Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Azta, Te aztán nem vagy semmi :):):) Ha csak Téged olvasnálak eszembe sem jutna izgulni :)
Milyen izomlazítót szedsz? A dokid írta fel?
Ja ok. Ez akkor jó hír hogy nem ő volt. Hivd fel azert biztos ami biztos!
Remelem Révész doki ad. Anno nekem egyiknel se adtak.
Istenem, nagyon sajnálom, hogy ez történt :( Én meg szentségelek minden nap amikor a szurit kell beadni :/ Jópár ismerősömet műtötték és szintén nem kaptak vérhígítót. Ez borzasztó :(
Nagyon drukkolok hogy minden a legnagyobb rendben legyen Veled, ezek után már csak jó jöhet!!!!!
Szio!
Jol vagyok, ma még fajdalomcsillapitot sem vettem be.
Es eszre vettem, h nekem csak a fekvestol feszul a cicim. Mert amiota felkeltem es ülök, allok, semmi bajom. :)
Szerintem ne aggodj, ha lassan csinaltad es ovatosan, es nem emeltel nehezet, nem lehet baj belole.
Te mennyit jegelsz? Ugy ertem, mennyi idot? En napi 3x 3 percet. En is varom a szerdat nagyon.
Es aztan penteken megyek vissza. :)
Sajnálom ami veled történt.Abban igazad van hogy nem minden doki erőlteti a vérhígítót,pedig ártani ne ártunk vele ha beadjuk ,sőt akár életmentő lehet.
Remélem változik majd a helyzeted és nem kell egész életedben lemondani mindenről amit szeretsz.
Jobbulást kívánok neked.
Úristen ez nagyon komoly!!!
Hihetetlen mik megtörténnek! Megsúgod kinél voltál?
Melyik doki nem adott neked véralvadásgátlót?
Jobbulást kívánok neked! Annyira sajnálom,hogy ez történt :(
:*
En meg epp azt mondom, hogy ez sem jo.
Nem erzem a hataraimat es felek, hogy artok ovatlanul a ciciknek.
Jobb lenne, ha jobban fajt volna, vagy rosszabbul birnam es akkor tegnap nem porgok annyit, ma meg nem izgulnek, hogy emiatt lesznek rondak...
De en szulesek utan is igy voltam, mert aznap hazamehettunk (masnap reggel mostam, takaritottam, a ferjem baromi merges volt akkor is).
De ma mar nem csinalok semmit. Semmit!
Kedves lányok, fórumozók, műtét előtt állok!
Szeretném, ha meghallgatnátok a történetemet. 26 éves lány vagyok, mindig is adtam magamra, rendszeresen sportoltam és odafigyeltem az alakomra, de sajnos kis mellekkel áldott meg a természet, ezért úgy döntöttem, hogy plasztikai műtéttel korrigálok a hiányosságomon. Így végül július 15-én be is feküdtem az egyik budai magánklinikára, ahol megkaptam a hőn áhított ciciket. Természetes hatású melleket kértem, ami tökéletesen igazodott a testalkatomhoz, így egy kívülállónak fel sem tűnne, hogy nem az enyémek. :) Minden szép volt és jó, a hegem egyre szépült, betartottam az orvosi utasításokat, nem emeltem, nem rohantam, vigyáztam, pihentem is sokat, de közben amennyire lehet mozogtam is…amennyire lehetett, mert ugye elkezdett fájni a derekam. Nem is gondoltam semmi komolyra, biztosan becsípődött egy ideg, meg amúgy is pár nap múlva elmúlt a fájdalom. Aztán néha elöjött az érzet megint és újra elmúlt. 5 héttel a műtét után, mikor épp úton voltam hihetetlenül elkezdett fájni a derekem és mintha lefagytak volna a lábaim, úgy éreztem le kell üljek, de azonnal vagy ott elájulok. A fájdalom az ülés hatására sem csökkent, csak erősödött, de olyan szinten, hogy hányingerem lett és azt hittem elpusztulok, és amikor felálltam elsötétült minden, de még volt bennem annyi erő, hogy leüljek, így nem ájultam el. Anyukám segítségével eljutottam az SZTK-ig, de ott már tolókocsiban kellett tolni, majd megvizsgált a körzeti. Idegcsípődés mondta, majd felírt 2 fajta gyógyszert, meg egy krémet. 2 nap múlva azt vettem észre, hogy az egész jobb lábam bedagadt és nem bírok sétálni sem, így hívtam az ügyeletet, akik azonnal kihívták a dokit. Megállapította, hogy 99%, hogy trombózisom van és meg se mozduljak, amíg kiér a mentő, nehogy leszakadjon egy vérrög egészen fel a tüdőmig, vagy a szívemig. Feküdtem, de úgy éreztem, hogy szédülök a hír hallatán. Persze a helyzetemen tovább rontott, mikor a sofőr azt mondta, jobb ha meghalok, mintha felmegy az agyamba a rög és egy életre nyomorék leszek, akit pelenkázni kell… Ott akkor úgy éreztem, hogy megsemmisülök, és elkezdtem bőgni, mint egy kisgyerek. Végül bevittek a kórházba, végeláthatatlan vizsgálatok sora ért, folyamatosan vettek vérmintát, én meg csak azt kérdeztem, hogy túlélhetem-e? Az ultrahangon észrevették, hogy az ágyékomnál kezdődött a vérrög, aztán továbbküldtek CT-re, hogy pontosabban lássák, hogy mi a helyzet. Mindeközben folyamatosan kaptam a vérhigítót a hasamba reggel és este, vízhajtókat, káliumot és napi 4 vérhigító tablettát. Persze felállni szigorúan tilos volt ezért a kisebb-nagyobb dolgaimat is ágytálban kellett megoldani. :( 2 nap múlva újabb ultrahang és CT-vizsgálatra küldtek, és kiderült, hogy a helyzet rosszabb, mint gondolták… A trombus az ágyékomnál kezdődött, de elzárta az egész vénát a mellkasomban, így röntgenre küldtek, hogy megnézzék kaptam-e tüdőembóliát. Szerencsére nem, és másmilyen szövődmény sem alakult ki, habár már hetek óta ott volt a vérrög. Az orvosok már név szerint ismertek, érsebészekkel konzultáltak, és azt mondták, különös orvosi eset előtt állnak, mert nagyon nagy terjedelemben alakult ki a trombus. 2 hét után végre kijöhettem a kórházból, de egyenlőre még gyógyulnom kell. A jelen helyzetben úgy néz ki, hogy az életem végéig gyógyszeres kezelésre szorulok, bár ez legyen a legkisebb baj. Ja és a vérhígitó mellett egy speciális diétát is tartanom kell, így nem ehetek rengeteg zöldséget és gyümölcsöt, végülis pont azt nem, amiket szeretek. :/ Mint kiderült a plasztikai sebész nem adott vérhígitót a műtét után, ami kellett volna, hogy ne alakuljon ki a trombózis, persze lehet, hogy a genetika is a bűnös. Én nem akarok senkit se megijeszteni, csak le akartam írni, hogy sajnos ilyen is van és ezt nem nagyon közlik a műtét előtt, így mindenki kétszer gondolja át, mire belevág, mert nekem eszembe sem jutott, hogy velem ilyen is történhet. Sajnos nem én voltam az első ilyen eset az orvosok szerint.. Köszönöm, hogy meghallgattatok, ha bármilyen kérdésetek van írjatok nyugodtan! :)
Hogy erzed magad?
Alvas jobban megy?
Nekem igen, mar tegnap reggelre sem fajt a derekam.
Viszont tegnap picit tulporogtem magam... Mult ejjel indult vissza a ferjem a gyerekekkel Londonba (autoval).
Tegnap igy el kellett pakolnom 3 borondnyi cuccot. 2 kilonal nehezebbet nem emeltem, de orakon at pakoltsm, majd bevasarolni mentunk. Ott sem emeltem. Azutan legyartottam kb 30 szendvicset, meg osszeraktam a kajas pakkot.
Konkretan akkor sem emeltem.
De mire vegeztem ugy befeszult a mellizmom, hogy komolyan megijedtem.
Egybol fekves+jegeles+ izomlazito, igy kb egy ora mulva jobb volt.
Remelem nem lesz gaz...
Ma reggel arra ebredtem, h az oldalamon alszom nagyjabol. Nem sokat lehettem ugy, mert elotte fel oraval meg telefonaltam.
Mar varom a szerdat, megneznem a ciciket is es normalisan akarok aludni...
A bugyi dolog erdekes, rajtam is volt bugyi mutet alatt.
Mutet utan pizsama nem, feleslegesnek ereztem.
A kontosbe masnap reggel mosakodas utan belebujtam, mielott a doki jott. Felesleges volt, befutott a szobaba es azzal kezdte, hogy vegyem is le a csokivetelhez.
Szoval en nem vinnek legkozelebb.
Egy elol gombos hosszabb ing jol johet alvashoz, ha valaki fazos, vagy nem szeret bugyiban, melltartoban aludni.
Hogyhogy nem lehet bugyit hordani a mütet alatt? :O
A naptaram szerint pont a mütet napjan fog megjönni. Valoszinü, hogy addig 1-2 nappal meg elörebb jön a mensim. Akkor ezek szerint betet kilöve? Egyaltalan, vajon nem veszelyes a tampon mütet alatt? Csak a bakterium szaporulat miatt...
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Vittem magammal elől gombolós hálóinget, köntöst, ahogyan azt mondták, de semmi hasznukat nem vettem. Csak bugyi és a sportmelltartó volt rajtam egészen addig, amíg haza nem engedtek. Este még felkeltem wc-re és fogat mosni, de mosakodni már csak itthon volt kedvem.
Műtét óta a kardigánokat részesítem előnyben, ezeket tudom könnyen felvenni :)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok