Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Csajok!
Csináltam naplót, igaz még sok minden nincs benne, de 1 hónap múlva ilyenkor már otthon csücsülök cickókkal! :D
Köszi megpróbálok ! Jó lenne már visszatérni a régi kerékvágásba..
A doki engedi csak nagyon faj ha oldalra fordulok ! Még mindig nem indultak meg lefelé most leszek öt hetes valószínű azért kellemetlen. Olyan mintha útban lennének.
Minden oké a cicikkel különben csak nagyon nem ereszt az izomzat. Nem játszok rá tényleg fáj. És te simán tudsz az oldaladon aludni ????
Köszi! Eddig nem mertem megnézni 😂 de most rászántam magam. Február 2-án műt Zsolt. Nagyon várom Téged ő műtött? Kopogtam a naplódba köszi ha beengedsz. 🌸
én jöv 7 szerdán leszek három hetes és pár napja már fájdalom nélkül tudok az oldalamon aludni,ez a második műtétem után is így volt,nem lett bajom..de azért kérdezd meg a dokidat
Ma megprobalkozom a rovid setaval :) Drukkoljatok :) Picit meg mindig ugy megyek mint aki beszart 😂😂😂
Meg 1 honapig tarts ki :)
😱😱😱megnéztem ezeket az Anita melltartókat, hát van egy áruk.
Huuu en megneztem😳Jobb hogy mutet elott nem mertem🤣Micsoda szakik ezek a dokik💖
Nyugi akik nem kaptatok szurit,Én sem kaptam😅Ma mar mindent tudtam csinalni es nagyon konnyen💖Cicik kemenyek es feszesek,a varratokat szoritja neha a melltarto,amugy minden mas jo💁🏼
Krasznais ciciműtét, ha még nem láttátok:
[link]
Én sem kaptam sem harisnyát, sem szurit.
Nekem még az sem volt 😳 Lehet azért állnak szét a cicijeim 🤔
Nekem 2 hónapig nem szabadott csak háton 🙂
Ez Révész szokása. Ő nrm szorítópámtot használ, hanem ragacsokat.
Lányok én az alvásról kérdeznék. Mikortól tudtatok oldalra fordulni ? 1hónapja műtöttek minden éjszaka megpróbálom de még fáj.
Én sem hittem el amikor azt mondták hogy még rengeteget alakul pedig igy van ! Most vagyok 5 hetes szinte mindennap lefényképezem őket hogy vissza tudjam nézni és kb ég és föld a műtét után és most. Úgyhogy türelem !!
Miért kellenek azok a ragacsok a cici köré???
😁😁😁remélem lesz, bár az uram nagyon ellenzi😔
Még nem vagyok műtve, gyűjtöm a tapasztalatokat.
Sziasztok Lànyok! Elől kapcsos sport melltartót hol tudok beszerezni?
😁 de remélem nemsokára lesz!
raktam fel a naplómba 3 új képet...hát szerintem nem egyre jobban néz ki,hanem egyre rosszabbul.
nekem már elfogytak a gyógyszerek,újat kellett kiváltani,de most már a varrat is fáj,kibírható csak kellemetlen,nem volt még semmi műtétem,mindenen beparázok ..:)
egyébként a naplómban van egy új bejegyzés,ami segíthet a hegek kezelésében,nemrég írtam,csak azért hívom fel rá a figyelmet,mert nekem már tényleg sokszor segített a gél....
teljesen normális,nekem pl ma annyira fájt,hogy sírtam és két appranaxot vettem be egy cataflammal egyetemben,mégse vagyok ennyire megijedve.sajnos míg fel nem épülünk teljesen sok rossz érzés és fájdalmat kell még kibirnunk.....jah,pedig én mióta hazajöttem alig szedtem cataflamot,ha fájt se,még az első levél se ment el,vagyis össz 7 szemet szedtem be bő két hét alatt....
azért vigy magadra,én tuti meghúztam tegnap....
Nekem eszem ágában sincs majdnem 46 évesen🤣🤣🤣No meg olyan cicim sincs egyelőre, amihez fölvehetném.
Az is teljesen normalis jegeles az segit. Nekem 1honaig bizseregtek a cicik neha.
Mikor haza engedtek,a doki elfelejtette a pántot a nagy sietségben.Kérdezte is az egyik ismerősöm(ő tavaly csináltatta),hogy nem kaptam?Szerdán kötés cserénél mikor felsegítette a doki a melltartót,kérdezi hol a pánt.Mondom nem kaptam.Hitetlenkedve nézett majd két pillanat alatt hozott egyet és feltette.Na most azóta én is így vagyok a cicikkel,pedig előtte olyan jól el voltak.
Meg ne rendeljétek ennyi pénzért! Ugyanez az alin megkaphato 10 dollarert. Ugyanonnan rendelik, csak ok pofatlan magas ron tovabbnyomjak. Keress ra.
További ajánlott fórumok: