo szavaktol... es orulhetsz, hogy nem hallod, mert akkor embergyulolo lennek ;P.

Szoval senki nincs tekintettel a masikra...

968. leviatan (válaszként erre: 948. - Evawitch)
2011. jan. 16. 19:50

Nem hiszem, hogy gyerekellenes lenne itt barki, pusztan arrol van szo, hogy nem akarunk gyereket. Ez nem gyerekellenesseg, csak nem vagyunk erettek az anyasagra, es evvel tisztaban is vagyunk. Ennyi.

Erre jon az, hogy legtobbunknek az idegein tancolnak a rokon/szomszed gyerekek, ami nem teszi vonzova a gyerekvallalas gondolatat sem.

Sot odaig fajul, hogy kimondottan kinossa valik a gyerek es a szulo elviselese a lakasunkban, kornyezetunkben. (no ezt altalanossagban irtam, mert hozzam max a szomszed 13 eves koru srac jar, akivel semmi gondom).

Vagy az sem szimpatikus a legtobbunknek, amit az anyukak tesznek annak erdekeben, hogy megis vallaljunk gyereket. Amivel szinten nem a celt erik el, hanem megjobban gyerek ellen hangol minket. Ertem ez alatt az gyerekfotokat kotelezo nezegeteset, gyerektortenetek kotelezo hallgatasat, gyerekvallalasra buzditast, gyozkodest stb.

967. leviatan (válaszként erre: 954. - Buschne)
2011. jan. 16. 19:46

Nem mai csirke az fix :)...

Huh, 10 ev nagy ido, de ahogy oregszem egyre turelmetlenebb vagyok... egy az ido mulasa mar nem jotekonyan hat az idegeimre.

De koszonom a bizalmad, meg a szavaid, ha majd marha egyedul fogom erezni magam es anyasagra adom a fejem (ami mar most is csak orokbefogadasrol szolhat), akkor emlekezni fogok erossen, hogy azt mondtad, hogy jo anya lennek ;).

(amugy eppen mostsag kaptam meg, hogy egy fikarsznyi empatia nincs bennem :D - na nem toled am...)

966. 51ba54e3b2 (válaszként erre: 964. - Kri76)
2011. jan. 16. 19:39

Nálunk sem csönd és nyugalom az élet.

De ezt vállaltuk, itt élünk.

2011. jan. 16. 19:38

Spinellire reagáltam, ő kérdezte, hogy te akkor most bunkó és gúnyolódó vagy-e a fotók miatt. Erre írtam ezt.

A kijelentések bunkók és gúnyolódóak.

És még mindig azt hiszed, hogy felkaptam a vizet? Hát ahhoz kevés vagy. Csak fennakadtam bizonyos kijelentéseken.

964. kri76
2011. jan. 16. 19:37

Mi is társas házból költöztünk családi házba, igaz, akkor még nem volt gyerekünk.

Néhány ízelítő:

A férjem vagy én vittük ki a kukát a 10 lakástulajdonos közül.

Éjjel a szomszéd ügyvéd srác buliból hazajövet bekapcsolta full hangerővel a házimozit. Persze, másnap elnézést kért, de hajnali 3-kor nem buli erre felébredni.

A szomszéd a 3 gyerekét kezdte nevelni reggel 6-kor és minden második szava üvöltve a b..d meg és a ku..a anyád volt.

A másik szomszéd a mulatóst üvöltette napközben.

A harmadik 10 macskája felváltva pisilte le az ajtónkat és a lábtörlőt.

Elegünk lett és elköltöztünk.

Mi nem vagyunk üvöltöző, idegbetegek és hallgatni se bírtuk.

963. 4aeed0a8dd (válaszként erre: 962. - 51ba54e3b2)
2011. jan. 16. 19:31

"Miért nem akarok gyereket? 870. (Teherbeesés, Tervezés, időzítés) 2011-01-13 18:49

Nem attól bunkó és gúnyolódó, hogy nem olvad el más gyerekétől, félreértesz. Hanem az itt elhangzott kijelentésekről beszélek..."

És mivel tudok értelmezni, az én kijelentésemen kaptad fel a vizet, ezt nagyon is rám értetted.

962. 51ba54e3b2 (válaszként erre: 959. - 4aeed0a8dd)
2011. jan. 16. 19:26

Én egy szóval sem mondtam rád, hogy bunkó lennél.

Kérlek, másold be ide, hogy én lebunkóztalak, mert te itt ilyet nem találsz...

Aki panelban lakik, az vállalja azt, hogy ott többen laknak, ergo nem csöndes.

Én nem engedek meg magamnak sok mindent, sőt.

Nem ez az álláspontom.

961. 51ba54e3b2 (válaszként erre: 958. - Buschne)
2011. jan. 16. 19:24

Én elismerem, hogy sok gyermek neveletlen és úgy viselkedik, ahogyan nem kellene.

De ez a szülők hibája szerintem.

Remélem én majd nem járok így...

960. 4aeed0a8dd (válaszként erre: 958. - Buschne)
2011. jan. 16. 19:21
Ezért találták ki a gyerekmentes kikapcsolódó helyeket.
959. 4aeed0a8dd (válaszként erre: 950. - 51ba54e3b2)
2011. jan. 16. 19:19

Engem te már lebunkóztál, meg követelted az egyenes beszédet. Tessék!

A szomszédom paraszt viselkedésére azt írtad, hogy én költözzek el egy családi házba. Ebből én merek arra következtetni, hogy mindent megengedsz magadnak és majd a gyereknek is, aztán onnan is költözzön el mindenki :P

958. buschne (válaszként erre: 957. - 51ba54e3b2)
2011. jan. 16. 19:16

Én is sok mindent megéltem már, ami gyerekekkel kapcsolatos, volt olyan a Decathlonban, hogy egy cipőt szerettem volna felpróbálni és sehogy sem tudtam, mert mind a négy égtáj irányából pattogtatták a gyerekek a labdát. MÁSOK gyerekei. Az enyémek is ott voltak és az enyémek nem pattogtatták senki fülébe.

Annyira zavaró és idegesítő volt, hogy odamentem az eladóhoz és kérdeztem tőle, lehetne-e, hogy a gyerekek ne a fülemtől 20 centire, hanem esetlegesen egy kijelölt helyen pattogtassanak, hiszen ez nem a játszótér, csak egy cipőt szeretnék felpróbálni.

Az eladó igen, megkérte őket, hogy ne itt pattogtassanak.

A cipőt végül nem vettem meg, totál elment a kedvem....

A másik. amikor én lepasszolom a saját gyerekeimet, hogy a párommal egy hosszú hétvégét élvezhessünk kettesben, és az ESTI fürdőzés alkalmával mi történik (mármint a medencében)?

Hát más gyereke fröcskölt, mint az állat.

Bár nem szóltam, egyáltalán nem tudtam jó pofát vágni hozzá:((

957. 51ba54e3b2 (válaszként erre: 937. - Evawitch)
2011. jan. 16. 19:09
Oh, hát akkor tiltsuk ki a gyerekeket a boltból, rendben??
956. 51ba54e3b2 (válaszként erre: 945. - Gerbil)
2011. jan. 16. 19:08

Aki panelban él, az számíthat arra, hogy nincs teljes csönd. Főleg, ahol gyermek van.

Az én fiam 11 hónapos, majd bocsánatot fogok kérni a szomszédoktól, mert éjjel felsír esetleg??

Egy kisgyermek ezzel jár.

Amikor már nagyobb, természetesen lehet nevelni, megtanítani, hogyan kell viselkedni,nem zajongani stb.

2011. jan. 16. 19:08
Áldom az Istent,hogy én vagyok a legfelső lakó:)
954. buschne (válaszként erre: 944. - Leviatan)
2011. jan. 16. 19:06
Nem tudom, hány éves lehetsz, de tizenév múlva, kérlek jusson eszedbe, amit írtam;)
953. 51ba54e3b2 (válaszként erre: 942. - Spinneli)
2011. jan. 16. 19:06
Nem vagyok elfogult, csak nem zavarnak a gyerekek.
952. buschne (válaszként erre: 943. - Leviatan)
2011. jan. 16. 19:05

Szia!

Igen, kutyatulaj:))

Nézd meg a képet, tettem fel;)

De nem kérem utána a megjegyzést, hogy "azt hittem, kutyáról beszélünk"...;))))

951. 51ba54e3b2 (válaszként erre: 939. - 4aeed0a8dd)
2011. jan. 16. 19:05
Én erről beszéltem, nem a gyerekek viselkedését helyeseltem.
950. 51ba54e3b2 (válaszként erre: 938. - 4aeed0a8dd)
2011. jan. 16. 19:03

Hogy merészelsz a lépcsőház parasztjának nevezni???

Nem helyeseltem a viselkedését,. csak leírtam, hogy nálunk mi van. Értelmező olvasás, kérlek!

Azért, mert nem zavar, hogy a hétvégén a fölső szomszédnál tartózkodó unoka reggel 6.kor már szaladgál??

Én veled ellentétben szeretem a gyerekeket

949. gerbil (válaszként erre: 948. - Evawitch)
2011. jan. 16. 17:00
Úgy, hogy emberek vagyunk és nem állatok, nem mindannyiunkban van meg az ösztön...
2011. jan. 16. 16:57
Lány létünkre hogy lehetünk ilyen gyerekellenesek?
947. gerbil (válaszként erre: 939. - 4aeed0a8dd)
2011. jan. 16. 16:41
:) Utolsó sor: jó ötlet! :)
946. gerbil (válaszként erre: 937. - Evawitch)
2011. jan. 16. 16:40
dettó
945. gerbil (válaszként erre: 936. - 51ba54e3b2)
2011. jan. 16. 16:39

"Egyébként, aki nem bírja a hangzavart, költözzön családi házba."

Hahaha ez jó. Azért a többség azt hiszem nem poénból lakik társasházban, hanem mert nem teheti meg, hogy családi házban lakjon.

Én családi házban lakom és addig rendben is van, hogy be nem hallatszik semmi. De amikor jó idő van és kint vagyunk a kertben, akkor már nincs fal,ami megakadályozza a hangok terjedését. És rohadtul idegesít, amikor hol egyik,hol másik szomszédban randalíroznak a kölykök és képtelenek normál hangerővel beszélni, csak ordítani tudnak. És nem 2 évesekről van szó. Tisztelet a kivételnek,mert olyan is van. Az egyik szomszédnál 2 kislány van kb. 9-10 és 4-5 évesek,de ők tudnak nem ordítani.Persze minden a szülőtől indul,mert az ő szüleiket sosem hallottam még hangosan beszélni, a többiek viszont folyton ordibálnak...

944. leviatan (válaszként erre: 932. - Buschne)
2011. jan. 16. 16:22
Koszonom, de nincs turelmem a gyerekekhez, es megkaptam, hogy empatia sincs bennem, egy kicsi sem (talan meg egy kutyat is feltenenek tolem :))
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook