Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszi a választ :D Igazából arra voltam kíváncsi, hogy itthon a dokik mekkora max. cc-vel dolgoznak. 500-600 cc?
Ezek a nők fogalmam sincs, hogy a hétköznapokban, hogy tudnak ekkora mellel élni....
Köszönöm, cica :D
Csak,azért fordult meg a fejemben, mert B. betűs, 3 tagú megyei vagyok, itt meg szűkülnek a falak között a törvények, korrupció, meg minden más van :D kb. egy tüdőszűrésért is elvárják a borítékot :D
Van az a viccnek mondható megtörtént eset:
Soktagú családfő bement a szülészetre, hogy megköszönje az orvosnak a szülésnél tett segítséget, az orvosnak nyújtott egy bon-bon-os dobozt, erre a doktor úr, elsápadt és odavetette az apukának, hogy "Uram, általában a köszönetnyilvánítást pénzben szokták adni", mire az apuka visszakérdezett " Mégis mennyit illik ilyenkor adni", orvos válaszolt: " olyan 100.000 ft-ot", erre a pap, kinyitotta a dobozt és a megpakolt 20 ezres bon-bon-os dobozból, kivett jó pár köteggel és odanyújtotta az orvosnak. Az orvos köpni-nyelni nem tudott :DDDDD
Szerintem, ha meg tudja fizetni az illető, akkor bármekkorát. Az a szépség, Baj Angelika vagy ki, 1500 cc-re akar felmenni..szóval, szerintem, minden megoldható :)
Külföldi honlapokon láttam 2000-3000 cc-s implantátumú hölgyeket.
Illetve keress rá Busty Heart-re, ( lehet neki original a cicije :D) ő azzal futott be, hogy sörös dobozokat és dinnyéket vert szét a mellével, illetve a másik, elhunyt nő, Lolo Ferrari. Brutális mellekkel. Minden kivitelezhető :DD
Dehogy baj mindjárt beengedlek :)
Csuhánál is voltam konzin...előkerestem az árajánlatát, 2014. máj. 26-án voltam nála akkor 762.000 Ft-ot mondott nekem. Amiben a melll ultrahang vizsgálat nincs benne mert akkor nekem azt mondta, hogy azt nem tudja biztosítani, így nekem kell önkéntesen keresni ahol ezt a vizsgálatott megcsinálják rajtam.
Rusz doki 750.000 Ft-ért csinálta nekem, és ebbe benne volt minden (vizgálatok, melltartó, klinikai ellátás stb stb)
Szia! Én Dr. Rusz Zoltánt is bemerem ajánlani. Nála voltam :) Úgy mentem hozzá, hogy nem szeretnék túl nagyot sem, de az akkori ciciknél nagyobbat szeretnék. Első konzi díja 10.000 Ft, de ha őt választod akkor a műtét árából azt levonja (de a legtöbb dokinál így van).
És Dr. Traub Alfrédot is merem ajánlani, nála meg a nővérem volt és ő is nagyon szépen dolgozik (szerintem).
Gratulálok!:)
Gyors gyógyulást,biztos szépek lettek a cicik!!!:))
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok