Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Igazság szerint ne értsétek félre nem a doki tehet róla o cuki nagyon! Ha lehet ezt mondani egy dokira csak kicsit magam alatt vagyok és le kellett írnom! Tudom hogy ti megértetek mert a környezetemben senki ..Mindenki csak legyint majd meg lesz... Ne idegeskedj! De egyszerűen én erre a napra felkészültem és nyilván ideges vagyok ha eltoltak és még azt sem tudom mikorra meddig.
Próbáltam. . De ugye mára voltam kiirva gondolom ha nem fértem bele akkor egész nap műt :( egyszer hívtam de megprobalom meg később is :(
Nagyon sajnálom hogy így jártál. Fogalmam sincs hogy ott hogy van ez az egész műtéti előjegyzés. Én amúgy nem is tudtam hogy a sima kórházba is lehet menni hozzá, utólag hallottam csak. Vhogy csak próbáld elerni a dokit!!!
a kontrollok tényleg gyorsan lezajlanak,ha nincs velünk "teendő"..elhiszem,hogy borzasztóan betáblázottak,de néha az ember azt is elfelejti a,mit kérdezni akart .)
Sajnos igen nem a maganban mentem mert azért anyagilag itt mást mondott .. De ez így viszont lelkileg borzasztó! Azt sem tudom most mire számítsak meddig lehet húzni? Lehet csak január ? Ettől vagyok ki hogy azt sem tudom kivel beszelhetnek ez ügyben ? Most bejottem a munkahelyemre aki helyettesitett annak szóltunk hogy egyenlőre nem kell jönnie mert elmaradt de nem tudunk konkretot:(
De tenyleg olyan gyorsak voltak basszus...
Oke Erika ma nem volt egy masik asszisztens volt de annyira nem volt kedves :/
Elmondta, hogy a melltartot hordani kell !! Nem szabad levenni se kikapcsolni !!! Nem is szandekoztam ! Ezt nem hiaba kell hordani.
Jovo het kedden megprobalkozunk egzel a keppel...mar tenyleg :D
Na lanyok. Elso kontrollom is megvolt. Olyan gyorsan lezajlott, hogy kep ismet nem keszult banatomra :/
Kibontottak Revesz megnezte hozza se nyult szinte mert nagyon szep azt mondta. Nem bantja oket...
ragacsokat se kaptam ujakat. Jovo het kedden kontroll ismet. Akkor mar tenyleg lesz foto is ha torik ha szakad.
Több lánynak volt ilyen. Régebbiek. Össze vissza rakosgatta a műtétet.
akkor már egy sima korrekció is majdnem fél milla lesz???
ezek után nem csodálom,hogy sokan nem vállalják be ezt az egészet...mi már ezt is komoly nélkülözésekkel vettük a nyakunkba :((
te jó isten...még ez is :/
Hú az szép... Ezért se akartam halogatni a cserét.... Ha van lehetőség akkor vállald be sztem idén, legalább karácsonykor pihensz 😉
Ma voltam Révésznél, azt mondta januártól áremelkedés lesz, az is lehet hogy 200- 300 ezer :( de én karácsony előtt már nem merem bevállalni a műtétet...
Igen, erről hallottam anno hogy doktor úr a sima kórházban is műt fizetős beteget, de én ugye anno a Budapest plasztikai intézetbe mentem hozzá, ott nincs varia , az időpont az időpont. Nem tudom mennyivel olcsóbb ha a kórházba megy hozzá vki de sztem nem ér annyit.... Mert mástól is hallottam hogy volt ilyen hogy elhalasztottak sajnos....
Az király .... hogy lehet ilyet csinálni????
Mindenesetre ez i durva.Mert ha van kizáró oka a műtétnek,oké,de dróton rángatni az embert...az "kicsit"túlzás......:S
Most olvasom hogy Molnár Béla...
Jesszusom, kihez és hova mentél volna?! Ez elég durva mert azért keményen készül az ember, szabi, segítség stb megszervezése ...
Én a mai napig vissza tartom ,ha hapciznom kell,ha köhögnöm kell,akkor gyorsan iszok rá,viszont a nevetést nem tudom vissza tartani,és olyankor állandóan szúr a cicim.nektek is ?:D
Elhalasztottak a mutetem.
Nem tudom mikorra! Teljesen ki vagyok most! Tiszta ideg beteg! Meddig huzhatjak vajon ezt? Nem fértek bele a műtéti beosztasba pedig 3 hónapja kb megvan az idopontom:(( volt így valaki? Kórházban csináljak de fizetős is szóval valakinek tipp? Már párommal osszevesztem pattanok mindenen mert azért ezt nem gondoltam volna.. És azt mondták előző nap hivnak mikor be kell mennem!
2honaposak az ikreim, contractubexet vettem hegkezeleshez:) ti h kenitek, reggel este a hegkezelo kremmel? Vagy eleg csak este alvas elott netan?:)
Nem volt időm megilyedni sem olyan hírtelen jött a tüsszentés,de reflexből a nem a szám és orrom elé kaptam hanem a ciciket fogtam 😁
Holnap varrat szedés,remélem utánna megszűnik ez a fura érzés a jobb oldali cicimnél.A balnál nem érzek semmit de a jobbnál az első nap óta olyan fura.Lehet hogy olyan helyen van a vágás,hogy a melltartó alsó része nyomja?
Ti is feltetek az elejen a tusszogestol meg, hogy veletlenul se asitsatok ?
Bocs a hulye kerdes miatt de en ezektol felek :D Most tusszogtem egyet mutet utan 6 nappal...annyira nem volt rossz de kellemes se :D
En masnap reggel a korhazban szinten igy voltam. Csusztam-masztam mint egy beka. :D Hiaba emeltem fel az agyat nem tudtam ki kellni.
Ulni borzalmas volt...ugy reggelizni brrr :S Foleg, hogy semmit nem kivansz olyankor de muszaj enni mert a gyogyszereket be kell venni. Ahogy ott ultem az agyon azon gondolkodtam, hogy a francba fogok en innen a korhazbol kisetalni, hogy ulok be a kocsiba, hogy megyek fel a 3.emeletre ??? Aztan latod osszejott mert itthon vagyok.
Hidd el nekem most szar, de jobban leszel. Egy dolog !!! Ne torj ossze !!! En azt hittem bogni fogok...de nem sirtam a mutetem utan meg egyszer sem ! Gondolj mindig arra: Igen most faj, de ezt most el kell viselnem ahhoz, hogy szep legyek :)
Fel a fejjel !!! Jobb lesz minden !!! Mondom itt ezt 6 naposan :) De elso olyan reggelem mikor nem szur-luktet-csip es tarsai :D
Köszönöm a biztató szavakat 😘
Ezt nagyon jó hallani remélem így lesz. Most még azt sem tudom hogy , hogy fogok ki kelni az àgyból 😂
Hidd el nekem jobb lesz naprol-napra. Egyre tobb mindent tudsz majd csinalni.
Tudom mi jar ilyenkor a fejedben. Eleg hihetetlennek tunik...de hidd el igy van.
Lassan 1 hetes vagyok :) Fajdolgalnak de inkabb csak reggelenkent veszes.
Sziasztok! Grigalekhez szeretnék menni mellműtétre, 5 hét múlva kaptam időpontot konzultációra. Azt mondták,hogy utána leghamarabb másfél hónap múlva tud műteni, annyira tele van... Van valakinek esetleg tapasztala vele? Esetleg előfordul,hogy hamarabb mégis felszabadul időpont nála mert valaki lemondja? konkrétan március eleje, közepe lenne a leghamarabb neki :(
További ajánlott fórumok: