Mi a véleményetek az Amway termékeiről? (beszélgetés)
Hát kár hogy nem bízol bennük, nemzetközi felmérés alapján a világ vezető presztízs bőrápolói között van.Kevés bőrápoló kozmetikum mondhatja ezt el magáról. Rajta kívül csak három kozmetikai márka tartozik még ebbe a csapatba .Oldalakat tudnék írni a kozmetikumokról, de saját tapasztalatomat is mondhatom.Legalább 10 éve használom az arctisztítót,a maszkokból nics 20 féle, csak pontosan az amire a bőrnek szüksége van.Az éjszakai krém isteni.Hálás vagyok a sorsnak hogy első találkozásom az MLM üzlettel éppen ez volt,így ennek lettem a tagja,ezáltal csodálatos termékeket használhatok sokkal kevezőbb áron mintha ezt a minőséget boltban akarnám megvenni. A Dm-ben kapható termékeket nem ismerem,nem biztos hogy csupa méreg,csak valószínüleg nem olyan hatékony.
Nem baj, ha én válaszolok?
Öt kulcsfontosságú komplexumot tartalmaz .
HLM+ = (hidrolipid mátrix) rozmaringgal - elősegíti a bőr nedvességének egyensúlyát és természetes zsírtermelődését.
Derma I. = szójababprotein, rizsprotein és napraforgómag -megelőzik a bőr mélyrétegeiben végbemenő proteinváltozásokat amelyek során a bőr veszít a feszességéből, rugalmasságából.
Derma II. = tigrisfű, gabonaszem kivonat, tengeri alga és Q10 enzimet tartalmaz, amely növeli a sejtenergiát .
Defense Complex4= szuproxid-dizmutát, glutaitont, E-vitamint, bioflavinoid komplexet, Nutrilite zöldteát, szőlőmagot , kurkumamés grepfruitmagot tartalmaz.- egyedülálló módon együttesen lépnek fel annak érdekében , hogy megakadályozzák a szabadgyökök hatását.
Aura of Proteiction= citromfű olajat és vaníliát tartalmaz , amelyek a bőrt egy teljesen új antioxidáns réteggel vonják be.
Én most másodszor kezdtem el inni,mert amikor bejött az életmódprogram elkezdtük használni a férjemmel,szép normális mértékben fogytunk is.2 hónap után abbahagytuk akkor áltunk a szintünkön kb.2 hónapig aztán karácsonytól nagyon elengedtük magunkat,nem tartottuk be azn étkezési mintát és szépen visszahíztunk.Most én ujra elkezdtem inni,mert próbáltam enélkül lefogyni,de sehogy sem megy.Fiatalon még könnyen jöttek,mentek a kilók,mostmár segítség kell.Én nagyon szeretem,nem hiányzik a nasi,és egyre jobban érzem magam.Tavaly nem volt csak csoki-vanilia az nagyon finom,most rendeltem epret az is jó,a tejeskávét még nem kóstoltam,de most akarok rendelni.Én felváltva iszom,egyik nap pl.eper,másik nap csoki.Csokit mindig iszok, a többit váltogatom.
Ezek szerint nem, mert amikor én feltettem lentebb ezt a kérdést, kaptam ugyan választ, de csak általánosságban. Ezt is leírtam, hogy éppen ezért nem bízom bennük. Ha bemész a DM-be és veszel valamit, lehet, hogy csupa méreg, de részletesen rá van írva, hogy mi van benne és legalább tudod, hogy akarod-e.
nem tudom...csak a gyerekvitamint ismerem,idáig szedták,nem tudom adom e továbbra,valószinü nem....kb 3 hónap után valami eredményt már elvártam volna
Sziasztok! Nekem nagyon ízlik mindegyik!
Szerintem a csokis, vaniliás és az epres finom.
Nekem a kávés nagyon nem ízlik, bár én a kávét sem szeretem :o))
Nem tudod véletlenül, hogy mi az alapanyaga a kozmetikumoknak? Mibe teszik bele a hatóanyagokat?
Szisztok!
Kóstoltátok már az új Positim turmix italokat (vaníliás, kávés, epres)? Finomak?
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Hali!
Ha tudtok nekem segíteni,azt megköszönném!Szeretnék Amway-es terméket vásárolni,de nem vagyok tag náluk!Nincs itt valaki véletlenül,aki be tudná nekem szerezni?!Ha van,kérlek,írj priviben!
Előre is köszi!
Ez igaz. Évek óta az egyik legtöbbet adózó ország vagyunk, valahogy mégse nagyon jutunk ötről a hatra. Nem túlzás ez már egy kicsit? Valahová csak elfolyik az a rengeteg pénz.
Jól van no. Abban igazad van, léteznek még jó termékek csak elég kevés.Termékhalmaz van mndenütt,kínálnak fűt-fát,csakhogy a vásárlókon meggazdagodjanak.Arról a bosszúságról nem is beszélve,amikor kifogok egy jó terméket,egyszercsak eltűnik a polcokról, vagy átalakul.
A termékek jók, amugy nem mindegy hova adózol? Magyarországon ugyis csak eltünik a politikusok zsebében....
Cszsuka, ha rám gondoltál, én nem lovagolok semmin, csak szeretném megérteni, amit írtál.
Én eddig úgy gondoltam, eléggé tisztában vagyok az adózási szabályokkal, így meg voltam győződve arról, hogy semmilyen adó sem megy külföldre például az Amway termékek forgalmazása kapcsán.
De Te azt állítottad, hogy igen; csak ezt szeretném megérteni. Olyan nagy bűn ez...?!
Ezt ne nekem írd, hanem annak, aki ebbe a mondatomba kapaszkodott bele és azóta is ezen lovagol. Engem nem érdekel, mennyit zsebel be a tulaj, vagyis igen, mert ha sokat, akkor jól megy a cég és valószínűleg van értelme az egésznek. Én csak annyit írtam, hogy nálam számít, hova megy az adó. Ebben semmi rossz nincs, hogy hazahúz a szívem!
Agyonillatosított izéket meg már legalább 5 éve nem használok és csupán annyit akartam itt tudatni, hogy nagyon jó dolog a természetes, de nemcsak az Amway létezik a piacon, ami jó lehet!
:)
Nem azon kellene lovagolni hogy a tulaj mennyi hasznot zsebel be,sok olyan termék van pl.kozmetikum is amit ugy ajánlanak mintha csodákra lenne képes,közben kenegetheted magad világba,az öregedést nem fogja lassitani,vagy szárithatod agyon a kezed különböző balzsamtartalmunak mondott mosogatószerrel és még sorolhatnám.Ezeknél nem jártál utána mennyi hasznot zsebel be a tulaj?Használod 20-30 évig és szépen tönkremész.Szipózod a sok agyonillatosított vegyszert, ez jó Neked és a családodnak?
Az Amway termékek nagyon jók,én is azokat használom!Nagyon bevált eddig az összzes termék,mind a kozmetikai Artistry termékek és a többi is!Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Cszsuka, félreérted.
Az Amway Corporation (ha így hívják egyáltalán az amerikai anyavállalatot, passz!) elnöke nem hiszem, hogy Magyarországon lakik, de nem is ez a lényeg! A magyarországi forgalmazást végző Amway Hungária Marketing Kft. viszont magyar cég (és ez a lényeg, nem az, hogy a vezér hol lakik), és mint minden jó(!) magyar cég, Magyarországon adózik.
Én sem értem igazán, milyen adóra gondoltál, ami az Amway esetében külföldre megy. Az éves eredmény utáni osztalék persze a külföldi tulajdonos/befektető zsebébe megy, de mutass egy multit, ahol ez nem így megy! Attól még itthon adózik (az osztalék kifizetési módjára meg nem sok befolyása van a fogyasztónak egyik kereskedelmi cég esetében sem).
Úgy szeretlek benneteket! Más lovagolnivaló nincs? Azért persze igaz, amit írtok, de ahol a tulaj nem magyar, ott nem is kap hasznot az angyalom? Persze, akkor már értem, ezért nem kerül külföldre az adója, mert a nagy Amway corporation elnöke itt lakik Mo-n......:)
Azta! Most látom csak mekkora adószakértő vagy.
Szerinted akkor hova megy az adó?Kínába?
Ha Magyarországon van egy vállalat, az Magyarországra adózik. Ha érdekel, Gárdus Péter a WES-en el is mondta, hogy mennyi adót fizettek be. És több miliárd forintról van szó!
Ez a 100%-osan magyar termékeket előállító cég meg ezzel vakítja a belépőit, hogy ez magyar termék, magyar adó, magyar égre magyar ufó? :D
Szégyellhetik magukat. Én a helyedben félnék azért "ezektől" a termékektől. Magyarcéget magyar politika jobban meg tud reformálni(ingatni). Amerikával viszont a jó diplomáciai kapcsolat érdekében nem fog kekeckedni.
Egészségedre! :)
Megbántottál. Nem akartam beleszólni semmibe, de ahogy túrtam a netet, találtam valamit, ami nekünk segít. Én csak segítséget kértem, és kaptam is. Találtam olyan kedves embereket, akik így ismeretlenül is de segítenek. Nekik örök hála. "Ne bánts meg senkit, mert nem tudod, hogy a következő pillanatban hogyan védi meg önmagát. "Mert megvédi. Én is imádom az Amway üzletet, 21%-os vagyok, levált 21%-os lábam van, alatta a másik. Sajnos, nem tudok ráfókuszálni, mert más veszi el a figyelmem. A másik lábam még nem 21, de 2 éve inaktív vagyok. Majd az lesz, a többivel együtt. Nem akartam magamra felhívni a figyelmemet, én alapból segítőkészként működöm, a kolerikus és szangvinikus személyiségem miatt. Meghagyom nektek ezt a portált, gondolom már úgy gondoljátok, ideje is. "A legnagyobb hiba, hogy a megfelelő döntést akarod hozni az információ nélkül. Szedd össze az információt, és a döntés tiszta lesz!"(DOUG WEAD) Mielőtt valakiről véleményt mondsz, tudd, hogy a másik miért teszi meg azokat a dolgokat, amit megtesz, mert lehet, hogy neki megkell tenni azokat a dolgokat is, amit nem akar. Imádom az üzletet, a termékei kiválóak, buta vitába pedig nem megyek bele. Mindegy, hogy melyik hálózatban vagy benne, valahol mindegyik jó. Csináld meg addig, míg nincs szükséged rá. Alapelv. Mert eljön az az idő, amikor időre, pénzre, és rengeteg barátra lesz szükséged. És ez így igaz. Mindegyik hálózatot tisztelem, és azokat is, akik dolgoznak benne. Csodálatos dolog, segíteni másokon, miközben segítünk magunkon. Néha más segítségre is szükség van, ez lehet, hogy csak néha egy-egy jó szó. Vagy információ, mert a nagy csládban, mi hálózatépítők, mindenkinek van egy óriási tapasztalata, és tud a vitán kívül is értelmes információt átadni. Nem szóltam bele tervezetten, csak segítséget kértem. Amikor az egyik új gyémántunk Lovas Katalin Édesanyja az égbe ment, Éva és Hans Nusshold nem ezt a választ adta neki, hanem fogták a kezét a nehéz pillanatokban. Erről is szól ez az üzlet, nemcsak a vitáról. Vagy a Turcsik házaspár. Olvasd el az amgrammot. Lehet, hogy témaidegen, de itt láttam meg olyan dolgot, amit kerestem. Ezért is adtam meg mindenféle elérhetőséget, és rengetegen válaszoltak. Köszönet Nekik. Nektek sok sikert, csináljátok, rossz termék nincs, hiszen a piacon (nem vásárira gongoltam) nem marad meg a rossz termék. Kívánok mindegyikőtöknek óriási üzletet. Bocsi, lehet, hogy elvittem a fókuszt, ezért elnézést, de meg kellett tennem. Mindenkinek üdv, Kata
Az "offolás" azt jelenti, ha témaidegen a hozzászólás.
Van itt rengeteg fórum, és nagyon könnyen lehet újat is nyitni, nincs szükség arra, hogy valaki tervezetten beleszóljon mindenféle témába csak azért, hogy saját magára felhívja a figyelmet (ja, amíg félre nem érted: nem rólad beszélek, hanem "lendvai mihányról").
A jószándék nagyon becsülendő, de az még inkább, ha valaki betartja a játékszabályokat (azaz nem szól bele olyan témába, amihez nincs hozzáfűznivalója).
Úgy látom, nem teljesen érted, mire reagáltam.
Írtad a fenntartásaidat, hogy az Amway termékek forgalmazása után az adók nem a magyar adóhatósághoz kerülnek. Erre válaszoltam.
Tőlem ugyan azt használsz, és abban dolgozol, amiben jólesik, csak ragaszkodjunk a tényekhez lehetőleg! Köszi!
Mi az, hogy offolás? Ő csak egy jóindulatú ember. Bár igaz, sokakat bosszant a jóindulat is, de azoknak nem ártana magukba nézni. Csak nem tudják, hogyan kell.
Persze, mint az IBM. Az is magyar volt, míg ki nem ment.
Különben meg mindenki azt használ amit akar és abban dolgozik, amiben akar, csak boldog legyen.
"Valaki megtalált ebben a fórumban, és lehet, hogy tuduk a férjének segíteni. Nos lehet, hogy sok-sok fórumba beteszem a történetünket, hogy minél többen térjenek észhez, úgy mint én. Lehet, hogy nem oda való, de az ott társalgók között lehet, hogy van olyan, aki örül, hogy valahogy megtalált..."
És a többiekkel mi lesz, akiket bosszant az offolás? Rájuk nem is gondolsz?
"Mi is benne voltunk a férjemmel... (...) Találtam egy másikat, ami 100%-ban magyar cég... Nálam az számít, hogy az általam okozott bevétel után hova megy az adó. Ez esetben itt marad Magyarországon."
Melyik adóra gondolsz? Az ÁFA-ra, a társasági adóra? Merthogy mindezek a magyar adóhatósághoz kerülnek, lévén az Amway Hungária Marketing Kft. magyar cég, sőt, a kifizetett bónuszok utáni SZJA is az APEH-hez megy, amennyiben magyar az a független vállalkozó, aki a bónuszt kapta.
További ajánlott fórumok: