Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Használd a keresőt, többeket is
Bejegyzés a 2. napról a naplómban! Lányok, aki szeretné olvasni a naplómat, azért egy pár sort eresszen meg, ha már naplója egyáltalán nincs... Köszi!
A BIODERMA cicabio SPF50+ krém kifejezetten hegekre való 50 faktoros védelemmel.
Debrecenben dr.Gáspár müt ha jól emlékszem LottiNettyét ott csinálta!
Sziasztok.
As lenne a kerdesem akinek felvarrasal egyutt tortent a nagyobbitas,mennyi ideig celszeru kenni a hegeket Èn Marc 6an estem tul a muteten kb egy honapja kenem korom viraggal.
Kelo cote gel 30 faktoros
Igazgatsd kozep fele a ciciket. Nekem kompresszisom volt panttal ezek jol osszetartottak a cickoim.
Nagyon sokat fog alakulni neked is,bar kifelé nézelödnek az enyémek is 4 hetesen..a fajdalom kinek mikor mulik,nekem most kezd helyre allni,masnak egy ket het alatt..
Enis videki vagyok , nekem legkozelebb pecs van de sajnos itt nagyon elfogultak napra forognak a dokik :( enis pesten keresgelek 1 napot barhol kibirok :) nekem eddig bognar doki arban a legjobb es e-mailen is beszlgettem vele es egyenlore nagyon rendes , bar en meg gyujtogetek de jo itt lenni sok hasznos dolgot megtudtam :)
Sziasztok! Új vagyok még itt, egyelőre még csak az elhatározás van meg bennem, hogy megnagyobbíttatom a cicijeimet, ehhez szeretnék infókat gyűjteni :)
Az első felmerült kérdésem, hogy van-e itt valaki, akinek van tapasztalata, vagy bármi információja vidéki plasztikai sebészről? Miskolc, Eger, esetleg Debrecen ami érdekelne. Vagy inkább csak Budapesten érdemes keresgetni? :)
Sziasztok! Műtött is valakit Dr. Pataki Gergely, vagy Krasznai Zsolt? Ha igen, kérhetek róla véleményt?
Szia! En most megyek majd stranra eloszor a mutetem ota, 6 het betoltese elott 3 nappal, de engedte a dokim. Nekem nem mondta, hogy kenjem le, csak hogy tapasszam le a heget es ugye ra a bikini, ugy akar vizbe is mehetek. Bar en nem hiszem, hogy vizbe beteszem oket, csak hogy a naptol ugye vedeni kell. En vettem gyogyszertarban tapaszokat, de nem hiszem, hogy vizallo. Viszont valaki nekem is ajanlott itt egy atlatszo tapaszt, talan mefilm a neve es az vizallo is :)
Volt már kérdés sokszor de nem találom. Strandon,szoliba mivel véditek a heget? Van olyan ami uv szűrős?Vagy lekenitek alatta? Vízálló tapaszt szeretnék mindenképp,jó lenne olyan ami átlátszó...
A szegycsontomnál ugyanezt éreztem. Visszatapadt. Most tapogattam. :D Nem tudom, hogy mikor, hat hetes vagyok.
Sziasztok!
Ma vagyok egy hetes, tegnap szemügyre vettem a ciciket.
A két mellbimbóm a középvonaltól picit kijjebb van-mintha az egész cici picit kifelé fordulna, és a két mellem között a szegycsontom érzékeny, olyan mintha be lenne még dagadva, vagy mintha a bőr még nem simult volna vissza(-nem tudom jobban megfogalmazni, bocsi, ha furán hangzik)
Ez fog változni?
Emlékszem, hogy valahol olvastam a bimbókról, csak nem tudom, hogy mit...
Kopogtattam megint naplokba :) koszi ha beengedtek
Reveszes csajokat keresek, akiknek felvarrasa is volt.
Koszii :) Konzin majd kiderul o hogyan all a cicimhez :D marmint akar-e varrni stb :) A naplomba toltottem fel kepeket ujra az alomcicikrol :)
Képek a naplómban. Nem!!!! Most nem vásárolok melltartót hónapokig! :D
6. napos képek a naplómba.
A hegekről is-bimbó körüli metszés, (impantátum+felvarrás)
Köszönöm a választ! :) megnézem a naplót :)
Ja felvarrassal nemtudom..
Túl vagyok rajta!!! Eddig minden ok. Köszönöm a sok biztatást! Bejegyzés a naplómban!
További ajánlott fórumok: