Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok.
Pont egy hete (19-én) volt mellfelvarrásom implant(polytech, 400cc medium high profile) beültetéssel.
Keresgéltem, olvasgattam vissza de nem igazán találtam olyan napló írót aki egyszerre esett át a két beavatkozáson.
Nehéz heten vagyok túl, lenne pár kérdésem(nem orvosi szempontból) kérlek ha tudtok segítsetek. :)) köszi
Kopogtam :)
Köszi, ha beengedsz.
De segít persze;)
Nézz körül a galériákban/naplókban milyen cici tetszik,aztán nézd meg az orvost,aki készítette.
Olvass utána rendesen:)
Aha értem, köszi <3
A mobilját ő kezeli vagy az asszisztense és előbb vele beszéltél?... (tisztára olyan lettem mint egy kisgyerek és nem mint egy felnőtt nő...) :D
Hát még nem s.o.s,de ősszel több a mütét.
Én ápr végén voltam konzin,júli végén lesz a mütét.
A köztes idöben...hát a közelebbi mütétes páciensekkel foglalkoznak.
De ha jönne valaki juli végén konzira vagy aug elején akár össze is futhatunk ott :)
Hívd 😍
Én is ősszel szeretném, szerintem október és már beszéltem vele.
Júliban vagy augusztusban szeretnék személyesen is beszélni 😊
Sziasztok!
Kicsit bátorítsatok, fel kéne hívnom Kovács dokit...ősszel szeretném a műtétet. Hívjam már most?...
12 hetes kontroll részletei a naplómban.
Ugyanitt. Babukaa-n kívül kinek van még 485 extra magas kerek implantja? 😍
Ez igy nem feltetlenul igaz.
Az en implimnel a gyartotol kaptam meg potai uton a papirokat sorszammal datummal muto orvos ey az en adataimmal magyar nyelvu leirattal. Tehat sorszam alapjan barmikor elohivhato minden adat.
Szakadasra es ha jol emlekszem elmozdulasra is (pu..elvileg nem mozdolhat el)elethossz tokzsugorra 10 ev gari.
Sziasztok!
Eddig csak nezelődtem a fórumon de mostanra megerett az elhatàrozàs. Elmúltam 40, tavaly megcsinàltattam a szemhèjamat de most a cicik vannak soron. Igazàból nincs rossz cicim csak kicsi. 75B a mèretem168 cm vagyok ès57kg, szeretnèk nagyobbakat. Első megèrzèsre 3 doki között vacillàlok Krasznai, Gàspàr ès Rèvèsz. Ha ezek közül valakit őkműtöttek ès hasonló paramėterekkel rendelkeznek mint ėn megköszönnèm ha kopoghatnèk a naplójukba.
Teljesen egyetértek :)
Bízzunk benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz :)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok