Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Csajok most olvasom egy naplóban,hogy a mütéti táblázat nincs frissítve.
Az adminoknak el lehet küldeni a mütét idejét/típusát/doki nevét,így az újak könnyebben tudnak nézelődni!
"Az implantátum héjánakmegbomlása miatt bekövetkező repedés esetén."
De pénteken leszek otthon, akkor bemásolom az egész tájékoztatót
Mivel ez koheziv gél állagú, sosem fog kifolyni belőle semmi.
Az elmozdulásra, hullámosodásra,capsularis conrtacturára miért is kellene garanciát vállalnia?? Ezek nem az implantátum "meghibásodása" miatt alakulnak ki.
Ezek mind olyan szövődmények, amiket számos tényező(alkat,genetika, szövetek gyógyulási hajlama,izomzat állapota, orvosi utasítások nem betartása,egyéb kísérő betegségek,stb...)okozhat.
Szóval én inkább az ORVOSOM-ban bízom,mint a mellimplantátumokat GYÁRTÓ cégben.
Érdemes azért tájékozódni anno ki dolgozott PIP-el, Cereform-mal....ezek kb olyan 80.000 forintos tétel volt....ez olyan mint manapság a Trabant kategória...
És ezzel senkit nem szeretnék megbántani, de NAGYON fontos az ORVOSVÁLASZTÁS.
S akinek nem kell reklám és képek, mégis tele a naptára és akkor sem tud 3 hónapon belül berakni,ha szeretne,az nem biztos hogy rossz orvos:-)SŐT!!!!
Nos:Ha megnézed az implantátumodról:
ALLERGAN legfőbb minősítései:
FDA engedély ( a McGhan típusú implantátumokra)
Garancia
Szakadás: esetére élethosszig tartó cseregaranciát vállal. (Autóbaleset vagy egyéb mechanikus sérülésre nem vonatkozik a garancia)
Kapszuláris kontraktúra: nem vállal garanciát, csak a CONFIDENCEPLUS® Premier Warranty (+200$) keretében 10 évet.
Elmozdulás, hullámosodás: nem vállal garanciát.
Kérdezem én:akkor MIRE is VÁLLAL garanciát?Bár lehet én nem értem
És szerinted és a jogutód nélkül megszünő PIP francia cégtől mit kaptam volna....
Maradjunk annyiban sohasem lehet tudni, a jövőben melyik implantátumot hívják vissza...A PIP után ha jól emlékszem a Cereform nevezetűt....megjegyzem:arra is életre szóló garancia volt...
De ha van esetleg tudomásotok olyan Valakiről,akinek a Gyártó biztosított volna új implantátumot, akkor szóljatok:-)Hozzáteszem azért írtam az orvoson múlik, mert ha gondod lesz, akkor mire Te eléred a gyártó céget, s ,beazonosítanak és hajlandóak meghallgatni,mire kifaggatnak arról ki,melyik Klinikán tette be,milyen műtéti eljárással, addig eltelik pár hónap:-)
A fotók szerintem nem mérvadóak,mert pl.Traub doki és Krasznai és Gáspár Levente is a testarányt nézi és egyik sem csinál lufit vagy olyat ami kontúros és messzíről látszik nem eredeti.Olyat egyik sem ad ki a kezéből. A galériában találsz pár képet Traub Doki munkáiról, ha jól emlékszem:femmeblonde-t a nickneve akit műtött ,de nézek párat.
Ha nagy ciciket akarsz akkor Révész a befutó,de számolj a gravitációval....Pap doktor munkáit nem ismerem
Sziasztok!
Ezer éve nem voltam a hoxan,de most újra itt.
Olbasgatlak benneteket,már amennyi időm van.Most kezdtem el.Ciciken gondolkodom én is....Mindig kövér voltam.Most sikerült leadnom 36 kg-ot.Nyilván a mellem volt az,ami először eltűnt.
Mashol is gáz a bőröm,de melleim....pfff...
Tanácsot szeretnék kérni,ki melyik orvossal csináltatta meg a műtétet,ill.hogy sikerült?
Szép napot Nektek! ;)
Megy a drukk
Örömteli szépülést!
Lànyok! Köszönöm mindenkinek a bizalmat , hogy beengedett a naplojaba !! Ugy h sajat naplot nem inditottam , de szerintem nem is fogok :)
Nagyon sokat segitett mindenkinek a tapasztalata :)
Holnap fognak műteni , Pap Péter, 485cc vel , A/B melltartomeretem van , es 164cm 58kg vagyok :)) szurkoljatok
Sziasztok! Penteken volt a konzultaciom Krasznai doktor urnal.Ami hozott egy kis meglepetest szamomra!
Hetfon lesz a mutetem.Drukkoljatok lanyok!
Uj bejegyzes a naplomban.
Maximálisan. 😊
Nagyon profi.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok