Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Az arányok nagyon fontosak szerintem az implantátum választásánál és természetesen az alkati adottságok. Alkati adottság meghatározza a formát (csepp vagy kerek) illetve az impl.magasságát. Sok orvos csepp alakúval nem szivesen dolgozik,mert nagyobb precizitást igényel.Mint irtam a naplómban, irreális elvárásaim nekem soha nem lesznek,mert hiába szeretném hogy összeérjen a két mellem, ha csontos a mellkasom. Vagy hiába akarok nagy implantáumot, ha keskeny a mellkasom....Tudom van pár orvos,aki nyugodt szívvel beteszi a jó nagyot, igaz hogy a széle már a a hónaljtól jóval oldaltabb van, ami szerintem esztétikailag ronda.Arról ne is beszéljek, úgy néz ki mintha két zsemlét odaraktak volna a mellkasra...kontúrosan. Hát azt ugyan ki a fene hiszi el, hogy eredeti?Már elnézést de ha egy orvos ilyet alkot, akkor az nekem nem esztétiai orvos...márpedig a plasztika erről szól.
Bocsáss meg tiszike2, de nekem a Te melleid gyönyörűek.Nekem kb.ezt jelenti a természetes forma.Csuha, Mihályfi, Krasznai, Gáspár,Rozsos,Kovács, Traub nagyon szépeket alkot, ők a természetesség hívei.
Nagy ciciben Révész, de azzal számolni kell, hogy azért a gravitáció a nagy implantátumokat még jobban megviseli súlya miatt....Megnéznék egy hozzám hasonló kaliberű(176 magas, 54kg)nőt 450-550-es implantátumokkal 6 év múlva.Melltartót se tudnék venni....mert nyílván nem push-uposat, de azért melltartót fogok viselni és szeretem a szép fehérneműket, 70-75-ös méretnél pedig sztem max E-ig mennek el, ez ugyebár meg gözöm sincs mekkora lenne....
A legjobb szerintem ha viszel képeket cicikről,amelyek tetszenek....
Én pl.kifejezetten utálnám, ha néznének a strandon hogy huuuuuu, megcsináltatta, mert nem vagyok egy magamutogatós fazon. Bár sztem így is észrevehető.Magamnak csináltattam meg, hogy ne kelljen push-up, és felvehessek a strandon háromszögű bikinifelsőt illetve ha levetkőzöm, akkor ne a push-upból kelljen kihámozni a ciciket:-)
Igen segítség főleg hogy sok orvosnak nincs nyílvános galériája.
Én sem azoknak szántam akik műtét előtt állnak...
Unkább azoknak aki már után vannak és jönnek ilyen olyan próblémával kinek van hasonló? Mi is az a kokrét probléma jó lenne látni... ez lenne a legnagyobb segítség mindenkinek...szerintem...
Ajánlom figyelmetekbe
Dyndi bemutatkozo szövegét. Tökéletesen leirta a lényeget a mérettel kapcsolatban
Nálad a pont Tiszike!😊
Nem vágyakozni, ELMONDANI mit szeretnétek.😗
Szerintem sokan ott hibáznak amikor azt mondják a dokinak hogy csak naturalis ciciket szeretnének..Aztán kapnak egy alig nagyobb ciciket amiket feloltozve észre sem lehet venni..
Szinte semmi se változik, mehet a ki tömött push up tovább.
Ez az "ami az alakomhoz illik" minden dokinak mást fog jelenteni.
Mi a te szépségideálod?
Pici?Nagy?Mü hatású nagy?
Milyen az alakod?
Képeket célszerü vinni.
Olyan alak ami neked van,olyan cicivel,amit szeretnél.
Úgy bizony!
Sokaknak nagy segítség ez.😊
Afféle tájékozódási útmutató.
Szerintem se érezd kényszernek a naplót.
De jó olvasni,ki hogy élte meg a konzikat,mik jutottak az eszébe,hogy változott.
Az alapról kép annak segít,akinek nincs elképzelése merre...
Ilyenkor mondják a lányok,hogy xynek pont ilyen alapja volt,nézd meg mi lett belöle...
Amugy a kiváncsiságunkat ne vedd tolakodásnak:)
Nem kell felvarrás. Még nem szültem és igazán nagy súlyingadozásom sem volt életemben.
Természeteset, ami az alakomhoz illik.
Kell felvarrás?
Mekkora ciciket szeretnél?
Mert az sem mindegy!
Szia,szerintem gondolj az utánad érkezőkre...te is az vagy csak épp most informálódsz.Nekem is nagyon sokat segítettek a naplók,és csináltam is,így én is segítettem.Ha így álltunk volna hozzá (bocsi),de akkor te honnan kaptad volna az infót? Mindenki előtte képpel kezdi,és örömmel osztja meg a cicisedését,arról nem is beszélve,hogy ha aggodalma van menet közben az olvasóitól is várhat segítséget,tanácsot.
Saját példámból kiindulva,akik már régebben túl vannak a műtéten,azok nem annyira aktívak,mint a friss cicisedők...szóval az utánad érkezőknek is add meg azt az esélyt amit Te megkaptál,az infógyűjtéshez...de ez az én saját véleményem,és ha nem csinálsz naplód az a Te döntésed...nem kötelező ;)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok