Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Jaj de jó Neked!!! Hogy túl vagy a műtéten és ilyen jól viseled!! :):):) Szívből gratulálok!!! :):)
Bekkukkanthatok a naplódba?
Szia!
Nem lehet okod panaszra, te is nagyon jol birtad szerintem, ugyesek voltunk. :)
En egesz jol vagyok, nem igazan faj, inkabb a varratot erzem, hogy huzodik a bal oldalon. Delutan en is lepihentem, de nem aludtam, tartogatom ejszakara.
SZerintem lefekves elott en is veszek be fajdalomcsillapitot a biztonsag kedveert. Csak a haton alvastol felek, az elobb filmnezes kozben lenduletbol oldalra fordultam. Remelem alvas kozben nem fogok...
Igazabol nekem mehetnekem van, szerintem kimegyek egyet setalni, csak azt nem tudom, hogy mit vegyek fel. Csak nyari ruhakat hoztam Magyarorszagra es kb mindenbol kilatszik ez a gyonyoruseges melltarto, amit kaptam. :D
Szia!
Na, hogy vagy?
Nekem picit rosszabb, mint tegnap. Gondolom te jol birod!
Kemeny csaj vagy! ;)
Delutan sikerult aludnom egy jot.
De rossz volt felkelni. Vettem is be egy fajdalomcsillapitot.
Remelem nem jon be az, amit a doki mondott a fajdalomrol. :)
Sziasztok!
Nekem kedden volt a mellnagyobbító műtétem. Azt mondta a doki, hogy 2 hétig, azaz varratszedésig ne vezessek. Én egész jól viseltem a műtétet, mert az első perctől kezdve egyedül csinálok mindent, de betartom az utasításait :)
Kopp-kopp!
En hétfőn megyek konzira a doktor úrhoz! Nagyon várom, h en is eljussak idáig!
Vigyázz magadra;))
Sziasztok:)
Érdeklődnék, hogy van-e köztetek olyan aki, államilag támogatott mellnagyobbítást szeretne/volt neki.
Várom a tapasztalatokat
Köszi!
Koszonom a jeleket es a jokivansagokat! :)
Mar itthon vagyok es meg mindig jol erzem magam.
Ejszaka nem aludtunk tul sokat, de osszessegeben szerintem nagyon kol viselkedtunk. Az elso pisileshez kertunk segitseget, azutan onellatoak voltunk.
Meg nem erzem most, h igazan fajna, remelem nem is fog.
Reggel megkukucskaltam a csokivetelnel, tuti hogy nem lesznek mintadarabok, mert a szeles mellkasomnak koszonhetoen joooo nagy tavolsag van a ketto kozott, de az eredeti kozott is volt regen is.
Legalabb mar van cicim!
Egethetem el a "2 sizes bigger" melltartoimat! :)
Szia! Kopogtattam én is.:)
Köszi, ha beengedsz!
Szupi, remélem, nem lesz semmi ettől komolyabb! :)
Várjuk a tapasztalatod, képeket! :)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok