Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ki mondta hogy azt ajánlom?
Haat e logika menten pont nem. Kis mellkasin nagy cici hova csuszik el? Nincs hely csuszkalni. De egy szelesebb mellkason kicsi impli tud hova vandorolni.
Egyebkent ez szerintem mutettechnikan egyedi adottsagokon es az orvos ugyessegen mulik.
Nekem csontos deformalt mellkasom van nulla sajat allomannyal vekony csontos alkat vagyok 70cm mell alatti merettel es 480cc kaptam. Nem aranytalan nem log sehova nincs elmozdulva. Ez ott can ahova 1.5 eve betette az orvos. 😆
Nem látjuk a logikát...
De ezt a dokit inkább ne ajánld...
Nem is a vékonyság a kulcsa hanem a testhez aránytalan nagy implantátum. Mert valljuk be minden nő nagy cicikre vágyik de nem mindenkinek áll jól, meg sikerül jól, és ez volt a téma h Krasznai kicsi cici párti.
Kép és kérdés a naplómban
Tovabbra sem talalom az osszefuggest a vekonysag es az implantatum csuszkalasa kozott. Szerintem mas okok miatt mozdulhat el, de nem emiatt. De ki az az orvos? :) kivancsiva tettel, meg ezzel lehet segitenel azoknak, akik meg orvos keresesnel tartanak :)
Nincs orvosi képzettségem, de ha logikusan gondolkozok akkor hamarabb elcsúszik annak aki keskeny testalkatú és hatalmas melleket kap,(lásd szélesebb a melle mint a háta),mint akinek széles háta és kisebb melle van. Senkit sem akarok bántani nem kell félreérteni. De szerintem jobb ha megmondja a véleményét, ő csak jobban ért a dologhoz..
Koszi jo otlet :) tenyleg celszeru tobbet tartani, en is akarom hordani a 6.het utan is meg picit.
Nekem egy van. Vagyis volt. Eddig. En ezt nem birom tovabb 😂 Le kell vennem ki kell mosnom.
Ja ja tenyleg azt pipalatam be!!
Nekem is az van de automatikusan elmenti a jelszot..egyszer beiratam kerdezte h mentem e es elmentettem.
Neked nem kerdezi?
Ugyan már! Lehet mini az a cici, ha rosszul van megkomponálva!😘
Es csak vekony nagy mellu lanynak csuszhat el az implantatum? Szerintem nincs osszefugges. Melyik dokirol beszelsz, ha szabad tudni? :)
Felvarrás hiánya amikor elég sok mirigy állomány van. Nem megfelelő impli.
Hát vannak nálad sokkal de sokkal nehezebb esetek hidd el..Végül is nem varrta meg semmi csak be tette...
Itt elég sok nagy implis lány van problémamentesen...szóval a helyedben a dokira gyanakodnék...
Átgondoltam, meg láttam is 2 amit rendesen elcsúszott 1 év után. Inkább semmim ne legyen mint olyan.mindkettő vékony lány, nagy mellekkel, ugyanaz a doki csinálta. Szerintem nem véletlen.. vagy nagyon egyforma a generika, vagy a doki a hibás. De mint mondtam, mindenki maga dönti el mit és kivel csináltat.ez az én privát véleményem volt.
En is beszereztem kettot :) es valtogatom oket. Szerintem megeri, en a 6 het leteltevel is fogom hordani otthon stb, kicsit hozzam nott 😃 En mosogeppel mosom, de mosozsakban :)
Én a 2. heti kontroll után mostam ki először. A doki mondta h a csapban mossam ki gyorsan és hajszárítóval fújjam száradásig. Addig a szorító pántot kellett magamon hagyni.
Nekem volt 3. 😊 Kimostam langyos vízben minden nap.
Én csak tanácsot adtam ismerős tapasztalatából kiindúlva és abból amit az orvos tanácsolMindenki úgy vigyáz magára ahogy jónak látja. Mindenki másként látja és éli meg a dolgokat.
Mert aki nagyobbat kap annak le fog csúszni?
Ezt gondold át.
Igen,mindenkinek más orvos a nyerö.
Szimpátia,tudás,távolság,pénz....ez összetett kérdés.
Köszi, elolvasom, csak úgy pörög ez a fórum hogy nem bírom már követni :))
Én nem szeretnék nagyon műt, csak kicsit nagyobbat és formásabbat.
Egyenlőre tanácstalan vagyok orvosválasztás szempontjából
Haho lanyok. Ti hogyan es mikor mostatok ki eloszor a kompresszios melltartot? Van vmi tipp vagy otlet erre? 3 hetes vagyok nem birom tovabb 🙈😭
Azert mert hatradonti a fejet a mosotalba nem lesz semmi baja a varratnak, koze sincs hozza. Sokkal rosszabb, ha valaki mutet utan hetekig gornyedten jar, mintsem, ha probalja felvenni a normalis egeszseges testtartast.
Neked is igazad van, de szerintem senki sem azt akarja, hogy pár hónapig nagy cickókkal villogjon, utána meg elcsússzannak vagy oldalra vagy lennebb, amit már sok dokinál láttam. (1napos vagyok, velem is megeshet akármi, de remélem a legjobbakat)
Jó hogy van kikből válogatni, így mindenki ki tudja választani a neki szimpatikust.
Tegnap már voltam fodrásznál, szerintem nem feszültek próbáltam ezt a görnyedt testtartást tartani, ami a szorítókötés óta rajtam van. Tudom már ki kéne egyenesednem, de így óvom a ciciket, ha kimegyek itthonról. Jó is ha van segítség otthon a hajmosásban, sajnos nekem nincs így marad a fodrász :)
Az ő szemszögéből.
Ezt ne vegyétek kritikának,de így van.Neki az a szép.
De ha valaki nagyot szeretne,akkor nem ö az orvosa.
Szerintem a te 395d a legnagyobb impli amit olvastam nála.(Bár még elég új vagyok.)
További ajánlott fórumok: