Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia, szerintem ez nagyon változo mindenkinél :) nekem 5-6. hét körül indultak el anno. A két tégla érzés meg még reggelenként néha mindig van 3 honaposan is :)
Csajok, elsosorban akiket Revesz doki mutott! Lehet, h most teljesen hulyenem fogtok nezni :D En szeretnem hozza menni konzira ugyebar...neztem hol rendel es azaz Istvan korhaz. Tenylegesen ott kerul sor a mutetre is? Van a korhaznak privat resze? :/ Nem rosszbol, csak a "kozkorhazakkal" nem keves bajom van... higenia (eü-s ismeros mondta, ne tudjuk meg mennyi a tenyleges husevo virustol meghalo ember), a noverek merhetetlenul lekezelo hozzaallasa (amit valahol megertek ugye, de ha kifizet az ember kozel egy milliot, nem szeretne, ha labtorlonek hasznalnak...). Ezzel kapcsolatban tudnatok nekem felvilagositast adni? (Az ekezetekert bocsi)
nekem is az 5. nap volt a mélypont, pedig én végig pihentem és ki voltam szolgálva. :( próbálj jobban figyelni magadra, mert látod, hogy a tested jelez. A jégzselé nagy barátom... tegnap (7. nap) estére nekem is bedurrantak, pedig csak itthon járkáltam.
Szia. Kopogj hozzám. Most tettem fel képeket. :)
Engem is csütörtökön műtöttek, tök jól voltam, vagyok. Mégis estére úgy bekeményednek, feszítenek, fokozódik az izomláz érzés, hogy az csak na...
Nem emelem a karjaimat, igyekszem pihenni, de azét sétálgatok napközben.
Úgyhogy én is kíváncsi vagyok, mit mondanak a tapasztaltabb lányok...
Lányok, mikor kezd múlni a "két tégla van a melleimbe" érzés?
És mikor kezd le ereszkedni az implant?
Csütörtökön lesznek 1 hetesek az ikrek, és most is olyan kemények, hogy a pingponglabda visszapattanna róluk.
Hordom a szorítópántot, de nem látom, hogy elindultak volna lefelé. Még mindég a nyakamba vannak.
Tudom, hogy több hét-hónap, ameddig a helyükre vándorolnak, de mégis, mikor "indulnak" el?
Csajok!Miért nem tudok a Naplómhoz fűzött megjegyzésekre válaszolni?Addig is köszönet Mindenkinek a kedves szavakért!
Csajok!Segítség kellene!Csüt.ön operáltak,akkor és pénteken nagyon jól voltam, max este cataflam.Szombaton én hülye a Duna Plazaban mászkáltam 1 órát(iphone töltőt kellett vennem), majd 270 km autó,de nem volt gáz.Akkor estére éreztem először fájdalmat...Reggelre ha megpihenek jó, de naponta azért csak lemegyek a boltba,ellátom magam, de délután le kell pihennem, estére meg úgy érzem,mintha 2 kökemény nehéz követ cipelnék.Ez normális?Most helyezkedik az implantátum?Ma felhívom az asszisztenst mert pénteken lesz kontroll, hogy ez igy norm.e.....persze tudom 5.nap reggele van,de mások már tök jól vannak....lehet nekem is pihennem kellett volna a 2.nap....dehát olyan jól voltam....Remélem nem csúszott el, s semmi baj nem lesz:-(Mert szépnek látom,de ugyebár a melltartót nem vehetem még le....
Tecuko cickoja a legeslegszebbbbbb...
Tiszike cicijét nézd meg, neki olyan a felvarrása, hogy elájulsz! :)
Szia, engem Csőre doktor fog aug. közepén műteni, láttam munkáit nagyon szépen dolgozik. Csak ajánlani tudom.
Olvasgass, beengedtelek. :)
Lehet, nem marad mas megoldas, csak a felvarras.. :( felek tole, h osszekaszaboljak a cicimet :(
Van itt valaki, akinek szep lett a felvarrasa? A mellbimbo koruli hegektol felek a legjobban...
Kopogtattam tobb napliba is :) koszi, ha beengedtek :)
6 hetes képek a naplómban. Végre. :D
Csajok, mit is irtatok, felvarrasban ki a legjobb?
hű, engem is ő műt elvileg augusztus elején (vagy szeptember elején, még képlékeny), ráadásul hasplasztikával együtt lesz...nagyon kíváncsi leszek majd a tapasztalataidra!!:-)
Doki azt mondta, hogy pl ezért is jó a poliuretán impli, mert igaz, h keményebb, mint a sima, viszont pont emiatt nem is gyűrödik. Szóval én azt gondolnám, h implit lehet ehhez mérten választani, mást nem hiszem h lehet tenni.
2 hetes leszek szerdán, de a folyekony szappan meg nem a barátom :D
Én nem mertem volna kockáztatni a laptopot. Azért annak van súlya.
Szia..hat a kilincslenyomas es folyekony szappan adagolo lenyomasa jo par napig kinlodas volt,legalabbis nekem..en problemasabb eset vagyok:-)
Hat en ezeket azert nem gond nélkül végeztem, hanem lassan, ket kézzel, nagy óvatossággal, de szerintem érezni fogod majd :)
Sziasztok! Hialuronsavas mellnagyobbitasa volt mar itt valakinek? Minden tapasztalat es velemeny erdekelne, orvossal egyutt.
Dr. Lévay Bernadett műt július13-án.
További ajánlott fórumok: