Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia! Pont tegnap este mondtam a férjemnek hogy én vasárnap adom be az utolsót és kész már a következő 10db-t nem kezdem meg mert kivan a .....-om vele!
Neke az orsvosom 30db-t írt fel, szerintem ez mrá egy kicsikét sok, mert elég sokat mozgok már nap közben! De erre pont ma írtad le a te történeted és így tuti betartom! Nagyon sajnálom ami veled történt! De szépen pozitívan állsz ehhez a dologhoz és sokat segít neked ezen is túllendülni!
Szia! Nagyon sajnálom ami Veled történt!!! Az ember csak szeretné azt megkapni, amit a természet elfelejtett megadni, erre ekkora baj lesz belőle!
Egyébként Téged ez előtt még nem műtöttek?
Nekem ez a negyedik napom es hogy oszinte legyek, talan az elso nap volt olyan, hogy szukseget ereztem a szedesnek.
Ettol fuggetlenul azota is beveszek cataflambol napi 1-2 szemet (ezt adta a doki).
Azert teszem, mert nem csak fajdalomcsillapito, hanem gyulladascsokkento hatasa is van, lehet h emiatt is szukseg van ra.
Nekem delelottonkent szokott lenni hoemelkedesem is (meg a normalis szinten), arra is jo.
Ezert nem "merem" konzultacioig abbahagyni.
Pedig nem szeretem, szinte soha nem szedek semmit, ilyen eroset meg foleg nem. Nagyon nyomott vagyok tole.
Minden acetil-szalicilsav tartalmú gyógyszer véralvadásgátló hatással bír. Ezek bizonyos gyulladás és fájdalomcsillapítókban már benne vannak.Ilyenek mellett nincs feltétlenül szükség szurira. De ezt a doki tudja. Egy valamirevaló doki sem fogja fölöslegesen kockáztatni a jóhírét és a bevételét, amiatt, h valakinek nem ír fel valamit. Lehet, hogy az a "koktél" amit te műtét közben illetve után kaptál, olyan hatóanyagokat tartalmaz amik nem jól reagálnak az aszpirin egyes hatóanyagaira.
Elég elolvasni akármilyen gyógyszer leírását és már benne van, hétköznapi ember számára érthetetlenül persze, hogy mi mindennel nem szabad szedni, illetve mi növeli az esetleges kockázatok veszélyét... Meg hát azt se felejtsük el, hogy a gyógyszeripar ugyanakkora üzlet,mint az olaj és a legtöbb doki pénzt kap azért a gyógyszercégektől, hogy milyen készítményt ad a páciens kezébe......
Az ,hogy pl nekem nem kellett szúrkálni magam műtét után, nem jelenti azt, hogy ne kaptam volna elegendő vérhigítót műtét közben és után...
Igen, nagyon körültekintő, de nem tudom hogy ez az ő vagy az aneszteziológus érdeme..mármint hogy harisnyában műtenek.
Kérdezte, hogy szedek-e fogamzásgátlót, mivel szedek, ezért 10 napig kell szúrni magam. Ha nem szednék, lehet hogy elég lenne 5-6 napig.
Elvileg az aszpirin véralvadás gátló hatással bír.
A dokitól kapott papíron viszont az áll hogy nem szabad műtét előtt és után szedni legalább 2 hétig.
Ha viszont Ő nem ad vérhígítót,akkor miért ne szedhetnénk az aszpirint?
Sajnos dokija és kórháza válogatja :(
Nekem a műtét előtt a gyógyszerekkel együtt hozták a harisnyát is. A műtét estéjén az ápoló fiú megmutatta hogyan kell beadni hasba a szurit, 10 napig kell döfni magam.
Húúú, köszi Bombacska most megnyugodtam:)))
De akkor ki lehet???
Nem irtak fel, par szemet kaptam a korhazban. Fel szemeket kell szedni, mindjart megnezem a nevet.
De hogy oszinte legyek, tegnap este vettem be a 3. felszemet, a korhazban kapottat is beleszamitva.
Tartogatom, mert nincs magyar tb-m, nem igazan tudok veny koteles dolgokat iratni.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok