Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mi a véleményetek az Amway termékeiről? fórum

Mi a véleményetek az Amway termékeiről? (beszélgetés)

2007. dec. 8. 22:20
Szi!Jo termékek ,de nem olcsóak.Ami jo biztosan az a fogpaszta és tuti jo az ablaktisztíto és a mosogatoszer is.A kozmetikádat viszont ,jol meggondolnám melyikbol toltsd fel...
2007. dec. 8. 06:06
Most nem olvasom végig a hozzászólásokat, nem tudom, említettétek-e, hogy az Amway termékek, mivel hatásuk egymásra épül, szerencsés csak Amway termékkel "keverni". Pl. mosópor-fehérítő-öblítő.
117. Maya1233 (válaszként erre: 112. - 8fc8629034)
2007. dec. 7. 20:14

Szia Évi!

Köszönöm hogy ilyen sok időt fordítottál rám, és egy picit bevezettél ebbe az egészbe, én egy darabig nem hittem hogy valóban jók ezek a termékek.A fentartásom az ismeretlenségéből fakadt, aztán elolvastam a véleményeket, és meggyőzött. Konkrétan a smink készletemet szeretném belőle felújítani, és nem tudtam dönteni hogy melyik a jobb-e az Avon vagy ez. De még egyszer köszi hogy írtál nekem.

116. Sesil
2007. dec. 7. 19:30
Árak? Hát nem tudom kinek mi a drága. Egy 2,5 kg-os mosopor fogyását végig jegyzeteltem. 180 félprogramos mosásra volt elegendő. Ez a mi kétszemélyes háztartásunkban, 9 hónapig volt elegendő. Azt hiszem.....bőven megéri az árát. A mosogatószer 8-szoros higítású, szintén megéri. A sampon, az öblítő, LOC és a többi tisztítószer.....lényegesen többet költöttem el eddig ilyesmire, ráadásul mind büdös, szúrós szagú és messze nem környezetkímélő. Nekem ez a véleményem. Nem akarok megsérteni senkit, de ha jobban kijön valaki a folyékony mosószerekkel árban és mennyiségben, az valószínűleg nem megfeleő adagolásban használta az amwayes koncentrátumot.
115. supin
2007. dec. 6. 12:34
aZ ÁRAK MIATT LE KELLETT MONDANOM RÓLA
114. bnedora
2007. dec. 6. 10:08
Évekkel ez előtt, használtam több termékeit is. Akkor meg voltam elégedve vele. Ráadásul kicsi helyet foglaltak el. Viszont az áruk magas volt. Így, amikor nálunk is kaphatóak lettek a folyékony mosószerek, áttértem rájuk. Ezek olcsóbbak, és szerintem ugyanolyan jók.
113. linuci
2007. dec. 4. 11:11
sziasztok! Én még csak most találtam meg ezt a fórumot. Mindenki máshogy látja az amwayos helyzetet.Aki benne van az üzletben az el kötelezte magát a termékek iránt is, hisz innen kapja a forgalom utáni pénzt. De ha te bármelyik áruházból lévő terméket ajánlod az ismerősödnek, és ő vesz is belőle, mennyi pénzt fog az a cég a te számládra át utalni mert reklámoztad a termékét? Meg mondom SEMENNYIT!!!! Én is el köteleztem magam a cég iránt, és nagyon örülök neki, mert nagyon korrekt egy cég!! Én nem akarok senkit meggyözni, hogy ezek a termékek miért jók, próbáld ki, ha nem tetszik add vissza annak akitől veted és vissza kapod a pénzed. Nincs kockázat. Mi nem téríteni akarunk, hanem szeretnénk másoknak is meg mutatni, hogy mi van a kezünkben!
112. 8fc8629034 (válaszként erre: 111. - Maya1233)
2007. dec. 3. 09:52

Szia!

Az a helyzet hogy a mai napig forgalmazom és használom a termékeket Ez független attól hogy a szponzorom nem sokat segít ebben a dologban. Nagyon szeretem őket. Imádom az Artistryt mert az én bőröm nagyon érzékeny és sok rajta még a bőrtüsök. Sokszor nyomkodom és utánna tiszta vörös hurka szokott lenni. Az érzékeny bőrre való család mindíg megmenti a bőrömet legyen az vörös hurka,hámlás vagy nagy fokú kiszáradás. Ezen felül használom a Satinique hajsampont a mélytisztítót meg hozzá a hidratáló balzsamot mert száraz a hajam. Azóta újra sokat nőt. Tudod előtte tönkre tette a dauer. Akkor használom a Nutrilite vitaminokat: multi rost, c-vitamin,b-komplex,fekete áfonya luteinnel(szemre való), kalcium-magnézium. tudom ez így egyszerre soknak tűnik de csak kúra szerűen eszem őket és had ne mondjam tök jól vagyok. Persze azért nekem mániám hogy néha kúra szerűen iszoma kamilla teát is. A tisztító szerekről is sokat beszélhetnék. Használom az L.O.C.-nek az univerzális tisztítóját meg a fürdőszobait,konyhait. Szőnyegtisztító,bébi mosópor,glister fogkrém. Ez azért jó mert nem marja le az ember nyelvéről a maradék ízlelő bimbót :-) Akkor szeretem nagyon az öblítőt mert nagyon sokáig elég mivel csak fél kupaknyit teszek a gépbe. Lehet egyet is de szerintem elég a fél. A mosogató tuti pár perc alatt leviszi a zsíros,rászáradt cuccot a tányérokról meg a poharakról meg a többi edényről és aloe verát meg citromsavat tartalmaz csak. Én egy teljes flakont fél évig használok. Ami az Avon-t illeti azt is forgalmazom és sok dolog abban is jó. Azért használom azokat is mert az artistryt is csak úgymond kúra szerűen használom hogy sokáig tartson. Igaz májusban vettem az érzékeny szettet és még félig van de minél továbbig szeretném húzni mert nagyon szeretem. Ne legyenek fentartásaid mert tuti jó cuccokról van szó. Kérj a szponzorodtól egy kis mintát próbáld ki és hidd el nagyon be fog válni. Még két dolog amit nem írtam. Használom a Body serries tusfürdőt is és a kisfiam is ezzel fürdik ő most lesz egy éves és amikor koszmós volt a feje csak ez vitte le neki. használhattam én bármilyen olajat meg a túró tudja mit. Ha van gyereked érdemes áttérni a domestosról az univerzális L.O.C.-re mert hidd el ennek nincsenek káros gőzei amit beszippant mikor te takarítasz. Én elem mindíg ott van mert ő a fenekemben szeret lenni és így elég nehéz takarítani amit meg muszály. Ez az L.O.C. kókuszolajjal fertőtlenít meg még sorolhatnám mennyi természetes dolog van benne. Elárulok nektek valamit: Amikor a nagy tankhajók megfeneklenek a tengeren vagy az óceánon és kiömlik az a rengeteg olaj a vízbe és szegény állatok bőre,szárnya tiszta mocsok akkor a természetvédők ezzel takarítják le róluk mert ezzel nem sértik meg azt a filmréteget ami a szárnyakat meg a többi tollat védi a madaraknál.

És az a helyzet hogy azért nem reklámozzák ezt mert akkor a reklámozási költségeket is nekünk kellene kifizetni vásárlóknak és utánna olyan drága lenne a termék hogy önmagában nem venné meg senki. Ha beléptél és még nem ismered őket vegyél egy pár terméket és utánna ha rám hallgatsz forgalmazd is őket mert a te életedet is helyre állíthatod anyagilag,egészségileg és a környezetedet sem teszed ki akkora sokknak amit a mai tisztítószerek tudnak produkálni. Én forgalmazom,használom őket de leírom még nem nagy forgalmam van belőle mert egy kisgyerek mellett még nagyon nehéz ezt össze egyeztetni. de amint lehetőségem adódik minél több embernek meg fogom mutatni őket mert nagyon profi cuccokról van szó. Írj ha gondolod hogy mi a véleményed és próbálj ki minél többet. Puszi. Évi

111. Maya1233 (válaszként erre: 96. - Ppiiccii)
2007. dec. 2. 14:08
Szia, érdeklődni szeretnék mivel forgalmaztad is és egyben használtad is hogy az Amway kozmetikumok mennyire jók? Össze lehet-e egyáltalán hasonlítani az Avonnal? Illetve mitől jók ezek a termékek, mitől tud többet adni, mint más kozmetikumok, én még semmit nem tudok magáról az Amwayről sem,csak nem rég kapcsolódtam be mint leendő vásárló és fenn tartásaim vannak. Előre is köszönöm.
2007. nov. 19. 05:50
Nagyon jók. Érik a árukat. Akinek kétsége van, számolja ki, hogy pl. egy liternyi mosogatószer abból, amit pill. használ, hány mosogatásra elég, mennyibe kerül 1 mosogatás, aztán vegyen egy Amway-es mosogatószert, higítsa a négyszeresére, számolja ki hány mosogatásra elég és mennyibe kerül 1 mosogatás. Talán így a legegyszerűbb. De bármelyik termékkel meg lehet ezt csinálni. Az Amway termékek tényleg koncentrátumok. Nem úgy, mint amiket egyébként koncentrátum gyanánt lehet kapni. Ha egy öblítőt (nem Amway) felhigítunk javaslat szerint és azt öntjük a mosógépbe, no illat.
109. 8fc8629034 (válaszként erre: 108. - Heppi)
2007. nov. 18. 21:24
Úgy-úgy csak sajna ezt olyan kevesen tudják és közben mérgezik a szervezetüket is meg a természetet is.
108. Heppi (válaszként erre: 107. - Supin)
2007. nov. 16. 11:51

Ennyire nincs benne: ( és ez csak az egyik )

Aloé verát és kókuszdióolaj-származékokat tartalmaz • Eleget tesz az élelmiszer-higiéniás elõírásoknak a gyümölcsök és zöldségek mosása tekintetében • Hideg vízzel hígítható • Nem tartalmaz foszfátokat • Biológiai úton bomlik le

107. supin
2007. nov. 16. 08:40
Nekem anyagilag is megéri.. Mintha nem lenne benne semmi mellékanyag..
106. komolytalan (válaszként erre: 97. - Tundver)
2007. nov. 16. 07:29
Miért?
2007. nov. 16. 07:09
Sziasztok!!!Nagyon szuperek az Amway termékek!!!:)))Mivel keveset kell belőle használni, ezért olcsóbb, lehet vele megspórolni pénzt,minőségi, környezetkímélő!!:))A mosóporban csak az enzim tisztító van, nincs benne krétapor, mint a boltiban!!!Sok ember allergiás a krétaporra!!!Van akinek nem jók a termékek, az egyáltalán használta?
104. 8fc8629034 (válaszként erre: 99. - Mimus)
2007. nov. 15. 13:21
nem akarok erőszakos lenni csak kérdezem használtad őket egyáltalán? Vagy csak rámodod.
2007. nov. 15. 06:38
A termékek szuperek,az áraik csak első látásra tünnek soknak,de mivel keveset kell belőlük használni igy idő előtt megtérül a befektetett összeg.
102. Napra_forgó (válaszként erre: 100. - Heppi)
2007. nov. 14. 17:54

Jól hangzik... :o)

Legalábbis az első két hónap... ;o)

101. Heppi (válaszként erre: 99. - Mimus)
2007. nov. 14. 17:15
Akkor csak használd a tescosat.Az tuti jó:o))
100. Heppi (válaszként erre: 98. - Napra_forgó)
2007. nov. 14. 17:14

Semmi diéta:o)) Jó, nem ettem sütit, meg édességet.

Én az ebédet váltottam ki - az üzemi étkezés helyett.

Mondjuk a vacsora kiváltás szerintem hatékonyabb lenne, mégis csak 270 kcal egy adag:o))

Hétvég vacsorát pótoltam vele.

Az is igaz, hogy a 2 hónap után hiába ettem ezt, nem fogytam egy dekát sem:o)) Most szünet, aztán újra kezdem. Van ismerős, aki csak nassnak eszi harmadik hónapja és a vitamin szint mérésen igen jó eredményt hozott. ( egyéb vitaminokat nem is eszik) . Szerintem megéri kipróbálni. És januártól jön az epres meg kávés ízű is :o))

Egyébként a tréner javasolta,hogy az első 2 hétben 2 étkezést váltsunk ki a hatékonyabb beindulás miatt. Ha vízzel oldod fel, úgy csak 170 kcal:o))

99. Mimus
2007. nov. 14. 14:40
szerintem szarok!
98. Napra_forgó (válaszként erre: 92. - Heppi)
2007. nov. 14. 14:38

Ez jól hangzik. :o)

Elárulod azt is, hogy hogy csináltad?

Gondolom, diéta és valamelyik étkezés helyett a por...

De melyik helyett? 1 vagy 2 helyett?

Bocs, de nagyon gondolkodom, hogy kipróbálom én is, tehát érdekel minden... ;o)

2007. nov. 13. 19:27
az ára a gond. és úgy is marad
2007. nov. 13. 19:19
Jónak tartom a termékeket, egy ideig forgalmazó is voltam. Aztán valahogy minden elsikkadt, a vevőim lemaradoztak és én feladtam. Egy-egy terméket azonban még ma is használok, hiszen megtapasztaltam a minőségét. Inkább az árral van a problémám.
95. Heppi (válaszként erre: 93. - 7130b15964)
2007. nov. 13. 17:14

Honnan vagy ilyen jól informált,hogy mire fordítják a reklámköltséget?

Ha tudnád, hogy milyen laboratóriumaik vannak, kétséged nem lenne affelől, hogy mi történik azzal a pénzzel.

Saját magad megtapasztaltad, hogy állják a szavukat, visszaadták a pénzedet. Akkor nem értem, mitől a kétség.

94. komolyka (válaszként erre: 93. - 7130b15964)
2007. nov. 13. 13:12

A C&A 1 hónapig cseréli vissza a ruhát, írod. Az Amway 6 hónapig vállal garanciát (gondolom, a ruhafélékre is, bár én ruhát még nem rendeltem tőlük).

Azt persze kinek kinek magának kell eldöntenie, hogy egy ismerőst mennyire tart szavahihetőnek. Én csak azt mondtam (és ezt továbbra is fenntartom), hogy akit ismerek, és akiről tudom, mennyire lehet adni a véleményére :-), szóval annak hajlamosabb vagyok elhinni bármit, mint egy ismetlen, a tévében meggyőződés nélkül lelkesedő valakinek.

93. 7130b15964 (válaszként erre: 88. - Komolyka)
2007. nov. 13. 12:35

Ez jónak tűnő érvelés, de nem feltétlenül működik.

Vettem én már olyan cuccot, amit más ajánlott, de igazából a meggyőződés mögött a meggyőzés volt. Mindegy kipróbáltam, nem jött be visszavittem, visszakaptam az árát. Ezt mondjuk egy átlagos bolti krémmel nem tudtam volna megcsinálni, ez igaz. Tehát van ilyen szempontból előnye, ez nem kérdés (igaz, boltban ilyen összegért nem is kísérleteztem volna). Egyébként, a hagyományos boltokba is egyre több lehetőség van az elégedetlen vásárlók vásárlási kedvének megtartására. Pl. C&A egy hónapig hajlandó visszacserélni ruhát.

Ez a fejlesztéses szöveg jól hangzik, de a reklám költségeket nem kifejezetten a fejlesztésre fordítják, hanem a rendszer működtetésére...

92. Heppi (válaszként erre: 91. - Napra_forgó)
2007. nov. 13. 12:22

Igen, van.

2 hónap alatt -7 kiló:o))

De csak a Positrim port ittam.

2007. nov. 13. 09:55

Sziasztok!

Az LBS programmal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

90. komolyka (válaszként erre: 89. - Supin)
2007. nov. 12. 13:16

www.amway.hu

Itt megnézheted, ha érdekel.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook