Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Talán helyezkedik az impli? Nem tudom, de nekem meg a jobb oldali cici felsö, külsö része kezdett fájdogálni szintén három honaposan. olyan mint az izomláz.
Szerintetek mitől lehet hogy majdnem 3 hónaposan elkezdett fájdogálni az egyik cicim alja a belső részen?? :/ Ha hajolok vagy ha úgy nyúlok hogy kicsit feszül.
Én ma vagyok egy hetes és én is szinte ülve alszom. Nekem az sokat segít, hogy két oldalra a könyököm alá is teszek 1-1 kispárnát, így nem lógnak a karjaim, tehermentesítve a mellkasomat.
Nálam, ugyan nem csak ez döntött, hogy végül nem mellette döntöttem, de be kell valljam, hogy ez is szempont volt. Egyrészt 120000-rel drágább volt az ára mint a csilivili magánklinika és ráadásul utána még a közkórház légkörben is műt?! Persze csak egy éjszaka...ettől függetlenül még neked, lehet, hogy ő lesz az igazi. :)
Nálam bent vagy,most én kopogtam :D
Én is tarottam tőle. Anyu mondta is, hogy jaj hát nincs túl jó híre ennek a kórháznak, biztos hogy akarom?
Aztán elmentem egy konzira, teljesen kulturált, nem egy lepukkant. Szerintem fel is van újítva. Itt ezen a plasztikai osztályon szerintem csak Révész van, és gondolom figyel erre. Nem egy 5*-s szálloda, vagy egy rózsadombi magán klinika, de egyáltalán nem vészes. Ne ez legyen a döntő :)
Lányok, kopogtam azokba a naplókba, akik nálam is bent vannak.
Sziasztok!
Okvasgatok pár naplót és látom hogy pár lány műtét után olyan mint akit osszevertek, kék zöld foltok mindenhol. Van akinek meg semmi? Ez orvos függő vagy implant mértékétől van? Vagy tényleg mitől?
Köszönöm aranyosak vagytok. Én is meglepődtem de nem kaptam izomlazítót. Most szombaton megyek varratszedésre ha addig egy picit sen alakul akkor megkérem a dokit írjon. Amúgy egész nap vagy ülök vagy sétálgatok. Van egy 5 és fél éves kisfiam. Igazából mióta a kórházból hazajöttem nem feküdtem mert abból a helyzetből felébredni brutál rossz. Köszönöm mindnekinek a választ.
izomlazítót nem kaptál otthonra? az sokat segít.
Révészes lány vagyok. Ő nem ajánja a maszírozást így én nem is maszítrozom őket, helyette volt leszoríto tapaszom, a naplómban van kép róla.
Hát ha nagyobb implit nem szeretnél akkor szerintem kell a felvarrás de rzt csak egy doki tudná biztosan megmondani... A jobbos tényleg elég furán néz ki. De látszik hogy eredetileg gyönyörűek voltak.
Én aktivitást nézek milyen témákhoz szólt eddig hozzá. Ennyi... azt hiszem ez egy laza hozzáállás
Ezen a ràsegítésen a maszírozást érted? Vagy mást is?
A folyosó egyik felén van a konzultáció a másik felében a kórtermek és maga a műtő. Itt azért nem teljesen ugyan az a helyzet szerintm mint úgy általában a közkórházakban...nekem a tisztasággal semmi bajom nem volt. A nővérek meg kifelyezetten tüneményesek voltak.
A puhulás teljesen egyéni folyamat van akinél pár hetesen vajpuha van akinél 2 hónaposan indul be és van olyan is akonek dosem lesz igazán vajpuha.
Hat ez van...
Csajok, tettem fel fotot a mostani allapotrol. 18 kilot hiztam es fogytam a mutet ota (beszart a pajzsmirigyem), ez elegge megviselte a ciciket.
A bal oldali nem tetszik, de amugy nincs vele gond. A jobb oldali tetszik, viszont olyan erzes, mintha kiszakadt volna az impli. Ezt az mr nem igazolta 100%-osan.
Mi a velemenyetek? Kell felvarras, vagy nem?
Az a gondom, h nagyobbat semmikepp bem akarok...
3 hónapig minden féle fajta fájdalom normális és kell is, a gyógyulási folyamat része.
Nekem kb 6-7hét után kezdtek elindulni (azaz csak a jobb elsőnek majd kis rásegítéssel követte a bal is)
Én is nagyon kipárnázva aludtam, a feszülés jobb lesz kb 2 hét után szerintem. Ovatosan sétálgass sokat, nekem az rengeteget segitett, hogy nem egész nap feküdtem :)
A nehéz felkelés is természetes.
Egyre jobb lesz, majd meglátod ;)
Én megnézem,hogy milyen hozzászólásai vannak milyen témákhoz,vagy van-e naplója,ha semmi akkor max egy privát üzenetben egy kérdés,hogy miért jelentkezett.... szerintem ez etikett,hogy írok pár sort ha nem vagyok aktív a fórumon.Mondjuk ezzel sem lehet teljesen kiszűrni a kukkolókat....van köztük igen cserfes is :D
Szerintem ez attól is függ hogy viseled,mit mondanak a klinikán. Míg a barátnőmnek pohárba öntögették a vizet hogy igyon,nekem csak meglazították a kupakot,hogy tudjak önteni magamnak,nekem nem volt ezzel gondom.Amiket felsoroltál egyikkel sem volt gondom,laptopot mondjuk nem használok.A csap nálunk pedig nem tekerős,így ebben sem tudok nyilatkozni
Lanyok en csak olyat engedek be akirol olvastam mar, vagy van legalabb bemutatkozasa vagy naploja. Akirol semmi info nincs azt sajnos ezen az alapon, hogy szurjem a kukkolokat nem szivesen engednem be :(
Koszonom, ha beengedtek, kopogtattsm megint sok helyre 😘
Na erre én is kíváncsi lennék, mert én is teljesen újként indítottam a naplómat,,,,,,,aztán aki kérte, beengedtem....pff
Na csak írok egy naplót.
A tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy szűritek, hogy kukkolók ne kerüljenek be?
Még eléggé az elején tartok, de igyekszem beérni magamat :)
Köszönöm szépen!Jégzselé is van:-)
Sziasztok. Én mág új vagyok itt. Holnap lesz egy hete, hogy műtöttek. Nekem az lenne a kérdésem, hogy az alváson hogyan tudok könnyiteni. Lassan szinte ülve alszom kipárnázva magam alatt, de igy is alig tudok. Napközben már nagyjából jó de az alvásnál rettenetesen feszül, húzódik. Rossz a hátam is közben ugye ez természetes. Reggel illetve hajnalban alig birok felkelni annyita feszít. Azt is probáltam hogy fekve aludni de akkor is ugyanilyen. Ez kb meddig tart ez a nagy feszülés? Nekem az sem gond ha ülve alszom csak ez az érzés csillapodna. Mert igy már rendesen tartol az éjszakától.
További ajánlott fórumok: