Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok,
Minden korábbi engedélykérőt akinek nem adtam olvasási jogot a naplómba el fogok utasítani.
Ha úgy gondolod tévesen mert azóta van naplód akkor kopogj be újra nyugodtan
Illetve ha napló nincs de kapok részletes bemutatkozást e-mailben akkor beszélhetünk róla hogy beengedlek, de ez a rengeteg kérés random napló nélküli emberektől az agyamra megy
Ha téves akkor előre is elnézést 🥺
Szia!
Engem 2 hete műtöttek, 11 naposan jöttem vissza dolgozni (irodai munka), autót is azóta vezetek (napi 2x30 km). Hajat tegnap mostam először egyedül, nagyon óvatosan.
Nekem az első 3 nap volt bruràlisan rossz, felülni se tudtam segítség nélkül. Utàna rohamosan jobb lett. Most màr szinte mindent meg tudok csinàlni, nyilvàn maximàlisan betartva az orvos utasítàsait, pl. nem emelek, nem hajolok, nem vasalok, nem porszívózok, de a többi dolog simàn megy màr.
Akiket én ismerek és hozzánk hasonlóan 0 alapra kaptak, mindenkinél lett valamilyen fokú rippling. Ami ha végig gondolod teljesen logikus, hiszen nincs zsírszövetünk ami kitöltené a helyet 🤷🏻♀️.
És minél nagyobb az impli mérete, annál szembetűnőbb (csúnyàbb) a rippling….
Sziasztok!
Új bejegyzés a naplómban:)
Szia,
3 hetes korodig váll fölé semmiképpen ne emeld a karod, sőt 1kg-nál nehezebbet emelni se szabad
Nagyon friss és el tud mozdulni
Ne gondolkodj még poharakon, ha reggel minden ami kell a pulton van, akkor nincs gond egész nap
Nekem 2 hétig nagyon fájt a felülés, mindig segítettek, csak ha éjszaka közepén kellett pisilni akkor küzdöttem fel magam hasból és ültem fél percig átgondolva egész életem
Valakinek ez ilyen rossz
Csak türelmesnek kell lenni és jobb lesz, de tényleg fáj az elején
Az arány a lényeg.
Milyen magas vagy, hány kg, mennyire széles a vállad és a csípőd, milyen széles a mellkasod, mennyi vagy mell alatt.
És hogy Te mit szeretnél? Természeteset, nagyot, kicsit, magasat?
Nagyon sok szempontot figyelembe kell venni.
Készíts egy zárt naplót, adatokkal, 1-2 fotóval, kérdésekkel.
Kopogj más naplókba és akkor kicsit többet látsz és talán könnyebben döntessz.
Sziasztok lanyok.
A cicik 3 honaposak es eljottem veluk a tengerre.
Minden furdotuham okyan hogy takarja a hegeket, megis mintha valtozast eszleltem a hegeknek, mintha dudorodas jelent volna meg a feluletukon.
Vajon ez lehet a tengervizetol, vagy a naptol, akkor is ha direktben nem erte, a furdoruhan keresztul?
Koszonom elore is a valaszotokat.
Szia!
Én már 5 naposan zuhanyozhattam volna, de kivártam az 1 hetet, mert sok doki 1 hétig nem javasolja a melltartó levételt.
A műtét után én szorítókötést kaptam, draint nem. És a műtét másnap reggelén Doktor úr levágta rólam a kötést, és rám adta a kompresszióst. Nuha Aloet, ami nem annyira tart jól mint a Lipoelastic, viszont a Klinika (vagy az Aesthetica) azt biztosított csak. És ő azt tanácsolta, hogy az első utam a Lipoelasticos szaküzletbe legyen és vegyek egyet. Ott a hölgy segítségével villámgyorsan átcseréltük. Komolyan még rá se néztem a cicikre. 🤣🤣🤣
Utána 1 hetes koromtól minden nap villámzuhany (teljes test), utána lefújtam egy sebkezelő spray-vel, aztán tettem rá Atraumann Ag sebfedőhálót. Soha semmi gondom nem volt a sebbel. Semmilyen sebkezelést nem írt egyébként elő az orvos, de én így éreztem biztosnak. 😊 Amikor mosásra szorult a Lipo, akkor arra az időre a Nuhát vettem fel. Azért az sem olyan rossz. 2 hetesen volt varratszedés. 6 hétig hordtam a kompresszióst éjjel-nappal. Nekem kényelmes, de volt az elején időszak, mikor alul elkezdett dörzsölni és az alsó 3 kapcsot 1-gyel kintebb csatoltam és megoldódott. Utána nappalra már sportmelltartót hordtam. Lassan 4 hónapos leszek. Munkában még mindig sportmellcsit hordok (olyan a munkaruhám is, h passzol), éjjel pedig még mindig a Lipoban vagy a Nuhában alszok. Nekem így vált be. Emellett utcán vékony szivacsos merevítő nélkülit (sok merevítősöm van,amiből simán kikaptam a merevítőt és úgy hordom). 😊 Meg vannak kényelmes vékony szivacsos eleve merevítő nélküliek is, azokat itthon ált.ban. 😊 Semmi gondom nincs a cicikkel. 😍
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok