Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Nagyon jól áll és szép :))
Gratulálok hozzájuk :D
Bár már én is túl lennék rajta, de még juj,de messze van, próbálok nem gondolni rá, hogy teljen az idő,de sajnos mindennap tükörbe kell nézni :D
Kopogtam;)))
Ha lesz egy kis idom en is elindítom a naplómat!
Szia!
Elvileg november 11 de ma kell SMS- t küldenem, h akkor fix mert ki kellett számolnom a naptárban dolgokat, ott nem akartam húzni ezzel az időt! Te mikorra vagy elojegyezve?
Iana03 mekkorát mondott neked Te is nov 11-re kaptál időpontot?
Szia! :)
Beszéltetek meg időpontot? :) Nekem november közepén lesz a műtétem, vadászom a csajokat hátha valakivel együtt lennék! :P
Sziasztok csajok!
Tegnap voltam voltam konzin G.L.- nel, nem egyszerű a doktor úr:)))! Kaptam házi feladatot, mivel picit bizonytalan voltam abban mit szeretnek, írjanak olyan cicisek akiknek Nagor 300 közepes profilja vagy 360-suk van (ezt nem tudom milyen profil) megnéznék néhányat:)))!
Előre is köszönöm, egyébként mar csak november közepére van műtéti időpont, akit érdekel!
Nekem volt három éve epekő űtétem és nem kaptam utána vérhigítót. Pedig anyunak volt már trombózisa. Nem lett semmi bajom szerencsére. Mikor ennek utánakérdeztem kórházban dolgozó rokonomtól, azt mondta, hogy minden kórháznak megvan a protokollja, ami előírja azt is mit adnak milyen műtét után. Az Uzsoki kórházban nem adnak epeműtét után máshol meg igen... A férjemet is ott műtötték sérvvel, ő sem kapott. Szóval nehéz ezen az egészen eligazodni...
Az biztos, hogy a jövőheti konzin kifaggatom erről az orvosomat!!!
Neked meg mielőbbi jobbulást kívánok!!! És azt, hogy továbbra is maradj ilyen pozitív gondolkodású és erős!!!
Juj de izgi;)))
Szorítok neked!!!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok