Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Kicsit kiakadtam. Emlő UH-ra akartam időpontot kérni, július elejére. Nem tudnak adni, csak augusztus elejére. Mondom ez vicc????
Mihez kell kérdezi a nő? Mondom mellnagyobbítás. Hát az nem olyan, ami miatt előre tudna venni, már sokan vannak akiknek komoly bajuk van. Pffff Azért ez komoly 2017-ben!!!!!!
Én 4 hetesen bújtam bele egy próba erejéig.
Mégiscsak más, mint a kompressziós.😊
Szia :)
1,5 hetesen, habár furcsa volt óvatoskodni és úgy feküdni, mint egy "fa", de azért jó volt :D
Mikor próbáltatok először normális melltartót? 2 hetes vagyok, és olyan szívesen próbálnék már.
Most megyek varratszedésre :)
Csajok
Akit műtöttek már implantátummal, ki mikor sexelt először ? :) még csak 6 napos vagyok , de jelenleg el nem tudom képzelni hogy mikor lesz újra :D
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van köztetek olyan, aki szilikon cicivel szoptatott? :)
Milyen lett a cici utána?
DOkim azt mondta, hogy ember függő... :)
Azért voltam kíváncsi mindenre - totàl laikusként bennem felmerült, hogy az tasak, ami késôbb megtelt, esetleg mûtét után alakulhatott ki. Kezelésnél meg, hogy annál alkalmaznak-e kompressziós kötést. Szóval lehetett volna ennyi a hsz-em: kompressziós kötés/melltartó volt valamikor?
Az meg a másik, ha nem, akkor ezen a vonalon lehet, hogy el tud indulni, hogy megoldja a problémáját.
Szóval kösz a kritikai észrevételt, de az nem segít itt most senkinek.
nem értek hozzá, mûtét elôtt állok, kíváncsi voltam, mi lehet ez...
ezt találtam:
Seroma. A sebben kialakult vagy hátrahagyott üreg savóval, vérrel, nyirokkal telítődhet fel. A seroma kialakulásában jelentősége lehet az elektrokoagulációnak is. A seb elődomborodik, fluktuál, enyhe bőrpír övezi, érzékeny, subfebrilitassal járhat.
Kezelése egyszerű: steril kautélák között leszívjuk, majd enyhe kompressziós kötéssel fedjük. Nagyobb seroma vagy az ismétlődő megjelenés szívódrén behelyezését teheti szükségessé.
Ezt azonban mielőbb távolítsuk el, mert a felülfertőzés lehetőségét teremti meg.
forrás: [link]
szóval kompressziós kötés... azt raktak rád mûtét után, vagy a seroma kezelések után?
(az én dokim kompressziós melltartót ad mûtét után, remélem, azzal el lehet kerülni ezt a szövôdményt)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok