Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Csajok!
Légyszi válaszoljatok minél többen, akár privátban is. Szóval csütörtökön leszek 3 hetes, de a bal cicim rettentő kényelmetlen. Mintha érezném az implantot teljesen belülről, meg feszít, meg mintha fent lenne. A jobbal nincs ilyen baj. Ezért a fekvés igazi szenvedés. Ez normális? vagy valami baj van?
Nagyon szépek!!!:)Gratulálok!!:))
kőszi szépen, Motiva néven fut :)
dr. Traub Alfrédról van tapasztalata valakinek?
Megnéztem a képeket, nagyon dögös cickokat kaptál;)))
Az nem tudod esetleg melyik márka?
Mar nagyon varom a vegeredmenyt! Koszi 😊
Vedziteni valod nincs.max azt mondja nem. Mennyi egyebkent teljes aron?
Nincs. Ő a barati tarsasagunk tagja, de hidd el nálam kevés kritikus ember létezik és tényleg gyönyörű volt. Raadasul még friss volt amikor lattam. Egyebkent ő is mint csuha termeszetesseg párti. Jósvayrol ahogy latom már irtak neked. Sok sikert! Irj majd konzi utan mi volt.
tettem képet a galériámba :)
Sziasztok lányok hétfőn estem át a műtétemen Afshin doktornál (nagyon kedves,aranyos ), eddig teljesen megvagyok elégedve a látvánnyal bár kicsomagolva csak félig láttam :D . 400-as magasprofilut kaptam izom alá. tegnap este tudtam először egyedül felülni az ágyban :D olyan érzés mintha valaki ráült volna a mellkasomra. Nem vészes,az alvás megy nehézkesen mert nem tudok már hogy feküdni :D
Kèpzeljètek tegnap szöget ütött a fejembe egy dolog! Varratszedèsen voltam es utäna a mamàmat vittem a kèk golyò utcájàba az Anits fehérnemüs üzletbe vènyét kivàltani a melltartòjàra, mikor észre vettem hogy iszonyatosan jò sportmelltartòjuk is van méretre, kimondottan jò mellnagyobbìtàs utàn is! Mikor mondjàk hogy miért nem pròbàlom meg felirattatni a dokival 1/3-ba kerülne, ezt fogom kedden tőle kérdezni hogy megoldhatò-e?! Szerintetek? Valakinek volt màr ilyen?
Már csak kettőt kell aludnom nekem is. :)
Szia! Koszi szepen :-) utana nezek mind a kettonek.
Szia!
Bocsi hogy közbe kotyogok:)
Nekem kisebbítés+felvarrás volt Josvaynál a Szent Imrében.Én nagyon elégedett vagyok vele orvosként is és a munkájával is.:)
Kelemenről az az utolsó információm hogy elmegy a Szent Imréből.A Kék Golyó utcában fog dolgozni illetve van állíólag magánrendelője is.Sokan dicsérik őt is.Remélem hamarosan megtalálod a megfelelő orvost.:)
Neten esetleg van fenn toluk elotte - utana kep?
Gratulálok!!! Szuper, hogy jól vagy!!! :)))
Benézhetnék a naplódba?
Csuharol jo velemenyek vannak de ő kis mell párti. A másik dokirol nem hallottam. Viszont ha mellfelvarras lesz ajanlani tudom szent imre korhazba jósvay vagy kelemen dr-t lattam már munkajukat kelemen dr-et élőben és gyönyörű lett az eredmeny.
Gratula az uj ciciseknek. Engem sajna nem vallal a kivalasztott doki, uh masikat kell keresnem. Mellfelvarrast szeretnek, tudtok valakit ajanlani? Csuharol es dr Rodrigorol mik a velemenyek?
NAGYON SZÉPEK A CICIK!!!!:))GRATULÁLOK!!:))
Felebredtem, jol vagyok, uj bejegyzes a friss elmenyekrol.
Szia!:)
GRATULÁLOK a fogyáshoz biztosan kitartó "munka" eredménye lett!!55 kg az nem semmi!!!!
A továbbiakhoz pedig sok sikert!Szép ciciket kívánok Neked???:))
Gyors gyógyulást!!!Dögös cicik lesznek az tuti!!!:))
Nálam bent vagy.360-as Nagort meg tudod nézni.
Profilt szerintem közepest keres,ritkán ajánl magas profilt a doki.
Tul vagyok rajta csajok, ha jobban leszek jelentkezem. Puszi <3
Koszi😊 mikor lesz a nagy nap?
Gyomor bypass műtétem volt, ez nem gyomorgyűrű, hanem más megoldás, nem bántam meg, elhihetitek :) sokan úgy gondolják, hogy, ja, elvarrták a gyomrát, így könnyű fogyni, hogy nem bír sokat enni :) nem érdekelnek az ilyen vélemények szerencsére :) megmutattam a hasamat is Gáspárnak, azt mondta, hogy ezt nem kell megműteni, mert nagyon szerencsés vagyok, nagyon szépen visszahúzódott a bőr, nem kell plasztika :) viszont a melleimre azt mondta, hogy úgy megviselte őket a fogyás mintha két gyereket szoptattam volna már :( pedig nincs gyerekem :)
További ajánlott fórumok: