Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Csajok! Holnap reggel én is csatlakozom a cicisek táborához, már nagyon izgatott vagyok. :)))
Szép estét mindenkinek
Révészes lányok!
Mennyi idő múlva lehet időpontot kérni a műtétre?
2 hét múlva megkapom a választ az oeptől utana( akarmi is a valasz) kerek konzi idopontot (2.at) es akkor szeretnek műtetre is kérni. Szoval mennyire nagy a tömeg nála?
Mint írták Révész 30 szurit írt fel, nekem 1 db-ot ne írt fel (infúzióban nem tudom mit kaptam), sem harisnyát és semmit nem kaptam. Nem volt semmi gondom.
Nekem volt ismerősöm aki egy műtétet követően (nem tudom milyen műtét volt) kapott vérhígítót még is 1 éven belül nagyon fiatalon tüdőembóliában halt meg, két picit itt hagyva.
Valóban nem lehet következtetést levonni.
Minden tiszteletem ezért a következetes, higgadt gondolkodásért és azért ahogy kezeled a történteket. :)
Én biztos vagyok benne, hogy nagyon gyorsan meggyógyulsz, akinek ilyen akaratereje és kitartása van, abban biztos vagyok :)
Lényegtelen az orvos neve, mert ahány doki és ahány klinika, annyiféle hibafaktor. Ez nem csak a trombózisra igaz, nem kis műtétek ezek :(
Szia!
Ne haragudj, de nem fogom leírni, hogy ki volt! Ne is kérdezzetek rá, felesleges, nem csak az én dokim nem ad vérhigítót! Másnál is ugyanúgy előfordulhat!!! És nem én voltam az egyetlen ilyen eset! Alapvetően nem törvényszerű, hogy így alakuljanak a dolgok... De nálam is minden tökéletesnek tűnt, de lehet hogy van bennem trombózishajlam és nagyobb volt a kockázat, amiről nem lehetett előre tudni sajnos! Ettől még lehet, hogy neked semmi bajod nem lesz! Sőt remélem is! :) Másrészt meg nem is szeretném megrágalmazni a dokit (a rágalmazás jogi vonzatáról nem is beszélve!!), mert nem 100%, hogy orvosi műhiba történt, és pontos precíz munkát végzett ennek ellenére is! Sajnos így alakult, ezzel már együtt kell éljek és remélem, hogy minél előbb meggyógyulok és minden egyenesbe jön majd! :)
Hú csajok.....nagyon megijeszt ez a trombózisos téma.......!
Noemis!Írd már meg kérlek ki volt az orvos, had ne találgassunk már!Szerintem senki nem szeretne így járni, és iszonyúan sajnálom ami veled történt!Jobbulást neked és CSAK JÓKAT!!!!!
Gáspár L. adja a vérhigítót vagy nem???????
Iana03 eljött a mi napunk!!!!
Nagyon várom a délután ;))))
Egészen biztos rákérdezek erre az injekciós dologra, bár többen írta tok, h Gáspár doki felirja!
Nagyon sajnálom, h vannak ilyen felelőtlen orvosok!
Normis nem gondolkodtál peren???
Ez szörnyűű!! Nagyon sajnálom, hogy így alakult :( Én álldom az eget, hogy az én dokim adott véralvadásgátló szurit, igaz írtózom tőle, de túl lehet élni azt a 10 napot.
Kitartás!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok