Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Miért nem akarok gyereket? fórum

Miért nem akarok gyereket? (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért nem akarok gyereket?

❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯
853. leviatan (válaszként erre: 836. - 2e137fbcc7)
2011. jan. 12. 23:16
Na errol beszeltem, csak becsomagolva :)
852. leviatan (válaszként erre: 832. - 2e137fbcc7)
2011. jan. 12. 23:14
:) vagy azt, hogy "de szep arca van..." :P
851. leviatan (válaszként erre: 830. - 2e137fbcc7)
2011. jan. 12. 23:13

Ugyan mar :))! Minden anyanak a sajat gyereke a legszebb, legcsinaosabb, legokosabb. Punk-tum :).

De jobb szeretem, ha nem nekem kell ezeket a csodagyerekek szuleit igazolnom ezekrol a megallapitasiakrol :).

Egy biztos, sajnos evvel pont ellenkezojet erik el azoknal, akik nem akarnak gyereket, vagy tetovaznak, hogy akarnak-e. Bennem legalabbis pont megerositest lelt, hogy a vilagert sem vallalok gyereket :)

850. leviatan (válaszként erre: 825. - Buschne)
2011. jan. 12. 23:08

Nyugi, nekem megcsak terhesseg sem kell a csikokhoz, vannak... a koverseg miatt. Igy erre nem hivatkozhatom :)).

De valo igaz, hogy van akinek lesznek, van aki szerencses es nem lesznek, ez a gyerekvalalassal jar. Akinek a kulseje fontosabb, az ne vallaljon gyereket - en igy gondolom.

:)), nem, nem, vigasztal. :)) de nem problema, mar nem vagyok ilyen kozegben :)

849. kri76 (válaszként erre: 848. - 4aeed0a8dd)
2011. jan. 12. 22:41

A telefonom új, de valahogy nem érzek késztetést a képek mutogatására.

Vagy élőben viszem a gyereket, ha meg nem viszem, minek mutogassam a képét. Általában akkor olyan helyre megyek, ahol csak zavarna...meg nem is Ő a téma:)

848. 4aeed0a8dd (válaszként erre: 847. - Kri76)
2011. jan. 12. 22:31
Höhh, most lebuktál, hogy Neked is vmi idejétmúlt telefonod van, mint nekem ;) Modern tekkknológia segítségével már akkora albumot lehet cipelni, amit régen csak egy málhás állat bírt volna el :)
847. kri76 (válaszként erre: 845. - 4aeed0a8dd)
2011. jan. 12. 22:12

Az a furi, hogy fényképalbummal rohangálnak az anyukák.

Nekem nincs ilyen. Néha sajnálom, hogy nem tudom mutogatni:)

846. Anita0027 (válaszként erre: 845. - 4aeed0a8dd)
2011. jan. 12. 22:08
Nemrégiben egy rég nem látott, volt kolleganőmmel utaztam és az indulás 5.percében vett elő egy óriási fényképalbumot, és meg se kérdezte, hogy érdekel-e, a kezembe nyomta, hogy nézzem meg a gyerekeit. Gyors végiglapoztam, mondtam, hogy aranyosak, de alig tudtam leszerelni, amikor az én magánéletemben kezdett vájkálni. Na ez a gáz.
845. 4aeed0a8dd (válaszként erre: 840. - 51ba54e3b2)
2011. jan. 12. 21:15

A gúnyolódás tárgya itt sokkal inkább a magát észre nem vevő szülő, mint a szent kisded.

A "nem szeretem a gyereket" mondatra még ki is nyílik némely anyatigrisek zsebében a karom :P Mert "minden gyerek aranyos" (és amúgy is egy szörnyeteg, aki nem így gondolja).

Akármilyen finoman fogalmaz az ember, benne van: nem érdekel a gyereked. MIIII, AZ ÉN GYEREKEM???!! VÁÁÁÁÁ!!!

Tudod, aki nem veszi észre, hogy untatja a másikat, azt baromira nem fogja érteni, hogy miért. Akinek meg szülés után maradt egy kis agya, azt az első érdeklődéstelen pillantás után elteszi a sorozatot.

844. 51ba54e3b2 (válaszként erre: 841. - 2e137fbcc7)
2011. jan. 12. 18:20
Persze, de egy gyereken gúnyolódni nem szabad. Nekem ez a véleményem. Ő nem tehet arról, hogy néz ki és arról sem, ha az anyuka idióta képekkel(hogyan pisil a bilibe) bombáz boldog-boldogtalant.
843. sutoczkine (válaszként erre: 1. - Marmar)
2011. jan. 12. 17:19
Én nem olvastam el a hozzászólásokat, de a cikk végén van a lényeg szerintem. Csak más kedvéért gyereket szülni szigorúan tilos. Ha valaki úgy érzi, hogy nem áll készen a gyerekvállalásra inkább ne szüljön, mert az senkinek sem lenne jó. Szerintem nincs azzal semmi baj, ha valaki nem akar gyereket, ha ti így vagytok boldogok akkor így kell élnetek. Másnak meg semmi köze hozzá. Ennyi.
842. Binky (válaszként erre: 830. - 2e137fbcc7)
2011. jan. 12. 15:56
hehe, ismerős
841. 2e137fbcc7 (válaszként erre: 840. - 51ba54e3b2)
2011. jan. 12. 15:50
Pontosan megfogalmaztad a lényeget. Mindenkinek gyönyörű a saját gyereke -ha még objektíve nem is annyira-, ezzel nincs is semmi baj. Nem kell a másik arcába tolni, és elvárni hogy ő is így lássa. Ennyi.
2011. jan. 12. 14:59

Eléggé sajnálatos, hogy így gúnyolodtok a gyerekeken.

Mindenkinek a sajátja a legszebb, bár én visszanézve a fiamat megállaőítom, hogy biza sárga volt és picike, de akkor is az enyém. Most már csudahuncut okos, gyönyörű, ügyes gyermek, de nekem eszembe sem jut másoknak mutogatni.

Javaslat: ha valaki családi albumot mutogat gyerekről, meg kell mondani(udvariasan, szépen is finoman), hogy ne haragudjon, de te nem szereted a gyerekeket és nem érdekel. Ha megsértődik, megsértődik. Legalább nem "zaklat" többet a gyereke képeivel.

Egyébként, ha így látjátok a gyernekáldást. hogy rosszullét és úristen, nő a hasatok, akkor tényleg ne vállaljatok soha gyereket, mert ha az ember babát vár, akkor pont lecarja, hogy ő nehezen viseli, a lényeg, hogy a babája egészséges legyen és szépen fejlődjön. nem a saját testével foglalkozik.

Nekem gyümölcsnapot kellett tartanom terhesen és persze nőtt a fenekem és a combom. Na és???

Most diétázom és majd újra jól fogok kinézni.

839. buschne (válaszként erre: 836. - 2e137fbcc7)
2011. jan. 12. 11:48
:DDDDD
838. buschne (válaszként erre: 834. - 4db455f480)
2011. jan. 12. 11:47

Szia Judy!

A hányinger valóban gyakori jelenség, bár én ezt is "megúsztam".

A tej az majd a szülés után fog folyni a melleidből, de akkor az lesz a legkisebb gondod:)

Nem mondom, hogy ez okozott örömet, de a kisbabám kárpótolt ezért a "kis apróságért".

A terhesség 9 hónapja alatt teljesen fel tudsz készülni az anyaságra, minden megváltozik benned, olyanok is ezt mondják, akik nem akartak kisbabát.

Teljesen természetes, hogy most így gondolod.

Az emberek többsége nem azért szül, mert alig várja, hogy folyjon a tej a melléből:))

S hogy kinek milyen a gyermekével otthon töltött idő, főleg csak akkor tudja meg, ha már kipróbálta ;)

Elfogadom, hogy nem vágysz rá.

837. 2e137fbcc7 (válaszként erre: 835. - 4aeed0a8dd)
2011. jan. 12. 10:31

"De helyes!......a sál, amit kötöttél neki!"

gonosz vagyok :DDD

836. 2e137fbcc7 (válaszként erre: 833. - Buschne)
2011. jan. 12. 10:30
Azzal nincs is semmi baj. Attól kapok agyhúgykövet, amikor egyeseknél ott a mobil-fotoalbum, és boldog-boldogtalant végiguntat annak lapozgatásával. Közben meg a kuyta se kíváncsi a 15.-ik "Fecike pisil, Fecike kukis-meztelen sorozata, Fecike a homokozóban". Hát nem tündér? NEM, nem tündér, teljesen érdektelen számomra! :))
835. 4aeed0a8dd (válaszként erre: 830. - 2e137fbcc7)
2011. jan. 12. 10:27
Vagy "aranyos AHOGY JÁTSZIK", "tényleg szép a FARSANGI JELMEZE" :)
834. 4db455f480 (válaszként erre: 818. - Buschne)
2011. jan. 12. 10:25

Bocs,de nekem meg az furcsa,amit te irtál!Én biztosan nem érezném magam jól,ha reggelente hányingerem van, és elkezdene nőni a hasam. Azt sem birnám elviselni, ha a melleimből folyna a tej pl.... sajnálom,ez van!

Neked ez okoz örömöt, másnak más....

833. buschne (válaszként erre: 830. - 2e137fbcc7)
2011. jan. 12. 10:22

:DDDD

Én is így vagyok vele, az enyémeket kiteszem az asztalomra, ha valaki megdicséri, örülök, mint majom a banánnak, de nem várom el senkitől:)

832. 2e137fbcc7 (válaszként erre: 831. - Agis)
2011. jan. 12. 09:34
jaja :) Nőre meg hogy érdekes arcú :)
831. agis (válaszként erre: 830. - 2e137fbcc7)
2011. jan. 12. 09:00
Az a gyerek, ami nem szep, arra mindig azt mondjak: aranyos:D
830. 2e137fbcc7 (válaszként erre: 823. - Leviatan)
2011. jan. 12. 08:53
A legkínosabb, amikor a "csodacsibe" képeit kell nézegetni, és mondjuk csibuka nem egy matyóhímzés. Mert nem minden gyerek szép és aranyos, sőt...ilyenkor szoktam hümmögni nagyokat és minél gyorsabban elslisszolni a tett helyszínéről. Sosem szerettem szépíteni, eufemizálni. ha megkérdezték, szerintem jó-e a haja, és nem találtam annak, finoman megmondtam, hogy nekem nem annyira tetszik. De egy gyerekét ajnározó és képeit mutogató anyatigrisnek mit mondjak, hmmm, érdekes kisfiú/kislány :DD
829. 4aeed0a8dd (válaszként erre: 828. - Buschne)
2011. jan. 12. 08:43

Egyet értünk, a terhesség nem betegség, és töredékében válik "veszélyessé". Ezek tények.

Az meg az én agyam szüleménye, hogy ekkor is szar :P

A csíkokon meg nem veszünk össze. Csak úgy követte egyik gondolatod a másikat, hogy én meg összemostalak azokkal, akik terhesség=hízás amitől csíkos lesz a valagam gondolat sort követik. Sorry, rossz rögződés volt.

828. buschne (válaszként erre: 826. - 4aeed0a8dd)
2011. jan. 12. 08:33

Sosem mondtam, hogy nincsenek veszélyeztetett terhesek. De most beszéljünk inkáb általánosságban. Nem én találtam ki, de igaz, hogy a terhesség nem betegség.

De ha szőrszálat akarsz hasogatni, igen, egy kanál víztől is meg lehet fulladni...

NEM KEVERTEM ÖSSZE a terhességi csíkokat a hízással. Olvasd el még egyszer a hsz-omat.

Épp Te írtad, hogy már a növekedéstől is lehetnek csíkjaink, nem is kell hozzá terhesnek lennünk.

Sajnálom, hogy Veled ez történt.

827. agis (válaszként erre: 822. - 8d41d7537c)
2011. jan. 12. 08:17

Mert hiszek abban, hogy ami passzol, az osszejon magatol is. Ha a pasimmal nekunk olyanok a genjeink, hogy abbol elsore osszejon egy magzat es azt ki is tudom hordani, lesz gyerek.

Petricsesze es mesterseges kozbenjaras nekem nem kell.

Mert ami nem megy magatol, nem kell eroltetni.

826. 4aeed0a8dd (válaszként erre: 825. - Buschne)
2011. jan. 12. 07:22

Ahhoz képest, hogy nincs "terhességi nyavalya", valaki sok-sok hosszú hónapot tölthet rabságban, mert veszélyeztetett terhes. Vagy cukor beteg lesz :P Attól hogy nem beszélünk róla, még léteznek.

A hízást meg a csíkokat ne keverjük össze. A csíkok ellen gyakorlatilag semmit nem lehet tenni, ha rossz az ember bőre. Elég sok bajom van a bőrömmel, és a legrosszabb, hogy szépészeti beavatkozásokra sem alkalmas. Tiniként mikor sokat nyúltam csíkok lettek a combomon. Nem sok, és most már szinte nem látszik, de lett. Ha esetleg felvágnak, bálnányi kezelhetetlen heg fog nőni rám. Valakinek az ilyesmi bagatell. Nyilván annak, akinek ilyesmire esélye sincs.

825. buschne (válaszként erre: 823. - Leviatan)
2011. jan. 12. 06:49

Egyetértek Veled.

Csak ne írjunk már olyanokat, hogy "terhességi nyavalyák", meg hogy "elromlik a testünk".

Tény, hogy az esetleges csíkokat jobban a gének befolyásolják, de csak az hízik el, aki nem akar tenni ellene.(Nyilván szintén a genetika miatt kinek könnyebb, kinek nehezebb.)

Ha ez vígasztal, amíg gyermektelen voltam, en sem voltam kíváncsi másnak a "csibéjéről" szóló élménybeszámolókra.

Szerintem ez nem baj.

824. buschne (válaszként erre: 820. - Agis)
2011. jan. 12. 06:43

Ebben tökéletesen egyetértek:)

De én éveket írtam, nem pillanatokat. Talán rosszul fogalmaztam, mert még mindig ott a gyermekkor.

Talán úgy lehetne írni, hogy amikor már bekerültünk a mókuskerékbe, akkor ezek az évek megszépítik az életünket. Vagy valami ilyesmi:)

(Pl. soha nem lesz olyan szép nyaram, max. 2 hét.)

❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook