Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Mindenkit beengedtem;)))
Igen volt olyan Gasparos lány aki kirakott, végülis az Ő naplója azt enged be es rak ki, akit akar, tudomásul vettem!!!
Sziasztok!
A második felvonásra készülök mellnagyobbításból. :) Keresek olyan lányokat, akiknek anatómiai (csepp) formájú implantátum lett behelyezve. Tapasztalatokat gyűjtenék arról az oldalról. Nekem jelenleg kerek van. Nagyon megköszönném, ha priviben rámírnátok. Köszi Krinyca
Sziasztok!:)
Nagyon nagyon sok hozzaszolast elolvastam mar :) oktober 1.-en lesz a mutet Revesz Zsoltnal,425cc. Valakit nem mutenek ugyanekkor?:) Tapasztalataitok vannak Revesz dr urnal?(felepules,mutet utani idoszak)
Szia.
Jelentkezem:)
Megszületett az en naplóm is a konzi utani első bejegyzesekkel, akit esetleg érdekel:)))
Ezúton köszönöm mindenkinek aki napló nélkül is beengedett a sajátjába (es annak is aki kirakott;)))
Januárra tervezed a műtéted? Kihez/kikhez mész konzultációra? Vagy esetleg már van orvosod?
Ne aggódj, volt az az idő, amikor még mi is csak álmodoztunk a szép cicikről. ;)
Én alapvetően pozitív vagyok, és már alig várom a műtétet! :) Még 5 hét...
Semmiképp sem szeretném a rosszat bevonzani, és nagyon fel tud dobni, ha elégedett csajszikkal találkozok! :)
Szia Nyuszindi! Köszönöm és örülök, hogy tetszik a naplóm. :) Remélem sok lánynak segít. Tény, ami tény, hogy vannak elrontott cicik, és jó ezzel tisztában lenni. DE, szerencsére több az elégedett cicis. Érdemes körültekintőnek lenni műtét előtt, bár vannak egyedi esetek.
Csak pozitívan, nem szabad bevonzani a rosszat! ;)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok