Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Van olyan méretparás lány, aki hozzám hasonlóan attól fél, hogy túl nagy lesz a cici, de aztán mégis jó lett?
Kopognék :))
Jó reggelt Lányok!
Tegnap egy hetes kontrollon voltam,képek a naplómban.Utazás oda-vissza:2 X 270 km.Semmi gond nem volt.Orvosomra 5 percet sem kellett várni,pontos volt és preciz. Ímádom a humorát, s az asszisztenciája fantasztikus.Kávé, tea, bármi amit kérsz....ÁÁÁÁÁ, dobogott a szívem ezerrel amikor kibontottuk a melltartót.Épp olyan,amit megbeszéltünk:természetes, és arányos a testalkatomhoz.
Ki műtött?
Bimbóudvari metszés is volt, vagyis ott tette be a doki az impliket?
Nekem ugyan nem kisebbítették a mellbimbómat, de bimbó körüli metszésből csinálták a felvarrást, és onnan tették be az implantot.
A naplómba vannak képek a hegről(6.napos), ha érdekel, kopogj ;)
Sziasztok lányok!
Közkívánatra ruhátlan, de gömbölyded képek a naplómban. 😊
Ahogy nézem a képeket és a naplókat, egyre jobban bele élem magam a műtétbe :)
Az lenne a kérdésem hogy van itt olyan aki mellbimbó korrekción esett át? Szeretném az átmérőjét kisebbíteni, de attól félek hogy feltűnő kerek heg lenne a helyén. Vagy szerintetek ezt nem is lehet úgy hogy ne látszódjon a heg?
Bizony, bizony!
Én 1.350 km-t utaztam haza érte. 4x
De megérte!😗
400 km-ről megyek, odafelé busszal...7 órás út lesz.
Először én is a közelben akartam maradni, de ez egy egész életre szól...
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok