Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Na most lehet engem is szapulni de 3x írtam ki s forumra, hogy akinek nincs naploja csak akkor engedem be az enyémbe, ha ír pár sort. Innentől fogva mindenkit elutasítok akki ennyivel nem képes megtisztelni. Adatlapomra is kiirtam!
Lehet szidni. Nem érdekel.
Ha nem mindennapi akkor is ijesztő! Főleg, hogy az elején minden szépen alakult, aztán meg ez történt!!! Nagyon sajnálom!
Egyébként köszi, hogy beengedtél! :)
Szia.
Én is Így ki voltam akadva rajta. Mind a két cicimen a tapasz szélén volt 1-1 és ahogy megpiszkáltam ki is szakadt. 😞
Szia!Én a 10. nap tudtam oldalt aludni.Addig én is szenvedtem a hanyatt fekvéstől! :(
De oldalt sem tudok sokáig megmaradni.Még nem igazán kényelmes.
A 2. kontroll után, ha már tényleg nem birod, de nagyon óvatosan!
Én is vágyom rá, de így picivel több, mint 2 hetesen várok még vele. :)
Csajok, mikor feküdtetek először oldalt?
Egyszerűen nem tudok már háton aludni :)
Szia!
Orulok, remelem, hpgy hamarosan meg lesz oldva a problemad!
Mikor voltal nala? En ma reggel 10 elott.
Lányok,mielőtt többen megrémültök az esetemtől és Gáspár dokitól,el kell hogy mondjam,hogy velem a mai kontrollon hihehetlenül korrekt volt,és próbál segíteni rajtam! Nem pattintott le meg semmi.
A további események a cicimmel kapcsolatban már csak rajtam múlik,nem rajta.
Nemtudok rá rosszat mondani :) És egyébként nem mindennapi az esetem ezt ő is megmondta.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok