Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Mikor konzira mentem vittem neki képet milyet akarok és milyet nem akarok. Erre az volt a válasz, hogy abból dolgozik amit viszek, tehát a lényeg h nekem mim van. Nekem is azt mondták amit itt is olvastam hogy kicsi párti, de mikor hallottam a 395-öt azt hittem még az altató dolgozik. Később kérdeztem hogy hogy lett ekkora, és azt mondta h befért. Akkor csak az van h testhez hangolja a méretet nem?
Hűha szép névsor. Ezek szerint nem csak természetes cici párti. 😁
Hargitai Bea, Metzker Viktória, Fésűs Nelly, Szűcs Judith, Zimány Linda, Zalatnai Cini többek között.
Pff... Rékáét ő csinálta? 😶
Egyszerűn nem tetszenek neki.
Minden doki a saját izlésének megfelelő ciciket csinál.
Ezért kell tudni hogy mi milyen cicit is szeretnénk és az alapján választani dokit.
Rubint Rékáé nem kicsi :)
Ne keverjük össze a kialakult tokot a kialakított zsebbel.
A "zsebet" a doki alakítja ki, ide vándorol le szépen az implant többek között ez és az izom tartja meg.
A tok implant beültetés után alakul ki.
Ezzel lehet később korrigálni akár távol álló melleket azzal, hogy ezt a tokot levarrják bizonyos pozícióba.
Nekem semmi, csak boncolgatjuk, hogy Krasznai vajon miért nem csinál nagy melleket :)
Szerintem nem értjük egymást. Nem állitásként írtam hogy 1 év alatt kötelezően megerszkedik a nagy mell. Csak leírtam egy példát rá. Én úgy tudtam azért van a fórum hogy beszélgessünk, nem azért hogy lehurrogjuk egymást.
Egyébként a két mell közötti nagy távolságot lehet javítani implantátummal?
De azert mert van 1 darab keped 1 problemas cicirol ami nagy es az sem biztos, hogy az orvos hibajabol all kette, attol meg nem igaz az allitasod miszerint a vekony nagy mellu lanyoknak megereszkedik 1 ev mulva a melluk.
Nem értem a problémádat. Mi a helyzet?
Csak azert mert latszik a kepen, hogy az impli szo szerint lecsuszott. Latszik h a csajnak hol volt a termeszetes melle, es latszik h egy nagy kerek valami csuszott a bimbo ala
Annyit hozzáfűznék, hogy pl sok doki megmagyarázza, miért is nem ő a hibás 😉😉 pl, velem is ez történt 😉 Fent maradt a nyakban az impli. Én voltam a hibás. Persze az nála szóba sem jött, hogy nem megfelelően alakította ki a tokot 😂😂 most, (más doki) tökéletes melleket faragott, úgy hogy közel hozta a melleim. Az előző doki oldalt nagy tokot "hagyott", az le lett varva és így odakerült, ahova szerettem volna 😉😉
Hogy tudok uzibe kepet kuldeni?
Lehet de elegge furan. Elcsuszas/elmozdulas: mikor jol jo helyen van a cici es vmi hatasara elmozdul (serules.tokszakadas.tokzsugor...)
Logas/nyulas: mikor a bor nyulasa miatt megereszkedik a cici ( szovetgyengeseg miatt pl)
A genetikai adottsagokon nem lehet sokat korrigalni. De ezek nem implantatum meret fuggoek.
Lattam mar kicsi implivel logo mellet es oriassal feszeset.
Nem lehet hogy az a cso helye? En 2 napos vagyok es nekem is van bele nyillal ott. Nekem a bal cicim borzasztoan szurodik ha bekapcsolom a legkondit :D
Ezert probaltam kifejteni, hogy nem piszkalni akarlak benneteket,csak elmondtam a velemenyem :(
De nem kozvetlen a heg erzekeny, hanem mellette. Szoval nem ertem :(
Ott volt megcsomozva a varratod. Lehet bent maradt egy darab es indul kifele.
Nekem viszont lenne egy kerdesem. A bal cicimen a heg bal vegen, tehat kivul egy pontban bazi erzekeny tapintasra. Nem kulonbozik sem ranezesre sem erintesre mint a jobb oldali, csak annyiban, hogy ott nem faj, a bal meg igen. Van otlet, mi lehet? Vagy rendben van igy?
Nos megerositenem medinat 😃 az en alapom is tavol volt egymastol. Most is ugy van. A szegycsontom es a szeles mellkas miatt. Genetika... lehetne kozelebb tenni picit szelesebb implivel. De sose lenne total kozel. Az igaz hogy kinek a pap kinek a papne.... 😂😁 mert lehet kulonleges vagyok de nekem meg a total kozeli cicik nem jonnek be. Nem vagyunk egyformak. Szerencsere 😊😀😁
A valakinek alapban tavol ulo mellei vannak abbol soha nem lesz nagyon kozeli. Lehet kozelebb hozni de nem sokat. Ez anatomia es vannak hatarok amiket lehetetlen atlepni.
Eleg furcsa izlese lehet valakinek ha szet agazo melleket akar..en meg csak olyat hallottam akit zavar a tavolsag a ketto kozt, nem pedig azt keri.na de kinek a pap kinek a papné
Ha nagy a tavolsag az lehet genetika...a mellizmok kintebbrol indulnak..ilyen esetben soha nem lesz kozeli a cici.
Es van hogy rosszul teszik be. Ez orvos hiba.
Toktagulas eseteben is elcsuszhat de ez sem feltetlenul nagy impli miatt van.
Igen ugy tervezik. Van akinek az teszik.
Nekem pl szinte teljesen osszeernek kozepen mert igy kertem. Nekem ez tetszik nem ahol tobb cm tavolsag van. Masnak meg lont az osszeero nem tetszik.
Na igen. Valoszinu nem izom alatti impli es gyenge sajat szovet...jo orvos latja ezt es a megfelelo technikat alkalmazva mas eredmeny lehetett volna.
Oldalra pl. Hogy a csak akkor ernek ossze ha ket karjaval ossze nyomja. Az nem csuszas? Vagy eleve ugy tervezik hogy ketoldalra kicsungjenek?
Én olyat is láttam 20 éves lányon, 1 év után mintha legalább 3 gyereket szült volna, annyira lecsúszott és be is horpadt. Talán kisebb implivel, kisebb súllyal tovább állt volna.
További ajánlott fórumok: