Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma? (beszélgetés)
Ezeket én is "imádom". De eredményt csak azóta érek el, amióta nem sanyargatom magam diétákkal, csak ésszerűen csinálom. És persze mozgok. Bár most kicsit mélypontozok. Valami érthetetlen okból az a + másfél kiló nem akar mozdulni lefelé, pedig előtte stabilan voltam kevesebb, nem egy fél órára. Sebaj, Kőagyazok tovább. És megbeszéltük azurammal, hogy mindegy mennyi idő alatt megy le. A tuti az, hogy lemegy és kész.
Van még valami juharszirupos őrület is :-). Amikor leányzó írja, hogy "apukám minden évben megcsinálja méregtelenítésként, 8-10 kilót ad le vele mindig, és nem szedi vissza." Ezek szerint apukád lassan eléri a 20 dekás testsúlyt. Kizárt, hogy 2 hétig kizárólag juharszirupos vizet igyak cayenne borssal. Még akkor sem, ha azt ígérik, hogy 20 kg megy le, és tuti soha többet nem jön vissza. Szerintem olyan elmebeteg lennék, hogy azuram 2 hét után ügyvédért sikoltana :-). Persze válóperes.
"Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma?"
amelyiket az ember elkezdi, majd következetesen végzi :)))
Nem semmi!
Jól nyomjuk csajok, nekem ez a véleményem. A napokban olvastam, hogy valamilyen kása diétával le lehet adni napi két kilót, aztán minden csaj ráugrott a témára. Majdnem írtam nekik, hogy ne legyenek már ilyen szánalmasak. Ami ilyen gyorsan megy le, az éppolyan gyorsan jön vissza és még koplalnak is.
Én eszem rendesen, minden nap tornázom és sok idő ugyan, de egyre jobban nézek ki! Szerintem mi pengék vagyunk!
Nekem is van eredményem. + 1,5 kg :-(. Nesze házassági évfordulós vacsora. De minden falat megérte :-)
Turbo Jam beosztás
1.hét:
H: Learn & burn
K: 20' Workout
Sz: Cardio party
Cs:20' WO
P: Cardio p.
Sz: pihi
V: pihi
2.hét:
H: cARDIO P
K: 20' WO+ Ab Jam
Sz: Cardio P
Cs:20' WO+ Ab Jam
P:cardio p
3.hét
H:Cardio p
K: Sculpt
Sz: 20'+Ab JAm
Cs:sculpt
P: cardio
4.hét
H: cardio
K: sculpt+ abjam
Sz: cardio
Cs:sculpt+abjam
P: cardio
Ezután elvben van egy Elite burn szint is, de az nem igazán tetszett. Igaz, abból egy fat blaster nevű cuccot csináltam, ami egy intervallumtréning fél órában. Fárasztó, szó se róla, de közel sem annyira összeszedett, mint az előző széria. Olyan hebehurgya.
Szóval csajok, itt a péntek, megint eltell két hét és lemértem magam.
Most nincs semmi bombasztikus eredmény. Csípő, derék, has -1cm, a többi maradt! Ez van!
Én hülye tegnap lecentiztem magam. Valahogy megint olyan soványnak láttam magam! Basszus, marhára nem kellett volna, mert nem lettem kevesebb, sőt, van aholt alig bírtam az előző méréshez kerekíteni az eredményt!
Úgy tűnik, tényleg csak a közérzetemen múlik, hogy hány kilónak látszom!
Éljeeen!!!
Ügyes vagy!
Hát csajok, nem tudom milyen nyár lesz az idei, de ez nem túl jól indul!
Tény, hogy ilyenkor könnyebb edzeni, legalábbis nekem, mert én nem bírom a nagy hőséget, max a Balaton parton :)
Sziasztok!
Hemos!Nagyon boldog szülinapot kívánok így utólag is!!!!
Ma voltam futni 5km-t futottam,de most megint tudtam növelni egy kicsit a futás sebességét,azért ilyenkor egy kicsit látom a fejlődést.Ez mind oké,csak nem fogyok....már meg sem lepődöm rajta.
Még egy kis hullahoppozás hátra van,legalábbis tervben van.
Látom ti is tornázgattok,ebben a szar időben nem is olyan rossz a mozgás.
Akko' utólag is boldog szülinapot.
Örülök, hogy tetszik, én is nagyon szerettem. Jó fej az a csaj. Anno csináltam tőle a ChaLean Extreme-et is, de az rohadtul unalmas. Illetve az ilyen ugribugriknak, mint én. Pihenők, szarakodás a súlyzókkal. talán 3 hétig bírtam.
Amúgy én is bekukkantottam hétvégén, de mivel senkise írt én is léptem. Végülis hétvégén én is pihenek. Ja meg szülinapom volt :)
De ma csináltam a turbo jam-et és bazira élvezem!
De nagy a csend :-). Vagy nagyon lógtok, vagy nagyon tornáztok :-).
Még mindig nehezítenek a srácok, de azért igyekszem. Csütörtökön Billy után este még letoltam egy 1 órás Kenpot azurammal. Aztán én hülye belementem, hogy szombat este csináljuk együtt Billyt. Azt a hisztit. Hihetetlen. Na, soha többet. Persze eddig is tudtam, hogy ebből a szempontból egészen különböző a vérmérsékletünk, de reméltem, hogy csak simán abbahagyja, ha nem tetszik neki. Persze értem én, hogy bosszantotta, hogy túl nehéz :-)
Jajj a szuper lenne. Gondolom, hogy mi, kivülállóként még jobban látjuk a különbséget.
Én csak olyat tudnék mutatni, hogy milyen jól néztem ki és most mennyire nem :(
Pont van egy fotóm, amin bikiniben állok és az nemsokkal az elött készült, hogy hízni kezdtem, de azután, mikot már nem voltam csontsovány!
További ajánlott fórumok:
- Milyen mozgásforma az, ami nektek bevált?
- Melyik a legmegfelelőbb mozgásforma hízókúra alatt?
- Csípő-Has-Fenék részről milyen mozgásformával lehet leginkább fogyni, formásodni?
- 3, 5 kg leadásához és formálódáshoz szükséges a kardio edzés vagy diéta és napi 20 perc mozgás elegendő lehet? Kinek milyen dvd jött be?
- Érdemes az ugrókötelezést - mint sporttevékenységet - választani mozgásformaként? Formálja az alakot?
- Mi a legegyszerűbb és leggyorsabb módja, hogy egy DVD filmből AVi vagy MP4 formátumot készítsek lejátszóra?