Mi a véleményetek az Amway termékeiről? (beszélgetés)
Nem akarok megbántani senkit, de ha valakinek van agya, annak elég sok dolog leesik... Ha tényleg olyan "csúcsszuper", akkor miért csak így lehet hozzájutni, miért nem lehet boltban kapni?
Miért nincs reklámja? Miért nem áll "mögé" egy ismert ember?
És inkább abbahagyom a miért-ek sorolását, mert úgyis lesz valaki, aki személyes sértésnek veszi, soraimat. Pedig csak kérdeztem.
Véleményem van róla, mint azokról a mostanában interneten egyre több oldalon terjedő "lépj be csapatunkba, és keress havonta több százezer forintot" piramisjátékokról. És nem értem, hogy képes valaki még mindig hinni ebben?!
Én 91-ben kaptam ajandékba mikrozhato edénykészletet, ebben fözni is lehet. Mostanra a legnagyobb tal adta csak meg magat, a többi még jo.
Tisztitoszerböl az LOC az ami bevalt(hajfestésnél nagyon hasznos!).
Kozmetikumok nem jöttek be nekem, mivel alergias vagyok. :(
Nekem az nem tetszett, hogy az a mániájuk, hogy mindenük sűrítmény, ezért olyan drága, mert vízzel kell oldani az LOC-t, a mosogatót, és sorolhatnám. De az arckrémük is baromi drága volt anno, amikor tőlük vettem, kb 10 éve már. De az amway-s csaj megmagyarázta, hogy az is koncentrátum, azért drága. Ennyire hülyének már ne nézzen, egy arckrémből hiába teszek fel bolhányit, azt szét is kell oszlatni valahogy a bőrön.
Amit még most is használok: az előmosó spray, azt még nem tudtam semmivel kiváltani.
Kommentár nélkül!
1. SReni 2007-02-07 15:36
Ismeri-e valaki, vagy hallottatok-e már az INNER LIGHT nevű diétás "dologról"?
Drága mulatság, de állítólag nagyon szépen lehet vele fogyni!
Írjatok ha van valami infó.
2. Hoxa 2007-02-07 15:38
Ez egy MLM!!!
Válasz erre Privát üzenet
3. Hoxa 2007-02-07 15:48
Idézek: "Semmiféle életmódváltoztatásra nincs szükség! Nem kell diétázni, nem kell lemondani a káros ételekről, egyéb káros szenvedélyekről."
Szerintem ez már el is mond helyettem mindent. Ilyenben hinni szerintem naívság!
Mindamellett MLM-et nem szeretek a portálon látni.
Válasz erre Privát üzenet
Milyen érdekes topik, ezt nemtörölte HOXA? pedig itt nyilvánvalóan a termékeket reklámozzátok.
Furcsa hogy minden MLM rendszerben dolgozó cégről lehet irni csak az Oriflameről nem.
Vagy az itt tabu?
igen vannak, csak azok is méreg drágák. Én most szedem az étrendkiegészítőjüket. CLA 500, meg kálcium és magnézium vitamint. Jók.
Ezek mellett vannak még edényeik is, viztisztító rendszerük(azt mondják nagyon nagyon jó, az ára is:)
Nem. A baj az, hogy megszűnt a raktár, ahol személyesen lehetett venni a termékeket. Most már csak házhozszállítás van, és 20.000 Ft az értékhatár, ha kevesebb összegért rendelsz, bejátszik a szállítás költség is.
De lehet, hogy a lány ebből él, és neki keményen számítanak a pontok, a százalék. :)
A konyhai LOC messzemenőkig a legjobb tisztítószer, szerintem. Üzletben még nem találtam olyat, ami kiváltaná.
Én csak azt utálom, hogy akitől én veszem, tolakodó a csaj. Ha veszek pl egy LOC-t (mert nekem csak az kell tőle, de az KELL), akkor utána hetekig tukmál rám mindenféléket telefonon, és ezzel agyoncsap mindent. Ezt tanítják, szerintetek?
Én a mosogatót imádom, meg a hajlakkot.
Nagyon tetszenek az új LOC termékek, a fürdőszobai, konyhai. Sokáig elég és tényleg jó.
Jók. Csak drágák.
És az elején, amikor kezdődött ez az MLM és Amway őrület Magyarországon, sokat lejáratták a termékeket és magát a rendszert is. Sajnos.
További ajánlott fórumok:
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Norbi termékeiről mi a véleményetek?
- Mi a véleményetek a CaliVita termékeiről?
- Mi a véleményetek a csomagküldők termékeiről
- Tapasztalatokat szeretnék a STARKL KERT termékeiről.Rendelt már tőlük valaki?Mi a véleményetek róluk?
- Mi a véleményed az Alverde hajápolási termékeiről?