Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma? fórum

Melyik a leggyorsabb eredményt hozó mozgás forma? (beszélgetés)

❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
542. hemos (válaszként erre: 541. - Scara.bosco)
2010. júl. 11. 11:28
Bárcsak az én férjemet is rá lehetne bírni egy kis közös mozgásra. Jó, nyáron éjjel-nappal dolgozik, de egyébként is lusta! Már egyszer a terhességem elött elkezdtünk biciklizni, de állandóan könyörögni kellett neki! Én egyedül kitartóbb vagyok!
541. scara.bosco (válaszként erre: 540. - Hemos)
2010. júl. 10. 19:27

:-). Én attól a bazi nagy tortától, amit ma ettem.

Nem is igaz, nem is ettem sokat. Tényleg, csak egy kis szeletet. Már azzal elteltem, amíg 2 napi elkészült :-). De mégis csak azuram szülinapja vót. És a fene, most látom menny az idő, és én még nem riszáltam. Lehet időt spórolok, és rádumálom azuramat egy kenpora.

540. hemos
2010. júl. 10. 19:16

Hát csajok, ezt túltárgyaltuk!

Mostmár sírhatunk tovább, hogy miértnem fogyunk!

539. Totesz (válaszként erre: 538. - Hemos)
2010. júl. 9. 21:58

Szívemből szóltál!!

És te is scara.bosco!!

538. hemos
2010. júl. 9. 21:00

Egyet értve az elöttem szólóval (scara.bosco) hozzátenném még azt is, hogy:

c., még ha jó is lenne mindenkinek a futás, akkorsem vagyunk egyformák és szerintem mindenki attól tud a legjobban fogyni, amit szeret csinálni és amiben épp ezért kitartó tud lenni!

Ezért is van az, hogy míg Totesz fut hónapok óta én két nap alatt rájöttem, hogy nekem nem jön be, viszont amit most csinálok, rendesen imádom és várom, hogy reggel belekezdhessek.

Asszem erről is szól ez a fórum, hogy mindenki csinálja a sajátját és megosztjuk egymással a tapasztalatainkat és az eredményeinket. Én is sok tippet kaptam és a mostani edzésemet is itt kaptam!

2010. júl. 9. 18:57
a walkingozást olyanokank ajálják akik tulszúlyosak., nem megeröltetö az izuleteknek és több kaloriát éget el mint a joging- futás.. :)
536. scara.bosco (válaszként erre: 532. - 6c4fb2f974)
2010. júl. 9. 18:52

Nem tudom feltűnt-e neked, hogy ez a fórum már leginkább azzal a céllal működik, és a mozgást is egyéb más jó hatása mellett ezért végezzük, hogy fogyjunk. Ergo: MINDENKI SÚLYFELESLEGGEL EDZ. És persze nem a futás hibája, hogy dagadtak vagyunk. Nem tudom , hogy csak a saját tapasztalatodra alapozod, vagy esetleg van némi szakmai múltad (nem a versenysportra gondolok, hanem mondjuk párszáz sérült, kopott, beteg ember fordult meg a kezeid között, és az anatómia ismeretére) is , de nagy súlyfelesleggel nem a legmegfelelőbb mozgásforma a futás. Persze leordíthatod a hajunkat, hogy mi azistenért kellett nekünk meghíznunk. És bezzeg így persze, hogy nem lehet futni. De a.) ezzel sem mi, sem más súlyfelesleggel küzdő nem fog beljebb jutni. Mi is tudjuk, hogy hibáztunk. És most tekintsünk el pl. az én pajzsmirigydaganatomtól, ami a + 20 kg-mat hozta. De sebaj, zabáltam, dagadt vagyok. Illetve már nem tartom magam annak.

b.)azért a szájkaraténál a heti 5-6 edzés kicsit több. Mert nagy átlagban annyit végzünk.

Emellett valóban nem mindenkinek való a futás. A nőiesebb alkatú nőknek pl. jó sansszal szétszedi a térdét. A Q szög, mint ismert fogalom, pedig befolyásolja a térd terhelhetőségét, egyenletes illetve egyenetlen kopását.

Ugyan nincs versenysport múltam, csak némi szakmai, illetve mozgásos és sport múltam. 36 vagyok. Heti 6x edzek többnyire. 12 kg-t fogytam eddig. A térdem totál kikészült, amikor futással akartam fogyni. Begyulladt, évekbe telt mire újra mozogni tudtam. Most is vannak időszakok, amikor fáj. De terhelhető.

Senki sem mondta, hogy maratont kell futni. De a lötyögés a fogyás szempontjából túrót sem ér. Mint ahogy az órákig csoszogás sem.

535. hemos
2010. júl. 9. 18:45

Ja, le se írtam a nagy méreckedésem eredményét! Hát ahogy vártam, mostmár nem volt nagy és látványos fogyás:

comb, csípő, derék, fenék -1cm a többi maradt!

Viszont most vettem észre, hogy a két combom és a két karom is különböző és nem kicsit! Még hétvégén ráállok a mérlegre és kíváncsi leszek, hogy mozdul e valamerre!

534. hemos (válaszként erre: 532. - 6c4fb2f974)
2010. júl. 9. 18:13

Látom nagyon magadra vetted, pedig nem konkrétan neked szántam, csak ha visszaolvasol, akkor egyrészt látod, hogy van itt néhány törzsgyökeres, akik minden nap mozognak és egymást bátorítjuk és azért írunk ide, mert valahogy itt csapódtunk össze, de azóta minden nap feljövünk és itt beszéljük meg, hogy aznap mit csináltunk. Másrészt hosszú ideje senkise szállt be a beszélgetésbe, csak épp annyira, mint Te múltkor.

Mi neked is örülnénk, ha csatlakoznál közénk, ha sport párti vagy mert mi itt tényleg azon lennénk, hogy mozgással dolgozzuk le a fölösleget és nem csak sírunk! (de néha azt is szoktuk :) )

533. Totesz (válaszként erre: 532. - 6c4fb2f974)
2010. júl. 9. 11:59

Szia!

Hát először is le a kalappal előtted,nem semmi az a mozgás amit bírsz.

Teljesen egyetértek veled ami a futást illeti,én elkezdtem konditerembe járni és nekem a futás jött be a legjobban,és tényleg hatékony mozgásforma,igaz sokat nem fogytam,bár hozzáteszem 10kg feleslegem volt (ami a cigizés abbahagyásának volt köszönhető),nem 30-40kg (akinek ennyi van az tényleg ne akarjon egyből maratont futni)de azért izmosodtak a lábaim elég sokat.Sikerült is 5kg-ot lefogynom,de két hete stagnálok.

Hozzáteszem mi itt,ezen a fórumon nem osztjuk az észt,és nem úgy "sírunk-rivunk",hogy nem teszünk érte,hanem csak várjuk a csodát,hogy fogyjunk,hanem mindegyikünk (legalábbis akik folyamatosan itt vannak)már hónapok óta keményen edz.

2010. júl. 9. 09:26

na akkor most én is benyomok ide valamit, oszt viszlát:)))

a futás az egyik leghatékonyabb mozgásforma - persze megfelelő intenzitással- és nem kell semmitől elköszönni. A térdnek bírnia kell a futást, arra van kitalálva többek között. Ja, hogy az évek alatt felszedett +10-20-30 kg-tól nem megy és fájdogál, az nem a futás hibája....

Az 568-as hsz-ben lett még nagggyon jól és tömören összefoglalva:)))bár az is csak egy benyögés volt, oszt viszlát:)

Nekem meg azon kell röhögnöm, hogy egy csomó ember itt szájkaratézik, hogy mozgás, meg diéta, aztán sehova sem jutnak, de még évek múlva is itt osztják az észt:))))

És írom ezt kb 20 éves versenysport múlttal, 40 évesen, heti 4 súlyzós edzéssel úgy, hogy 220 kilóval a nyakamban guggolok szériában,futok hetente 2-3x másfél órát 10km/h-val és nem fáj a térdem...

531. hemos
2010. júl. 8. 23:55
Amúgy én nem bánom, ha csatlakoznak új hozzászólók a témánkhoz, sőt örülnék is, ha minél többen beszállnának, de azon egyszerűen röhögnöm kell, amikor kéthetente valaki idetéved és minden bevezetés vagy összefüggés nélkül benyög valamit oszt visz lát! :))
530. hemos (válaszként erre: 527. - Scara.bosco)
2010. júl. 8. 23:53
Bocsi én meg mér azt hittem, hogy legalább te jól állsz!
529. scara.bosco (válaszként erre: 528. - F521aa3e5a)
2010. júl. 8. 21:16
amennyiben el akarsz köszönni a térdeidtől :-)
2010. júl. 8. 19:14
hát a futás:)
527. scara.bosco (válaszként erre: 526. - Hemos)
2010. júl. 8. 18:23
a +1-et úgy értem, hogy pár hete ennyivel kevesebb voltam :-). Összesen még van hátra vagy 12-15 :-)
526. hemos (válaszként erre: 525. - Scara.bosco)
2010. júl. 8. 16:12

Bárcsak +1 kilónál tartanék én is!

Tök lelkesen nyomom az edzést, de holnap megint méreckedés lesz és most tutti nem lesz semmi kiugróan jó!

525. scara.bosco (válaszként erre: 524. - Hemos)
2010. júl. 7. 20:57

Naná, hogy nem. Csak át kell hangolnom az agyamat. A fix időpontomat áttenni mondjuk reggel 8-ra vagy 9-re. Kicsit kockafejű vagyok :-).

De tegnap tényleg hős voltam. Este 11 előtt fejeztem be. Persze a mérlegem még mindig +1 kg-ban van az eddigi legjobb eredményemhez képest :-(. És holnap sem lesz jobb, mert nem tudtam ma vedelni. Már vizet :-)

524. hemos (válaszként erre: 523. - Scara.bosco)
2010. júl. 7. 15:03

Hajrá! Nem szabad leállni. Én ha törik, ha szakad, lenyomom a napi adagot!

Imádom a csajt!

523. scara.bosco (válaszként erre: 522. - Hemos)
2010. júl. 6. 21:14

Én link vagyok, mint a TV-shop. Utoljára pénteken "gyúrtam" azurammal egy kar-váll-as tréfát, de gumikötéllel nem az igazi, a súlyzó meg nála volt. 2 kötelet fogtam egybe, de a végén már nem nyúlt sehova, majdnem magamat emeltem fel :-).

De most szalma vagyok, úgyhogy gyorsan lenyomok egy ultimate bootcamp-et. Végre legumikalapácsoztam a kölyköket. A mérleg meg rohadjon meg.

522. hemos
2010. júl. 6. 15:29

Na mi van csajok? Mi ez a csönd!

Szeretném hallani, hogy mi újság! Én nyomom az edzést, pedig menstruálok és majd megpusztultam!

521. hemos (válaszként erre: 520. - Scara.bosco)
2010. júl. 2. 15:50
Na ha meguntam a csajszit és megint váltok, akkor szólj és kipróbálom!
520. scara.bosco (válaszként erre: 519. - Hemos)
2010. júl. 2. 15:03
Örülök, hogy tetszik. Végtelenül szimpatikus nő, és klasszul motivál. És olyan bulis az egész. A másik nagy "szerelmem" Shaun T. Szintén a Beachbody-tól, mint Chalen. Ő inkább a hip-hop-os vonalat viszi, és az elmebeteg edzéseket :-)
519. hemos
2010. júl. 2. 14:39

Hát tényleg nehéz nekikezdeni ebben a melegben. Én azzal bíztatom magam, hogy így még jobban izzadok és jobban fogyok!

Imádom ám ezt a csajt, tök jó az edzés!

2010. júl. 2. 10:48
2 napig én is linkeltem. Bár azt gondolom némileg a létrára ugrálás és a takarítási roham ellensúlyozta :-). Se időm, se kedvem nem volt. Főleg, mert a kis 6 évesem minden percemet beosztja. Csoda, ha 5 egész percig nincs képben. És már a gondolattól is ver a víz, hogy megmozduljak, és még jobban szakadjon a víz rólam. A végén beköltözöm valami hűtőpult elé, mint Al Bundy.
517. hemos
2010. júl. 1. 14:13

Én bevallom, kihagytam a tegnapi napot! Mármint a nap megvolt, csak nem edzettem. Otthon volt a férjem, ami ritkaság, aztán babázott, hogy végre kicsit alhassak is és utána családi nap volt. Főztem és mentünk csavarogni. Bazijó volt!

Amúgy akartam tornázni, de attól, hogy egy picit többet pihentem,úgy belassúltam, hogy alig bírtam lábra állni. Csak délutánra szedtem össze magam!

516. scara.bosco (válaszként erre: 515. - Totesz)
2010. júl. 1. 12:34
Semmi jó :-(. Az ág is húz, a mérleg is beszól.
515. Totesz
2010. júl. 1. 11:23

Sziasztok!

Nálatok mi a helyzet?

Nálam: stagnál a súlyom,stagnál a súlyom,stagnál a súlyom,stagnál a súlyom,stagnál a súlyom,stagnál a súlyom,stagnál a súlyom....

a franc vigye el...

514. scara.bosco (válaszként erre: 513. - Hemos)
2010. jún. 29. 13:23

Érteni értem. Én is úgy akartam mindig. Minden szart megvettem, kipróbáltam. És csak néhány tapasztalattal lettem gazdagabb. És néhány tök felesleges bogyóval, holmival. 10 évem ment rá a gyors és sikertelen kísérletekre. De sajnos vannak dolgok, amikkel nem lehet harcolni. Ilyen az anatómia. Nem lehet két hét alatt 8-10 kg tiszta zsírtól megszabadulni zsírleszívás nélkül, és pont. És felteszik az okos kérdéseiket, hogy hogyan lehet 1 hónap alatt 25 kg-t fogyni? Ha levágod a lábad. Hogy lehet ilyet kérdezni? ' hónap alatt jött fel a 25 kg? A testet nem lehet büntetlenül kizsákmányolni. És nem egy aszott, szürke hulla óhajtok lenni 1 hónapon belül. Hanem mondjuk 1 éven belül feszes(már amennyire az életkorom engedi), mosolygós, önmagával és a világgal harmóniában élő nőci. Tényleg nincs olyan gyorsdiéta, amit ne próbáltam volna A turbo-n kívül.Amellett, hogy sosem hozta az ígért eredményt, úgy belassította az anyagcserémet, hogy 1-2 hónapom ráment, mire rendbetettem, és folytathattam tovább.

Azóta csak olyasmit vagyok hajlandó csinálni, amit hosszútávon, mint rutint tartani tudok. Erre olyan szinten álltam rá, hogy ma bután néztem ki a fejemből, hogy nincs fehér lisztem a só-liszt gyurmához :-).

513. hemos
2010. jún. 29. 11:52

Én is hallottam ezt a juharsziruposat is meg sok másikat még a tévében egy ilyen fogyis műsorban egy csaj kipróbálgatta őket.

Hát halálos és nem is nagyon segített. De hogy is lehetnek ilyen őrültek az emberek. Hát attól működünk, hogy eszünk. Nem lehet így gyilkolni a tested! Nem?

❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook