Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma? fórum

Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma? (beszélgetés)

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
452. hemos
2010. jún. 9. 14:31

Az élet igazságtalan! Próbál az ember normálisan hozzáállni a fogyáshoz és nem koplalással sanyargatja magát hanem mozog és figyel a kajára, aztán ez van!

Kíváncsi lennék, hogy egy igazán hozzáértő szakember mit mondana most nekünk?!

451. Azul
2010. jún. 9. 11:12
Hehe, ilyen korszak van... bocsi, ez nem káröröm! Én is ledobtam 7 kilót márciustól, de most stagnál a súlyom. Pedig még van rajtam vagy 15 kiló plusz! Pedig ugyanúgy csinálok mindent, mozgás megvan, kaja is ugyanaz, aztán meg megállt a fogyás.
450. scara.bosco (válaszként erre: 449. - Hemos)
2010. jún. 9. 08:48

Ismerős. Bár már nem vagyok annyira rosszul :-).

Én is azon anyáztam, hogy rohadt lassú, aztán rájöttem, hogy így legalább megszokom, hogy mennyit ehetek. És be kell látnom, nem éhezem, nem szenvedek. És a bőrömnek is jobb.

10 éve még 4 hónap alatt ledobtam 17 kg-t :-(. Igaz, azok csak a terhességgel jöttek fel, és csak pár hónapig kötöttek rám, nem 8 évig :-). Januárban én is azt hittem, hogy mire jön a fürdőruhaszezon már 60 kg leszek. És tessék, még 11 kg van addig :-(.

449. hemos
2010. jún. 8. 21:55

Hát csajok én is hiába látom a centikben a változást, ha meglátom magam a tükörben vagy fényképen, még mindíg rosszul leszek!

Pedig mi olyan ügyesen csinálju, nem hiszem el, hogy ennek ilyen rohadt lessen kell mennie!

2010. jún. 8. 16:26

Most az én bakancsom is tele. Egész nap rohanok, alig várom, hogy vége legyen ennek az ovis-sulis évnek. Ma is csak egy gyors ab bootcamp-et csináltam. :-(.

A k. mérleg velem is szarozik :-(. Elég gáz, hogy 4 hétből 1 héten vagyok képes fogyni, pedig mindent pontosan ugyanúgy csinálok. Ráadásul még bőven van is miből. Ez nem az utolsó nehezen lemenő 4-kg. :-(

Az a gyanúm, hogy a meleggel megjött a vízvisszatartásom is. Teljesen szokványos így nyáron, hogy a gyűrűm alig jön le a kezemről.

447. Totesz
2010. jún. 8. 15:08

Sziasztok!

Kinek hogy megy a mozgás,na meg a fogyás?

Nekem sehogy!!!!

Tegnap megvolt a futás 5,4km,ez még megy,bár elég meleg van és izzadok rendesen!De fogyni nem fogyok.Lementem 65kg-ról 63kg-ra,majd ugye jött 62kg.Aztóa hol 62kg vagyok hol 63kg között ingadozok.De hát ez még csak két kiló minusz volt,úgyhogy nem értem mit ingadozok.Komolyan már a tököm tele van!!!!!!!!!!!!

Na meg amúgy is,túl sok a gondom mostanában,most meg már egy kis sikerélményem sincs.

446. scara.bosco (válaszként erre: 445. - Hemos)
2010. jún. 8. 13:42

Én semmit se ehetnék, amit szeretek, és nyakló nélkül, amire ránézni sem bírok. Már nagyon régen néztem :-). Meg anno egy biorezonanciás néni is bemérte, naná, hogy hasonlóképpen :-).

Úgyhogy eszem ami jól esik, és viszonylag egészségesnek tekinthető.

445. hemos
2010. jún. 8. 11:32

Na ma se lazsáltam! Most, hogy ilyen dög meleg van, kétszer annyit izzadok! Hosszú távon biztos ez is jót tesz majd!

Ja és visszatérve az étkezéshez, elfelejtettem mondani, hogy nemrég megnéztem anyám könyvében, hogy a vércsoport szerinti diéta szerint miket ehetek és miket nem. Tök érdekes volt, hogy amiket szeretek, azok jót is tesznek. Volt pár kivétel, mondjuk utálom az ananászt és az kéne sokat ennem, viszont kukoricát, amit imádok, azt nem.

444. hemos (válaszként erre: 443. - Scara.bosco)
2010. jún. 7. 15:54

Amúgy régen én sose néztem hány kiló vagyok, mert nem érdekelt és így nem is tudom, mi volt a versenykilóm. A hülye dokim szoktatott rá terhesség alatt, mert annak a hízás volt a vesszőparipája és egy deka feleslegért is kaptam az ejnye-bejnyét. Csak ütem szerint hízhattam:) De imádtam őt!

Én úgy gondolom, jól kajálok, így azon nem változtattam, csak annyit, hogy cukor helyett stivi.át használok. Én olyan jó vegyesen étkezem, főleg szárnyast és szeretem a zöldséget meg a gyümit. De az evés nálam amúgyis kényes téma, mert régen voltak vele gondjaim.

443. scara.bosco (válaszként erre: 441. - Hemos)
2010. jún. 7. 13:21

Így is van :-). Én is ezt mondtam a hány kg a cél kérdésre. Mittomén, majd amivel dögös leszek :-).

A kajára is figyelsz vagy "csak" mozogsz?

442. Totesz (válaszként erre: 441. - Hemos)
2010. jún. 7. 13:00

Na látod!Tojd is le a kilókat,az a lényeg,hogy a kilók számának csökkenése nélkül is változott a tested,és hát kezdesz tök jól átalakulni.

Csak így tovább!!!!

441. hemos
2010. jún. 7. 10:49
De ez hihetetlen! Most, hogy mérem már, tényleg sokat változott a kerületem, akkor a kilók miért nem? De hallod, le is tojom, hogy 90Kg-ós maradok, ha külsőleg meg csont és izom leszek, mint egy bombázó :))
440. Totesz (válaszként erre: 439. - Hemos)
2010. jún. 7. 07:57

Ne aggódj,nem vagy egyedül...

Centit még nem mértem,de kilót igen,és 63kg-ról nem mozdul semerre,úgyhogy nem fogyok.

439. hemos (válaszként erre: 438. - Scara.bosco)
2010. jún. 5. 20:03
Az én centim új, az biztos nem csal semerre! Ma mértem kilókat, de nem nagyon van változás, de mire is számítottam?
438. scara.bosco (válaszként erre: 437. - Hemos)
2010. jún. 4. 22:40

Persze, az is jó, csak az enyém betojt :-). És akkor már ilyet vettem. Már egész normális áron is vannak, a drágábbak csak a pucc miatt azok, nem nagyon tudnak többet.

Szerintem csak azért csökkent, mert egyrészt a testsúlyból számol, másrészt pedig az elektródákon keresztül méri a szöveti ellenállásokat. De testzsírban pl. ugyanazt mérte, mint amit egy bazi hosszú képlettel számoltam a cm-ekből. Most már összesen 8% ment le abból is.

Majdnem ma is lógtam, de este 9-kor azuram meghívott egy Tony Horton féle Kenpo-ra (ő a P90X-et csinálja). 58 perc. Nem volt éppen rossz, de Billy a király :-). Nincs meg benne az a lendület, amit szeretek. Persze ömlött rólam a víz, de nem volt éppen egy cardio és nem fáradtam el, mert a gyakorlatok közötti pici szünet alatt pont kipihentem magam.

Nekem van mindentudó centim is :-). Nem régen vettem észre, hogy 50 cm-ben 2 cm-t csal lefelé. Kicsit megnyúlt a lelkem :-). De nem azzal mérem magam :-)

437. hemos
2010. jún. 4. 20:26

Csajok, szerintem bőven elég a snassz mérleg is. Az is épp elég lelkifurit tud okozni!

Mindentudó centi nincsen?

436. Totesz (válaszként erre: 435. - Scara.bosco)
2010. jún. 4. 20:08
Jó neked,nekem csak egy sima snassz mezei mérlegem van.Csökkent a csonttömeged?Az érdekes...
435. scara.bosco (válaszként erre: 434. - Totesz)
2010. jún. 4. 19:41
Én már mérlegfüggő lettem :-). Beszereztem egy mindentudót. Bár azt nem tudom, hogy a fogyással hogyan csökkent a csonttömegem is, ráadásul nem %-ban hanem kg-ban :-).
434. Totesz (válaszként erre: 430. - Scara.bosco)
2010. jún. 4. 19:01

Teljesen igazad van,így vagyok én is.Most már inkább állok sűrűbben a mérlegre,mint régen.

Sőt régen "sutyiba" álltam mérlegre amikor senki sem látta.

433. scara.bosco (válaszként erre: 432. - Hemos)
2010. jún. 4. 16:47
Jogos, így én se tenném :-).
432. hemos (válaszként erre: 431. - Scara.bosco)
2010. jún. 4. 16:07
Hát az én lányom egy tündér baba, de az alvás az, ami mindig gond volt. Sose akar aludni és valóban, ha elaszik, akkor épp elég dolgom van. Ja és csak egy szobánk van és én szeretem hallani, ahogy Billy fiú bíztat, szóval ezért sem tudok edzeni ha ő alszik!
431. scara.bosco (válaszként erre: 427. - Hemos)
2010. jún. 4. 15:52
Ja, azt ismerem :-). Sose alszik az a kiscsaj? :-). Vagy sajnálod azt az időt tornázásra pazarolni. Megértem. Igaz, az enyémek már nagyobbak, de még így is nehéz akkor, ha itthon vannak. Mindig iyenkor akad valami problémájuk, amikor épp levegőt se kapok, és jön az anyaaaaaa, a Bence azt mondta, hogy.......meg a Lilla csúnyán nézett, meg hol a kakaó stb stb.
430. scara.bosco (válaszként erre: 429. - Totesz)
2010. jún. 4. 15:49
:-). Fura, mindig azt mondják az okosok, hogy ne állj mérlegre 1-2 hétig. De én sem tudom megállni. Főleg azért, mert azt gondolom, sokkal jobban el tudom viselni a napi ingadozást, mint azt, hogy 2 hétig dógozok', aztán várom, hogy amilyen marha ügyes voltam, tuti fogytam 2millió kilót, és közben meg kiderül, hogy híztam 1-et. Na ott bukna az egész történet. És sajna a hízást is azért nem vettem észre, mert sose álltam rá. Ma nem, mert tegnap sokat ettem..... és ezt mondtam minden nap. Aztán már csak azt vettem észre, hogy hoppá. Pedig 2-3+-nál még könnyebb figyelni.
429. Totesz
2010. jún. 4. 12:51

Köszi,bár nem tartom magam ügyesnek,maximum majd ha kb 8kg minusznál járok,az meg ki tudja mikor lesz,ha lesz egyáltalán.

Dehogy vagy szánalmas!!!!!!!

Meg ne "halljak" mégegyszer ilyet.És szerinted én,aki egy nap akár kétszer áll mérlegre?Ruhákat szerintem csak azért nem próbálgatok,mert lusta vagyok arra,hogy annyit vetkőzzek meg öltőzzek.

És amúgy is mi amilyen kitartóak vagyunk joggal várhatjuk,hogy legyen eredménye "munkánknak"!

428. hemos (válaszként erre: 425. - Totesz)
2010. jún. 4. 09:53

Ügyes vagy Totesz!

Én nem mérem magam minden nap, azt megállom, de sűrűn fölpróbálok olyan ruhákat, amik nemrég még feszültek rajtam és nézegetem, hogy kényelmesebb e!

Így belegondolva tök szánalmas vagyok, de csak röhögök magamon! :)

427. hemos (válaszként erre: 426. - Scara.bosco)
2010. jún. 4. 09:50

Bocsi, azt elírtam, mert AB-Bootcamp akart lenni! Én nagyjából mindet csináltam, ami fel van téve a youtube-ra csak ami már 6 részes az túl hosszú nekem. vagyis inkább a lányomnak, mert türelmetlen. Csináltam olyat is két hétig, de kínszenvedés volt és sokszor lemaradt a vége, mert már ment a nyafi!

A live-ot azért szeretem, mert rövid, de súlyzós és abban minden tetszik, amit csinálunk.

2010. jún. 4. 08:35

Jó reggelit! :-)

Tegnap lazsáltam. Van egy határidős dolgom,így elmaradt a mozgás. Rém ciki lenne, ha nem lenne kész a gyűrűpárna a barátnőm esküvőjére :-). Meg a srácokkal is év végi hajrá van a karate vizsgától a rocky bemutatóig, minden napra esik valami társadalmi esemény, amit már alig birok összelogisztikázni :-).

Közben szorgalmasan gyűjtögettem pár táncos anyagot a lazább napokra. Még nem próbáltam őket, nem tudom mennyire mozgatnak át, mert ránézésre csalóka a dolog :-).

Az AN bootcamp-et nem ismerem, vagyis asszem, hogy nem. A live-ot már láttam a youtube-on. Az olyasmi, mint amit én csinálok, csak rövidebb. Egyébként az Ultimate is fent van 6 részben :-). Most néztem, hogy mondtad.

És valami csoda folytán teljes fél kilót fogytam :-). Remélem már lefelé fog menni, és nem inog megint 2 hétig le-fel.

425. Totesz
2010. jún. 4. 08:12

Sziasztok!

Hát tegnap én sem írtam,ja és tényleg más sem volt aktív.

Tegnap futottam 4km-t,tudom ez nem olyan sok,de most megint gyorsabbra állítottam a futópadot,úgyhogy sikerült elfáradnom.Azért már látom,hogy fejlődök egy kicsit,mivel már megyeget a futás is nemcsak a kocogás.

Én meg úgy örültem,hogy elkezdtem egy kicsit fogyni,hogy naponta ráállok a mérlegre,na nem mintha nagy változást mutatna.

424. hemos
2010. jún. 3. 21:40

Ma tökre elfelejtettem írni nektek. Nagy lelkifurival feljövök, erre mit látok? Hát más se volt ma aktív! Csak nehogy így maradjatok! :)

Ma valamiért nagyon soványnak éreztem magam, így csináltam egy soron kívüli méreckedést, de nem mutatott nagy változást. Már megint csak a fantáziám...

423. hemos (válaszként erre: 422. - Scara.bosco)
2010. jún. 2. 13:31

Én most újra az AN-Bootcamp-et csinálom, mert sok benne a has, de a másik kedvencem a Bootcamp Live. Abban bazijó a zene, jó pörgős és kell hozzá súly is és ettől úgy érzem, hogy penge vagyok!

Megmondom, hogy Shakira miért hordhat lenőtt hajat. Mert annyira jó nő, hogy még én se mondanék neki nemet. Bár az új klippjei már nem tetszenek, de az első lemeze és a klippek... Öcsém az a nő tényleg über szexi!

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook