Mi a véleményetek az Amway termékeiről? (beszélgetés)
És még valami: a kozmetikumok is koncentrátumok, az Alfa-Hidroxi Szérumból pl. (Aha-savas hámlasztó) két cseppnyi elegendő nem csak az arcomra, hanem a nyakamra is.
Az Artistry Time Defiance termékcsaládjának tagjait használom (bőrradír, Aha-savas hámlasztó, T.D. lemosó, tonik, nappali regeneráló tej, éjszakai regeneráló tej,szemránckrém); előtte próbáltam már Avont, Oriflame-et és drogériákban kapható krémeket is - egyik sem volt sokkal olcsóbb, de a különbséget zongorázni lehetne...
Jelenleg az Omegán kívül szedem még a Napontát, a fokhagymát, a Multi-karotint és a kalcium-magnéziumot. Most kezdem majd a B-vitamin-komplexet és a Multirostot is. Az eddigi tapasztalataim nagyon jók. Jó erőnlét, kívül-belül rendben érzem magam, az ilyenkor rendszerint rámrontó tavaszi fáradtságnak nyoma sincs, az emésztési problémáimat is rendezte. Ezt konkrétan az Omega egymagában is megtette, mivel azt kezdtem szedni legelőször, és már akkor hatalmas javulást tapasztaltam a témában. Összességében véve felgyorsítják a metabolizmust, így tisztítanak is. Szebb a bőröm, a hajam és a körmeim is, ezek a rövidtávú, szemmel látható eredmények, és klasszisokkal jobb a közérzetem, bár vérvizsgálatot nem csináltattam, úgyhogy laborleletekkel nem tudom alátámasztani a változást. De szerintem nem is ez az igazi lényeg, hanem az, amit hosszútávon nyújtanak, azzal, h. karban tartják a szervezetemet...
Bár nem tőlem kérdezted, de én is használok kozmetikumokat, amik tényleg beváltak.
Olajos két komponensű sminklemosó. Még nem próbáltam jobbat. És a fokozott nedvességtartalmú bőrápoló családot. Ami áll arctisztító krém-ből,arctisztító tonic-ból,és bőrvédő hidratáló krémből. Olyan szinten tette helyre a bőrömet, hogy megszüntek a szárazfoltjaim, és az időnkét jelentkező csalánkiütéseim. Csak ajánlani tudom. Tényleg összehasonlíthatatlan a piacon lévő olcsóbb termékekkel.
Szia gyopárka!
Ugyan nem tőlem kérdezted, de szedem én is az Omegát (meg a fokhagymát), és a tapasztalatom az, hogy rendben van a koleszterin szintem (korábban nem volt mindig így).
Milyen kozmetikumokat használsz?
Omega 3 komplexet szedsz? Ha igen mik a tapasztalatok?
Pedig ezekből akár nyugodtan vásárolhatsz is, jobbat nem nagyon tehetsz magaddal! Csak próbáld ki nyugodtan, meg fogsz lepődni az eredményeken! Ja, és ne állj meg a vitaminoknál, próbáld ki a kozmetikumokat is, az lesz csak az igazi kényeztetés... :)
Már biztosan tudod a konkrét összeget, én csak annyival egészíteném ki: az étrendkiegészítőkhöz te (és a családod) is pontosan ugyanannyiért juthatsz hozzá, mint az Amway termékforgalmazók, ezeken a termékeken ugyanis nincsen árrés. Nem az üzleti haszonért jöttek létre. Azért vannak, hogy az embereknek megadják maguknak és szeretteiknek a lehetőséget arra, hogy hosszú távon megóvják az egészségüket, és megadjanak a szervezetüknek mindent, ami ahhoz kell, hogy földi porhüvelyüket minél tovább, minél kellemesebb állapotban tudják birtokolni, és amit a mindennapi táplálékkal a büdös életben nem fogsz tudni biztosítani. Azt, hogy akadt egy olyan ismerősöd, aki a te gyerekedre is gondolt, inkább megköszönném. A Nutrilite termékek összetevőit egytől-egyig az organikus gazdálkodás jegyében termelik, takarítják be és dolgozzák fel. Mindegyikük 100%-ban az, ami a doboz elején szerepel, ezért nincs rá szükség, hogy külön feltüntessék a csomagoláson, hogy miből mennyit tartalmaznak. Csak érdekességképpen: a DoubleX nevezetű multivitaminban tudomásom szerint 16 különféle antioxidáns található meg, amelyek az összes olyan szabadgyököt lekötik, amelyek a rákos elfajulások kifejlődéséért felelősek.
Honnan tudod, hogy a mosogatószertől???
Millió más dologtól is lehetett.
Az én barátnőm ekcémája kifejezetetten az amway-jes termékektől gyógyult meg.
Ő is használta a mosogatószert.:o))
Szia!
Melyiket adtad nekik ?
Nekem ekcémás a bőröm, de sokkal jobb az állapota, amióta nem a bolti, hanem az Amway-es mosogatószert használom.
Köszönöm aki irt.Vásárolni nem szeretnék,csak az ára érdekelt,mennyivel is tartozom az illetőnek.)
Csak egy idézet a google-bol:
Az ekcéma gyakran fordul elő csecsemőknél és fiatalabb gyermekeknél. Az európai gyermekek kb. 8-10 %-a, a felnőttek 1-2 %-a szenved ebben a betegségben.
Az ekcémás betegek érzékenyen reagálhatnak a mindennapi anyagokra is:
gyapjú, szintetikus textíliák, szappan, kozmetikumok, mosószer, légszennyező anyagok, gázok.
Akármit használt volna, akkor is kijön neki.
üdv.
A barátnőmnek a kislánya a mosogató szertől ekcémás lett a bőre... Egy volt AMWAY-ES...
Ezt aláírom,valószinü.
A mostanában reklámozott csokiízü izémizéktől borsózik a hátam.Egyébként tudná valaki hogy a gyerekvitamin(30as és 120as kiszerelésben)milyen áron van most?Ami van nem én vettem,és ők kedvezményekkel jutottak hozzá,viszont érdekelni mennyibe kerül nekem az átlagembernek...köszi ha segít valaki...
A doktor nénik és doktor bácsik azért ajánlanak bizonyos termékeket, mert le vannak szerződve egyes "gyógyszer ügynökökkel" és azért kapnak egy kis zsebpénzt:)
Tisztelet a kivételnek, de az érdek hajtja őket is!!!
Én tejjel iszom és a saját keverőpoharában rázom össze így olyan az állaga szinte mint egy pudingnak és a saját kiskanalával szoktam kikanalazni.De ráztam már össze Tupperwarés keverővel is.Lényeg ha jól összerázom pudingszerű lesz.Én így szeretem.Mem étkezés helyett szoktam,hanem kis adag reggeli után,de így is szépen fogytunk a férjemmel,mert nem hiányzott a nasi és a kajából is elég volt kisebb adag.
Én használom a keverőpoharat. úgy sokkal egyszerűbb:o))
Kevertem már botmixerrel is, úgy még habosabb:o)
Általában tejjel iszom, de ha az éppen nincs, megiszom vízzel is.
Én a munkahelyemen iszom ebédre.
Szívesen! Én pont azelőtt vettem egy keverőt, hogy behozták a turmixot, én nem az eredetivel de jól összerázom tejjel.Amúgy ha összekeverted, minél tovább hagyod állni , annál sűrűbb lesz.
Heppi, linuci, gyopárka, köszi a választ a Positrim turmix italokkal kapcsolatban!
Még annyit kérdeznék, hogy simán összekeveritek a port tejjel (egyáltalán tejjel isszátok vagy vízzel?), vagy használjátok a keverőpoharat?
Hány évesek a gyerekek és miket szednek? A B csepp az micsoda?Lehet hogy a doktornő a Nutrilite vitaminokat nem is ismeri,csak az aloe verásokat és egy kalap alá vesz minden ilyen rendszerű dolgot.Abban biztos lehetsz hogy a Nutrilite a szervezet számára legjobb kombinációju dolgokat kínálja.Volt ideje kifejleszteni,nem mai csirke a piacon.
nincs ő ellene konkrétan,csak a B cseppet javasolta:))
Nem értem a doktornénid ellenállását az Amway-jel szemben, az Amway csak forgalmaz, nem is az Amway gyártja a vitaminokat, hanem a Nutrilite... Másrészt ha ő maga nem hisz az Amway-ben, attól még nem feltétlenül kellene lebeszélnie a pácienseket róla. Rajta van a dobozon, mi van benne, nincs benne kevesebb vitamin (sőt!), mint a gyógyszertáriban, és a Nutrilite vitaminjai legalább természetes alapanyagokból vannak, nem szintetikusak, mint a gyógyszertári multivitaminok.
Én különben a fokhagymát meg az Omegát is nagyon szeretem; amióta ezeket szedem, rendben van a koleszterinem. Pedig a terhességem elején csak a füstölt kolbász meg a füstölt szalonna esett jól... :-)
Doktornénink javasolt egy más készítményt tegnap.Ő úgy látom nem díjazza az amwayt,sem az aloe verát amivel az asszisztense foglalkozik,ajánlotta a B cseppet.Közben gondolkoztam.Szedünk egy készítményt, kb 3 hónapja,most kezdene majd valami hatása lenni gondolom....szóval ép most nem fogok váltani arra jutottam....a kicsi egyébként nem eszi már,nem ízlik neki én pedig nem eröltettem...valószinü véletlen hogy ép ő az egészséges,a másik több mint 2 hója beteg:)
Szóval kap még egy esélyt a bogyó...egyébként nem várok pusztán ettöl csodát,de gondolom ártani nem árt.A táplálkozásukra nagyon odafigyelek,a vérképe rendben is volt megint mint mindíg....
Szia Jutka2!
Én régebben szedem a vitaminokat, mint 3 hónapja, és azt tapasztaltam, hogy télen nem voltam megfázva (korábban minden szezonban torokgyulladásom volt). Betegek lettek a gyerekek a vitamin mellett is, azért vagy elégedetlen? Egyáltalán hogy lehet mérni a vitamin hatékonyságát? A Nutrilite nem csinál felmérést, hogy hány százalékkal leszünk egészségesebbek a vitaminoktól. Ez nem olyan, mint a samponreklám a tévében: 40 %-kal dúsabb haj... Kíváncsi vagyok, ki találta fel a hajsűrűség-mérőt... :-)
Én 1993 óta használom a termékeket és nagyon jólesik a szívemnek ha valaki jó tapasztalatokról számol be.
Csak annyit szeretnék a témához hozzáfűzni, hogy én mereven elutísítottam az amwayt éveken át. Meg sem hallgattam, miről is van szó. Aztán elkerültem egy olyan munkahelyre, ahol az egyik kolléganőm használ amway termékeket. Nem is tudtam, hogy az amwaytől rendelek, amikor mondtam neki, hohy nekem is kellene egy folttisztító, az a jó fajta, ami neki van, mert hát a kedvenc nadrágomból még a reklámozott csodaszerek sem szedik ki a foltot. És ez kiszedte. Jelzem 150 Ft-tal volt drágább, mint a reklámozott csodaszer, ami minden foltot eltűntet, annyi különbség azonban van, hogy az használt is. Nem mondom, hogy csak az amwayes jó, de itt van rá garancia. Ha nem tetszik, nem jó, visszaküldöm, visszaadják az árát. A dm-be meg hiába viszem vissza, hogy foltos maradt a gatyó, kidobtam 900 Ft-ot az ablakon.
További ajánlott fórumok: