Miért nem akarok gyereket? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Miért nem akarok gyereket?
A gyerek képeinek mutogatásáról:
a férjemék cégénél a szerveren van egy könyvtár, ahova a gyerekek képeit fel lehet tölteni.
Aki kíváncsi rá, megnézi, aki nem, az nem. Ez pl. nagyon jó megoldása a munkahelyi album mutogatásnak!!!
Nálunk ilyen nincs. Én ritkán küldök képeket róla e-mailben. (Nincs túl sok időm sem foglalkozni ezzel. Általában rám szoktak szólni, csak azt nem jegyzem meg soha, hogy ki reklamált.)
A témához beírom: képek a fiamról. Aki akarja, megnézi, aki nem, az törli az üzenetet.
Figyeljetek. Ne veszekedjetek:)
Lássuk be, vannak szép gyerekek, kevésbé szépek és igen is van csúnya gyerek is.
Nyilván nekem a sajátom a legszebb, de azért előfordul, hogy megbámulom a másét, mert olyan szép, hogy festeni sem lehetne szebbet. Ezek tények, és kész. Nyilván mindenkinek más a szép.
Bár ha belegondolunk, a magazinokban és a reklámokban szebbnél szebbek vannak.
Azért finoman is meg lehet mondani, hogy milyen a gyerek. Én speciel egy ronda és retardált gyereket sem ismerek. Bocs, kölyköt...
Most is azt teszem, nem??
Cajj, mert te nem veszed tudomásul, hogy a jóisten nem kacérkodásra meg mutogatásra ragasztotta a mellykasodra a mellyeidet, hanem szoptatásra! Na!
(most mindjárt kapom a savat egyesektől, akik nem AKARJÁK érteni a humort :)))) jó, lehet hogy ez csak nekem vicces :D
Inkorrekt módon a háta mögött...igaz. de ha meg a képébe vágnám, hogy szerintem ronda és retardált a kölyke, akkor meg még nagyobb szemét lennék.
persze gondolom te mindig, mindenkinek megmondod a véleményed egyenest a szeme közé :)
Nem tehetem. Most tettem ígéretet:)
Pedig tudnék róla mesélni;)
Kinyírjuk ezt a fórumot:)
Beszéljük a szoptatásról!!! Persze, lehet a hüvelygombáról is:)
Én eléggé sértődős típus vagyok, de ezt még én sem vettem magamra, sőt!
Nekem "maradt egy kis agyam", azaz másról is lehet velem beszélni, nem csak a gyerek körüli teendőkről, főleg, hogy tényleg vannak erőszakos anyukák, akik mellett jelenleg is át tudom érezni, amit a gyermektelenek éreznek, amikor anyukák képesek behozni nem egy, de legalább két albumot az 1 szem gyerekről, amit pl.munkaidőben kell mosolyogva végignézni.(Mikor azt sem tudom, hova kapjak). Nekem soha nem jutna eszembe néhány képnél többet mutogatni. Amikor még nem volt gyerekem, ez hatványozottan idegesített. Most már szolidaritásból mosolyogva végignézem mind a 3 albumát:)
Te direkt félreérted amiket írok?
Mert kezdem azt hinni.
Például egyes cső idiótákat el tudok képzelni a saját közegükbe, ahol ők még okosnak is számítanak.
:)
Az, hogy ki a hülye teljesen szubjektív, kb. annyira mint a szépség, én ennek a fényében írtam a hülyét.
Ha valaki nekem hülye, akkor hülyének fogom tartani.
akkor ugyanarról beszélünk...a hülyékről, akik mellesleg anyák is.